Eski sevgilisinin telefonunda kayıtlı olması ayrı bir problem iken birden sonuna mmmmmm harflerini eklemiş olması eyvah dedirtecek bir şey bence bu konuyu ciddi bir şekilde konuş ve birdaha olması takdirince yolları ayıracagını belirt geri kalanı o karar versin ve şu var peki biraz düşünücem derse veya zaman kaybetmeden o kişiyi engelleyip rehberinden silmez ise direkt ayır yolları gitsin ki bunu aslında sen söylemeden hayatına girdiğin anda yapması gerekiyordu yinede ayrılık zor o yüzden dilersen bir şans ver
07 Yorumla
Soran1 yılBiz yaklaşık zaten 1 yıldır tanışıyorduk 4-5 aydırda sevgiliydik tabi bunun yanında ayrıl-barısta oldu ayrı kaldığımızda ikimizinde hayatına birileri girmişti ama ben napsam unutamadım iste sonra kızın numarasını engelleyip sildi yani aramız iyiydi bana ilgi davranıyordu sabah dün durduk yere engelledi kıza döndü sanırım
- 1 yıl
Yakında gene açar engelini bu tarz tipler aynen dediğin gibi oldu muhtemelen kız yakında buna tekrar tekmeyi basar bu da geri gelir çok pismanım yok kafam karışıktı kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı vs vs çünkü ayrılık olsa bile ayrıldığınız anda tekrar eski sevgilisine dönmesinden sevgisinin sahteliği çok belli geçmiş olsun :(
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ama napsam kopamıyorum çok seviyorum ama bu sefer akıllandım affetmicem.
Soran1 yılÖzelden yazsam olur mu
Soran1 yılYazdim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet henüz eski sevgilisini unutamamış hâlâ seviyor gibi böyle devam ederse seninle mutlu bir gelecek kuramaz senin yanında numarasını engelleyip silmiş olabilir ama engellenenler listesinde numarası gözükür seninle görüştükten sonra engeli kaldırıp kaydedebilir onu unutmak için seninle sevgili olmuş olabilir önce geçmişiyle olan sorunlarını halledip seni gerçekten sevip sevmediğine karar verip ona göre ya beraber yol almalı ya da yollarınızı ayırmanız gerekir belki kaydettiği ismi değiştirmeyi unutmuş da olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılŞöyle anlatayım biz yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz 4-5 aydır birlikteyiz bunun yanında ayrıl-barışta oldu birlikte herşeyi yaşadık cok seviyorum ama çok değişti en fazla ayrı kalma süremiz 20 ve 1 ay bu süre zarfında ikimizin de hayatına birileri girdi ama ben napsam unutamadım birdaha affetmem diyordum barışmak için bin takla attı affettim sonra bunu gördüm çok üzüldüm ama aramız iyi bana ilgili davranıyor zaten kızla çok uzun bi ilişkileri olmadı ama bilmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEski sevgilisini başka şekilde kaydetmiş diyorsun. Belli ki gizliyor. Bir insan unuttuğu eski sevgilisini neden gizlemek için başka şekilde kaydetsin? Azıcık akıllı olsun kullandırmayın kendinizi
06 Yorumla- 1 yıl
Akıllı olun*
Soran1 yılBenim rehberimde eski sevgilimin numarası kayıtlı ama biz aynı okuldaydık ben ona eski sevgili gözünde bakmıyorum 4 senelik arkadaşım yani ben sevgilimi aldatmam ama yaptığı hiç hoş olmadı zoruma gitti
- 1 yıl
Düz adıyla kayıtlı olsa neyse. Başka şekilde kaydetmiş diyorsun. Gizlemek amacıyla kaydetmemiş mi
Soran1 yılBeni kendi adımla kaydetmiş kızı" zehrammmmm" diye kayıtlı
- 1 yıl
