Aşk İlişkileri Ekin Mert Daymaz evlilik teklifi etse kabul eder miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çocuk burak'ı kıvanç'ı sollar yeminle aşırı iyi aşırı yakışıklı adam Ekin Mert Daymaz evlilik teklifi etse kabul eder miydiniz? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Adamlar Şu an kımbılır hangı manıtasıyla sevısıyor... bizim Turk kızları adamlara gecenın 5 ınde soru acmakla mesgul hahaha 1 0 Yorumla
nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Oyuncu erkek istemem yaa akşamları tv de başka kızı öpmesini mi izleyeceğim? 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Pek bilemedim fotoğraf öyle aman aman iç açıcı durmuyor önce bi tanışalım derim 0 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Yani evlenmem de takılırım tabiki yakışıklı hatta taş :D. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu kim la influencer mı365 dni'deki adamın replikasi gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyuncu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl michele morrone u anımsattığı için kabul ederdim ama direkt michele da olur ♥️ 0 0 Yorumla
Alazbora Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Hint artistlerine benziyor hindistan a gitse star olur 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Dış görünüş değil karakter önemli 1 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Huriyenin güğümlerine yakışmayan pozlar blader. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bu işte bir b*k ver der kabul etmezdim 1 19 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Zeki kızları severim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Niye olsun yaa adama bak sana ya heykel gibi Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl 2 saniye de nasıl yanıt attın sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Hüseyin46050 eyvallah Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Sana da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yakışıklı ama bende ne bulduda evlenmek istedi Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Tamam de geç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @qwerty19553 biye çocuğa laf atıyorsun jsjsj Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Anlamadım Yorumla qwerty19553 +1 yıl bak anlamadi asdfs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Aptl gerizklı sal bırak peşimi her yerde seib görmek zorundamıyım Yorumla Soran +1 yıl Hüseyin bu sana takıntılı diyim gay kendisi de Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Abi her yerde ya elime geçirsem varya bunu Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Bunlar çok fazla çoğalmaya başladı Yorumla Soran +1 yıl Sana neden bu kadar taktı bu ya Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Ya tsktıgı filan yok tşşk geçip duruyor ras gele Yorumla Soran +1 yıl Sal Ergen işte Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Tam slk Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Etmezdim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen niye üstüne alındın , oda bayılıyor di sana Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Awq kim üstüne alınsın herkese sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Ya şu boyundaki kulları alsana ya gözüme kan damladi valla Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Kılsız olsam benle napican ki böyle killarima gözünü diktin 😛😅 Yorumla Soran +1 yıl Kılsız olsan sevilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kıllı olduğun için sevenin Yok 🧠siz Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Kılsız olsam seversin yani beni 😅 ama şimdi bi iltifat ettin sonra niye beyinsiz diyosun 🥺 Yorumla
Speedygonzalezx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neresi yakışıklı hanzo la bu 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bismillahirrahmanirrahim Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bence de sollar 0 0 Yorumla
qwerty19553 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ederdim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gay misin Yorumla qwerty19553 +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Sana bakmaz bu Yorumla qwerty19553 +1 yıl bakar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adamlar Şu an kımbılır hangı manıtasıyla sevısıyor... bizim Turk kızları adamlara gecenın 5 ınde soru acmakla mesgul hahaha
Oyuncu erkek istemem yaa akşamları tv de başka kızı öpmesini mi izleyeceğim?
Pek bilemedim fotoğraf öyle aman aman iç açıcı durmuyor önce bi tanışalım derim
Yani evlenmem de takılırım tabiki yakışıklı hatta taş :D.
bu kim la influencer mı
365 dni'deki adamın replikasi gibi
Oyuncu
HYir , cünkü cok sevgilisi oldu böyld birini Allah korusun
michele morrone u anımsattığı için kabul ederdim ama direkt michele da olur ♥️
Hint artistlerine benziyor hindistan a gitse star olur
Bunun kız versiyonu için evet
Dış görünüş değil karakter önemli
Huriyenin güğümlerine yakışmayan pozlar blader.
bu işte bir b*k ver der kabul etmezdim
Zeki kızları severim 🤣
Niye olsun yaa adama bak sana ya heykel gibi
2 saniye de nasıl yanıt attın sen?
@Hüseyin46050 eyvallah
Sana da
yakışıklı ama bende ne bulduda evlenmek istedi
Tamam de geç
@qwerty19553 biye çocuğa laf atıyorsun jsjsj
Anlamadım
bak anlamadi asdfs
Aptl gerizklı sal bırak peşimi her yerde seib görmek zorundamıyım
Hüseyin bu sana takıntılı diyim gay kendisi de
Abi her yerde ya elime geçirsem varya bunu
😂😂😂
Bunlar çok fazla çoğalmaya başladı
Sana neden bu kadar taktı bu ya
Ya tsktıgı filan yok tşşk geçip duruyor ras gele
Sal Ergen işte
Tam slk
Şerefsiz insan sevmem
Neden öyle dedin
Etmezdim
Sen niye üstüne alındın , oda bayılıyor di sana
Awq kim üstüne alınsın herkese sormuşsun
Ya şu boyundaki kulları alsana ya gözüme kan damladi valla
Kılsız olsam benle napican ki böyle killarima gözünü diktin 😛😅
Kılsız olsan sevilirsin
Kıllı olduğun için sevenin Yok 🧠siz
Kılsız olsam seversin yani beni 😅 ama şimdi bi iltifat ettin sonra niye beyinsiz diyosun 🥺
Neresi yakışıklı hanzo la bu 😄
Bismillahirrahmanirrahim
hayır
Bence de sollar
Ederdim
Evet kabul ederim
Etmem evliyim
Ederdim
Gay misin
evet
Sana bakmaz bu
bakar