Ayrılalı yeni olmadı çok uzun zaman oldu ama değişmedi 3 yıl ilişkim sürdü 1 seneden fazladır ayrıyız ama ben ona 4 sene önce ilk sarıldığımda seni son nefesime kadar çok seveceğim derken şaka yapmıyordum aradan 30 sene de geçse başkası olmayacak ya o ya hiç son nefesimde bile kalbimde aklımda o olucak onun ismini söyleyeceğim 😞
Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim 🙏😞 ondan sonra namaza başladım 5 vakit kılıyorum ve her duamın başrolü oluyor umarım rabbim onu bana hayırlısıyla eş nasip eder tek hayalim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin ama gerçekten olsa da olmasa da onu son nefesime kadar çok seveceğim sevmekten bir an vazgeçmeyeceğim teşekkür ederim güzel düşüncen için 🙏
iş ayrılık noktasına kadar gelmişse artık yapıcak bişey kalmamıştır. sonra pişman olmak geri dönmek istemek boşa. onu ayrılmadan önce düşünüp çabalamak gerekir. bu benim çizgim. herkes farklı düşünebilir.
telefon kırılmış gibi düşün , tamir edersin. ama vazgeçip çöpe atmışsan sonra pişman olmanın bi faydası olmaz. çöplükleri arasanda bulamazsın. o yüzden aramayada gerek duymazsın.