He ohaa bir de öyle kaydetmiş. Bas tekmeyi gitsin
Sevgilinin adı ne nerde yaşıyor
05 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılHayır
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, önce bir derin nefes al😌... Eski sevgilisini kayıt ettiği şekilde değil de, sana nasıl davrandığına odaklan bence. İnsanlar eski ilişkilerini geride bırakamamış olabilir ama bu senin değerini düşürmez. Eğer gerçekten rahatsız oluyorsan, onunla açık bir şekilde konuşabilirsin. Müthiş birisin ve bunu unutma! 💖👑
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılma nedeni evet
20 Yorumla Asıl soru şu eski sevgilisi niye hala kayıtlı başka şekilde olmasına mı takıldn sadece
güzel kardeşim olmayın bacı11 Yorumla
Soran1 yılBenim rehberimde eski sevgilimin numarası kayıtlı ama biz aynı okuldaydık ben ona eski sevgili gözünde bakmıyorum 4 senelik arkadaşım yani ben sevgilimi aldatmam ama yaptığı hiç hoş olmadı zoruma gitti
1 yılEvet hala onu seviyor ama seni de seviyor. O kızın dönme ihtimali olursa o kızı alır şöleni şutlar gerçekten zaman kaybetmene bile değmez. Erkekler böyledirler kim bırakırsa değer vermezse daha kıymetli olur. Onu düşünen sen olursan onun başka bir düşündüğü olur
113 Yorumla
Soran1 yılGerçekten çok seviyorum onu ama benimde rehberimde eski sevgilimin kayıtlı ve asla ona eski sevgili gözünde bakmıyorum aynı okulda olduğumuz için 4 senelik arkadaşım bende ondan silmedim. Ve ama sevgilimin yaptığı zoruma gitti sonra yanımda engelleyip sildi numarayı ve kızla uzun ilişkisi bile olmadı
- 1 yıl
Uzun ilişkiye kalmıyor erkeklerin kısa ilişkide aklı kalıyor hani kavuşursan bi şey kavuşamayan aşk oluyor ya o misal yaşın küçük galiba okul falan deşiğine göre çok takma asla gelecek düşünme
Soran1 yıl18 yaşındayız ama gerçekten çok seviyorum
- 1 yıl
Anladım her zaman biri daha çok seviyor ve erkekler iki kişiyide sevebilir ama daha çok sevdiği karşısına çıkarsa sana yol verir bu hiçbir zaman şaşmadı biz kadınlar güzel sevip çok anlam yüklüyoruz ama erkekler dümdüz varlıklar hislerin neyse doğru olan o. Yaşın daha çok genç sevmeye devam et ama hatalarını gördükçe kendini geri çek bu adamla daha fazla ilerleme
Soran1 yılEngelledi
- 1 yıl
Kavga mı ettiniz
Soran1 yılHayır durduk yere engelledi
- 1 yıl
Bence boş ne kadar sevsen de muhatap olma
Soran1 yılYok birdaha tövbe Allaha yakın benden uzak olsun
- 1 yıl
Bu sana yazar tekrar bahanesi hazır bi şekilde kesinlikle inanma ama aşk acısı çekerim diyorsan konuş bira acını hafiflet ama çok ilerletme yaşın daha genç
Soran1 yılYani bilmiyorum kıza döndü kesin
- 1 yıl
O kızdan ayrılınca sana yazar tekrar hayır kimseyle konuşmadım diye asla yeme
Soran1 yılYok akıllandımmmmmm
1 yılEski sevgili adı üzerinde eski yaşandı bitti yani bırak ismi silmeli tavrını koy bence kavga çıakrtma ama tavır koy yani bu işaret göz göre göre yok bacım
01 Yorumla
Soran1 yıliste sonra engelleyip sildi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana göre bir kişi eski sevgilisini hangi şartlar ile olursa olsun rehberinde Ahmet Mehmet hayatım eskim canım Cansu meltem diye kayıt edemez ve bulunduramaz
