Ben bikaç gündür diğer ülkeler araştırıyorum BAE 🇦🇪 de sokakta kardeşin bile olsa el ele tutuşmak öpüşmek sarılmak yasak yaparsan hapse atıyolar herkesin içinde el ele bile tutuşamıyosun Ramazan aylarında oruç zamanı Müslüman olmasan bile sokakta yemek yiyemiyosun restorantlarda kapalı oluyor kimse yemek yiyemesin diye şeriatla yönetliyomuş ülke bi BAE ye bide kuzey Kore’ye çok şaşırdım Türkiye’de cidden rahat yaşıyoruz diğer ülkelere göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ederdim çocuğumuzun isminide Hamdullah Bin Petrol koyardım
Bende ederdim walla
😂😂
Ah bu çocuğu takip ediyorum 🥰 yinede hayır cınımm
Niyeki
Ülkenin yönetim sisteminden dolayı başında da babası var ve diğer ülkelerden gelen işçileri eziyorlar hiç bi hakları yok. Hep o babası yüzünden 😂
Babası tam şerrro yaa
Vay Şerro filan herkes bilmez bunları. Derin konular bunlar 🙄
Babası kızını dövüyomuş hapsetmiş şu an kimse o kıza noldunu bilmiyo o kız hakkında konuşmak yasaklanmış ülkede
O kadar bilmiyorum. Türkiye’yi sevmeyenler duysun bunları diğer ülkeler farksız mı
Ben bikaç gündür diğer ülkeler araştırıyorum BAE 🇦🇪 de sokakta kardeşin bile olsa el ele tutuşmak öpüşmek sarılmak yasak yaparsan hapse atıyolar herkesin içinde el ele bile tutuşamıyosun Ramazan aylarında oruç zamanı Müslüman olmasan bile sokakta yemek yiyemiyosun restorantlarda kapalı oluyor kimse yemek yiyemesin diye şeriatla yönetliyomuş ülke bi BAE ye bide kuzey Kore’ye çok şaşırdım Türkiye’de cidden rahat yaşıyoruz diğer ülkelere göre
Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 3 yıldan başlayarak hapis BAE de
Evet bende biliyorum biraz biraz.. neler var ya
Neden gizlisin
vay babayın soruya bak
Ne varki
Beni niye seçiyo salak mı bu derim dhjhjj
Hsjsjsjd seçmiş diyelim
Kesin salak.
Hayır :D Kız olsam da olmazdı. Arapları sevmem.
hayır Allah korusun babam yaşında
çok önemi var o zaman önemi yoksa git 80 yaşındaki bi ayağı çukurda adamla evlen
öyk nereye kusuyoruz
şocnsofnwfowd tamam iyi beğenmeceler sana zengin avcısı seni
haha deli senin annen olmasin o baya çekmişsin annene
Araplardan nefret ediyorum sanırım.
Niye ya
İğrençler çünkü. Bir tane var başımda, bilidiğin bokun içinde yaşayacak bıraksam.
Başımda derken? Evliymisin
Maalesef.
İyide evli olduğun kız Arap ve pis diye tüm Araplar mı pis oluyor? Pis bir Türk görüncede Türklerin hepsi pis mi diyecektin?
Bu benim görüşüm ve yaklaşımım. Canım isterse alayını karalayabilirim. Kimseyi ırgalamaz.
IRKÇILIK YAPMAYA HAKKIN YOK AMA!!!
Irkçılık yapabilirim, kimse de engel olamaz. Kimseyi beğenmek zorunda değilim.
BENDE ANANI SİKEBİLİRİMM KİMSE ENGEL OLAMAZ O ZAMAN
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Ölmüş anaları karıştıracak kadar aşağılık olmanız da sizin seviyenizi netleştirmiş oldu.
Hayır üstüme kuma getirir
😂
@Kingjaguar 😁😁
Ne oldu😂
@Kingjaguar emoji attım bir şey yok
Hayır tabi ki
Niyeki
Üstüme 3 kadınla evlensin istemem
Etmem
Neden
gay değilim
Diyelim o gay sjjsdk