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama Benim rehberimde de eski sevgilimin numarası kayıtlı ama biz aynı okuldaydık ben ona eski sevgili gözünde bakmıyorum 4 senelik arkadaşım yani ben sevgilimi aldatmam ama yaptığı hiç hoş olmadı zoruma gitti
1 yılEhh bir tık bozulur insan böyle bir durumda. Hâlâ o kızın numarasını rehberinde tutuyorsa bu da ayrı bir öfke sebebi. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılişte sonra yanımda numarayı engelleyip sildi
eski sevgilisinin numarasının hala onda olmasını normal mi karşılıyor sun sen ya eski sevgilisinin numarasının onda olması en büyük sorun zaten bide başka türlü kayd etmiş diyorsun hiçbir kız hiçbir erkeğe muhtaç değildir hadi ordan ver sen onunla olduğun sürece senin daha canını çok yakar
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBoşuna demiyoruz erkolar kapatılsın diye... ayrılma sebebi midir bilemem ama kıyamet fragmanıdır
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSeviyordur. Ayrıldıktan sonra kendine zaman vermeden hemen seninle ilişkiye başlamış. Yara bandı ilişkisi resmen
11 Yorumla
Soran1 yılAy kız öyle deme
1 yılEski sevgilisini niye silmemiş? Bence seviyor sor önce pat diye ayrılma istersen sen bilirsin. Ayrılma sebebi bence katılıyorum
02 Yorumla
- 1 yıl
Haklısın kesinlikle konuş bence durumu
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin sevgin biyere kadar ayrılman lazım yoksa kendine ihanet edersin böyle durumda ve hala eski sevgilisin numarasın durması kadar saçmalık yok
04 Yorumla
Soran1 yılTabiki öyle bende yaptığımı doğru bulmuyorum ama benim arkadaşım ama konuşmuyoruz bile
1 yılEski sevgilisini zehram diye kaydettiğine göre hala unutulamamış belli ki. Sen bu ilişkiyi tekrar bi gözden geçir derim
01 Yorumla
1 yılBenim ex de hâlâ ismimi degistirmemis ben engelledim bile ama şu an ki iliskimde öyle bisey olursa büyük sorun çıkarır ilişkiyi bitiririm
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü bi his
- 1 yıl
Evet katılıyorum
Seni kullanıyor diye tanımladım. Kullanmaktan kastım seninlr oyalanıyor, onu unutmaya çalışıyor falan.
01 Yorumla
Soran1 yılOfff öylemidir
- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılEski sevgilisini ne diye kaydettiğini söyler misin?
Ki eski sevgilisinin numarasi hala varsa sil bence01 Yorumla
Soran1 yılBi şekil kaydetmişti ve yanımda numarayı silip engelledi
Yani söylenecek çokta bir şey yok. Her şey ortada vaktini onunla boşuna harcama. Ayrılmak en mantıklısı
04 Yorumla
- 1 yıl
Eski sevgiliniz ile arkadaş kalabilirsiniz tabii ki bu gayet normal bir şey ama hayatınızda yeni ve özel birisi varken eski sevgiliyle arkadaş kalmak pek mantıklı değil. Ki sevgiliniz eski sevgilisini özel bir isimle kayıt ederken sizi adınız ile kayıt etmiş ortada sağlıklı bir ilişki yok bence. Bunu onunla bir konuşun ve ne hissettiğini, düşündüğünü öğrenin. Hâlâ aklında eski sevgilisi varsa size bu haksızlığı yapmaması konusunda uyarın onu.
Soran1 yılTabiki fazla doğru değil ama arkadaşım sadece asla konuşmuyoruz ve asla aldatmam ben ve işte dün gördüm numarayı engelleyip sildi
1 yılAyrılma sebebi tabiki. Neden hala kayıtlı asıl soru bu olacaktı. Ve hala onu seviyor seni değil. Bence bitir bu ilişkiyi.
03 Yorumla
- 1 yıl
Arkadaş da olsa silinmesi gerekir ama. Senden yana bir şey olmaz ama eski sevgili hortlayabiliyor.
Soran1 yılişte sonra numarayı engelleyip sildi
Gizli Üye(25-29)1 yılHala soruyor musun kızım tabiki onu seviyor bunu anlamak için saf olmana gerek yok Görmüyor musun ? Ah cidden sinir krizi geçirdim okurken bile sinirlendim Sen neden bu kadar sakinsin? ben olsaydim kıyameti koparmıştım 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbla sen neden bu kadar sakin bir insansın? Senin yerinde olsaydım dünya'yı yerinden oynatmıştım . 😂😂Emin ol ona karşı birşeyler hissediyor ohaaa yoksa konuşuyormu? kadinlar erkekler aynı degildir
Soran1 yılAslında sakın değilim gerçekten çok sinirlendim ama şu an soğuk kanlıyım ve yanımda numarayı engelleyip sildi ama asla güvenemiyorum askim
1 yılSoruyormusunuz hocam cidden anlamıyorum ya 🙂 ilişki bitirme değil direk hayattan silme sebebi
114 Yorumla- 1 yıl
Yanlış anlaşılmasın hiç tanımamış birisi olması için yeterli sebeb
- 1 yıl
Neden ki?
- 1 yıl
Soran kişi eğer mantıklı açıklaması yoksa geçmiş olsun aldatılıyorsunuz
- 1 yıl
Düşünmek tükenmek isimli olan kişi hocam lütfen mantıklı düşünün bunu neden yapabilir egerki şayet mantıklı sebebi yoksa kesinlikle masum değil bu adam ki bunu erkek olarak söylüyorum soran kişiye savunma yapmadan yok ya bir şey yoktur filan demeden
Soran1 yılBenim kimseyi aldattığım yok ve aslada aldatmam sevgilimin eski sevgiliside onun rehberinde kayıtlı benimde eski sevgilim rehberinde kayıtlı ama asla başka bi gözle baktığım yok sadece 4 senelik arkadaşım diye ve zaten ismi ve soyismiyle kayıtlı bende ama sevgilim beni kendi adımla kaydedip sevgilisi "zehrammmmm" diye kaydetmiş şimdi suç benimmi
- 1 yıl
Sen nesin bilmiyorum ama ne anlattığını da bilmiyorum. Ben size hak verdim diyorum hala yazıyorsun. Pişman oldum sana yazdığıma. Bana yazma sakın.
- 1 yıl
Bildirim almak istemiyorum diyorum ya!!! Yazmasaniza!!!
Soran1 yılKime diyorsunuz bana mı
- 1 yıl
Gereksiz bilgi olan kişi beni siler misin, yazdıklarımı sil. Bildirim kapanmıyor. Bildirim almak istemiyorum.
Soran1 yılBen mi
- 1 yıl
Soruyu soran kişi hocam ona sorun niye böyle yapmış detaylı bir açıklaması var mı sormanız gerekiyor
- 1 yıl
Hocam naber ya, hocam. Takıntılı.
- 1 yıl
Hocam hitap şekli saygı kaynaklı napim acaba kaba Saba filan konuşmam gerek sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce bir konuş. Yaptığı açıklama seni tatmin etmezse o zaman düşünülür
04 Yorumla
Soran1 yılişte konuştuk neden duruyor dedim unutmuşum dedi nasıl unutursun dedim vallaha unutmuşum dedi sonra işte kızı engelleyip numarasını sildi ama dedim ki eğer telefonunda bir şey varsa sil dedim bir şey yokki dedi
Soran1 yılEvett
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ilk sevgilimdi hem de çok seviyordum ama ismi ile kayıtlı idi, her şey de bir şey aramayın bence. Sana nasıl davrandığını değerlendirsen daha iyi yaparsın
01 Yorumla
Soran1 yılBeni kendi adımla kaydetmiş kızı" zehrammmmm" diye kayıtlı ama yani aramız iyi ilgili davranıyor bana ama bunu görünce çok zoruma gitti
1 yılAsla yara bandı olma şu domuzun ağzına sıç bu kim falan de
04 Yorumla
Soran1 yılİnşallah yarabandı olmam
- 1 yıl
İnşallah olmam ne kız? Olub, olmamak seni elinde
Soran1 yılTabi öylede ben gerçekten çok seviyorum onu yani numarayı engelleyip sildi ama güvenemiyorum
- 1 yıl
Güvenme zaten güvenirsen sen kayb edersin, o değil
Evet silmemeside tuhaf sen varsin varsindir sildirmen gerek
02 Yorumla
Soran1 yılİşte yanımda engelleyip sildi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni isminle kaydetmesinde ne var? Diğerini ne şekilde kaydetmiş?
06 Yorumla
Soran1 yılYani beni kendi adımla kaydetmiş kızı "zehrammmm"diye kaydetmiş
- 1 yıl
Belki eskiden öyle kalmış. Nasıl kaydettiğinden ziyade neden hala kayıtlı olduğunu sorun bence.
- 1 yıl
Ben onu sormadım.
- 1 yıl
Zehrasi niye hala kayıtlı onu öğren.
Soran1 yılYani işte sonra numarayı engelleyip sildi
1 yılLan herif eski manitasiyla konusuyo hala ve onemli olan seni adinla kaydetmesi mi cidden?
03 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilisiyle konuşmuyor şu an mesajları silmemiş duruyor gördüm sonra yanımda numarayı engelleyi sildi
- 1 yıl
Tekrar kaydeder o
Soran1 yılBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAdıyla kaydetmesini geçtim eski sevgilisinin numarasını niye hala saklıyor rehberinde
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOnunla bu konuyu konuş anlaş kendi kafana göre bişey yapma sonra pişman olabilirsin
015 Yorumla
Soran1 yılYani dün akşam buluştuk telefonuna bakarken gördüm neden engelleyip mesajları silmedin dedim unutmuşum dedi bende nasıl unutuyorsun dedim valla unutmuşum dedi sonra kızı engelleyip numarasını sildi
- 1 yıl
Peki sorun ortadan kalktı mı senin için?
Soran1 yılYani yinee güvenmiyorum ona fazla
- 1 yıl
O zaman fırsat bulduğunda telefonunu kontrol et ya da ayrıl kafan rahat olsun.
Soran1 yılÇok seviyorum ayrılmak kolay olmuyor
- 1 yıl
Evet biliyorum o hissi..
Zamanla alışın merak etme. İnsan zamanla nelere alışır bir bilsen.
Madem seviyon o zaman daha dikkatli ol hem fazlada bağlanmamaya çalış ona ve fırsat buldukça telefonunu kontrol etmeye çalış emin olmak icin ama abartmadan..
Hem çok seviyon o kişiyi ama güvenmiyon ona fazla nasıl olacak o iş anlamış değilim..
Soran1 yılBiz yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz 4-5 aydır sevgiliyiz tabi bunun yanında ayrıl-barısta oldu napsam kopamıyorum gerçekten🥲🥲
- 1 yıl
Ne desem bilemedim..
Sen fazla bağlandın bu kişiye bu iyi bir şey değil onu söyleyim ama bu gidişle de fazla uzun sürmez ilişkiniz..
Hem çok seviyon hem güvenmiyorsun o nasil iş olacak bende bilmiyorum...
Madem seviyon o zaman daha dikkatli ol hem fazlada bağlanmamaya çalış ona yoksa günün sonunda çok ağlarsın ve çok canın yanar..
Soran1 yılGelse affetmem diyordum ama hepte barışmak istiyordum kendini affettirmek için bin takla affettim yine ama güvenmek istiyorum biyanda asla güvenemiyorum ama sevmeye devam ediyorum bide şöyle onla yine barıştık diye mutlu oldum ne kadar güvenmesem de ama onla sevgiliykende kendimi kötü hissediyorum neden kansbaağadösle
- 1 yıl
Mesaj kısmında konuşsak olur mu sohbet çok uzadı onçin..
- 1 yıl
Kızım sen bu gidişle aşk yaşaman onunla sen sadece kendini kandırın deyim sana.
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Hem ayrilamiyon çocukla bir türlü hem bir de burada bu ayrilma sebebi mi diye soruyon.
Soran1 yılAma çok seviyorum
- 1 yıl
Anladık seviyorsun da.. böyle de olmaz ama..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılyani bence hos olmamis tabi de, hala onu seviyo mudur bilmiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılBenim telefonumda eski sevgilimin numarası hayırlı çünkü aynı okuldayık şu an asla ona karşı bir şey hissetmiyorum 4 senelik arkadaşım olduğu için kayıtlı yani ama sevgilimin yaptığını hoş bulmadım bende
Hemen ayrılırım, beni adımla kaydederse büyük sıkıntı 😄
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Adil yıldırım özel bir adla kaydetmiyorsa sevmiyordur diyor.
11 Yorumla
1 yılGeçmişinden kopamamış daha seninle bir gelecek kurmak istiyorsa önce geçmişinden kurtulsun eğer ilişkinin basındaysanız ve o da sen söyledikten sonra sildiyse okey ama 2 3 ay oldu diyorsan yol ver o zamana kadar akıl edip silseymis
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıleski sevgilisinin numarasını silsin seni de güzelce kaydetsin bence ama kötü bi durum ben olsam sorun çıkarırdım
03 Yorumla
Soran1 yılYanımda numarayı engelleyip sildi
Cevap sahibi1 yılengelleyip silmesi silmesi çözüm değil bence kızın numarasını hala biliyo demek oluyo bu engellilerine baktığında numarasını görüyo sonuçta
Soran1 yılEvet öylede napıcamkiiiii
Gizli Üye(25-29)1 yılYav sakin ol benim lise den beri hiç görüşmediğim adamlar hala kayıtlı üşenip silmemiştir o yüzden öyle duruyordur.
02 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
Cevap sahibi1 yılöyledir bence sen söyleyince aklıma geldi eski sevgililerim hala kayıtlı. He ama hala konuşuyorsa farklı tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılHala numarası duruyorsa bekletiyordur hiç anlam arama yedekte tutuyormuş kızı istersen ayrıl ilk gideceği insan eski sevgilisi olacak
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTamam ama o senin düşüncen bir erkekle bir kadının düşünce yapısı asla bir olamaz. Bir kere senin güvenin kırıldı eskisi gibi olamazsın ki şüpheyle bakıcaksın hep
Soran1 yılEvet ya🥲🥲🥲
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece sen kendini sevgili sanıyorsun o bu fikirde değil
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden yorumum haklı
Soran1 yıl🥲🥲🥲
1 yılErkekler genelde bu duruma çok bakmıyor ama eski sevgilisinin kayıtlı olması hoş değil. Belki hatırlamıyor bile ama bunu ona anlatabilirsin. Seni rahatsız ettiğinden vs bahsedebilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılişte sonra engelleyip sildi numarasını
Gizli Üye(30-35)1 yılNe diye kaydettiğini söyleyemeceksen bu soruyu da sorman anlamsız
01 Yorumla
Soran1 yılBeni kendi adımla kızı ise " Zehrammmmm" diye kaydetmiş
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilisinin hala rehberde olması çok saçma ki.
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu ilişki baştan doğru başlamamış ki. Bir zamanlar ilişkinin olduğu insanı arkadaşın olarak kabul edip yoluna devam edemezsin. İkiniz beraber konuşun bi ortak noktaya gelebiliyorsanız gelin gelemiyorsanız güzelce bitirin bence
Soran1 yılBen eski sevgilimle sadece 2hafta konuştuk sadece 4 senelik okul arkadaşım düşman kesilmedim tabi doğru bir şey demiyorum ama sevgilimin yaptığı daha yanlış bence kızla mesajlari duruyordu" zehrammmmm" diye kaydetmişti beni ise kendi adımla ben ise eski sevgilimi ismi ve soyismiyle ve asla sevgilimi aldatmam çok seviyorum onu suç benimmi🥲🥲🥲
Cevap sahibi1 yılHayır yahu suç senin değil tabiki onun yaptığı çok yanlış ama baştan bunlar konuşulsaydı bu durumu yaşamazdın üzülmezdin bu kadar. Sana tavsiyem güzelce ayrıl neden diye sorarsa söylersin geçmişi unutmadın ben de sana engel olmak istemem dersin biter. Sen de yoluna bakarsın o da. Yapmayalım bunu kendimize çok güzel değer veren geçmiş gelecek ne varsa sırf biz soğumayalim diye silecek erkekler varken cidden böylelerini annesi sevsin. Ama biz de o kişinin güvenini kazanmak için birşeyler yapalım sadece karşı tarafın yapmasını beklemekle olmuyor
Soran1 yılHaklısın ama gerçekten seviyorum ve asla kapamıyorum
Cevap sahibi1 yılYaparsın. Güçsüzmüsün sen? Bir andan bırak bit daha da arkana dönüp bakma. Zaten bir iki aya kalmaz tıpış tıpış gelir
Soran1 yılBiz zaten sürekli ayrılıp barışıyorduk artık hiç bi şekilde istemiyorum sabah durduk yere engel yedim kıza döndü kesin
Cevap sahibi1 yılFırsat bu fırsat işte. Soğuman için en büyük kozu vermiş eline. Engelle her yerden rehberden de sil gitsin bitsin. Asıl engeli görsün
Soran1 yılEvet öyle yaptım heryerden engelledim sildim
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim eşimde böyle şeyleri çok takardı boşadım gitti 😂😂
016 Yorumla- 1 yıl
boşadın ama hala aklında abiğ
Cevap sahibi1 yılÖyle değil öyle değil 😂 sorun gibi görmeseydi soru bu olmazdı 😂
Soran1 yılŞaka mı
Cevap sahibi1 yılŞaka değil ismi telefonda kayıtlı isimleri örnek vericem mesela gülşah değil de gülşahım neden değil derdi aslında önemi yoktu basit birşeydi değmezdi
- 1 yıl
gülşahımla gülşah arasında dağlar kadar fark var sahiplenmisin birinde
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂 knk vıcık vıcık sevmiyorum bee tamam romantiklikse romantiklik ama milletten özenti geliyor yok kocam da kocam puff 😂
- 1 yıl
ayy ne var bunda karımm de sende
Cevap sahibi1 yılSevgi böyle şeylerde aranmaz sevilmekte sevmekte şüphe olmazzz
- 1 yıl
tamada böyle neden içinde boşanğlmaz
Cevap sahibi1 yılAslında o ironiydi tabikii bu sebep değil 🙏 fazlası vardır hayırlısı 🤷
- 1 yıl
aldatıysan tabi bilemicem
Cevap sahibi1 yılAllaha şükür olması gerektiği gibi oldu. Aldatmak istesem neden evleneyim. Ayrıca herkes kalbinin ekmeğini yer umarım sende böyle düşünüyorsundur 😁
- 1 yıl
bir evliliği bitiren nedenlerden en çoğu aldatma ikinci sırada ise geçinme sorudur gerisi halolur
Cevap sahibi1 yılGerisi diye bir şey yok bunlar senin maddelerin aslında artık kadınların herşeyi hazır beklemesi. Hem sen ne bu erkek düşmanlığı. Sen evlenince halledersin madem 🤷
- 1 yıl
tamamda neden bitini söylemion ben tahmin ediom bende erkek düşmanlığıda yok bu ararar
1 yılEvet onu seviyor bu bir ayrılma sebebi
Eski sevgilisinin telefon numarasının kayıtlı olması bile bir ayrılık sebebi19 Yorumla
- 1 yıl
Eski sevgilinin numarası olması hata kaç senelik arkadaşın olursa olsun
Hayatında biri var ve buna göre davranmalısınız
Soran1 yılAma ben asla aldatmam çok sadığım
- 1 yıl
Onun numarasının var olması bile bir aldatmadır konuş veya konuşma
Şimdi eski sevgilisi zehrammm diye kayıtlı nasıl sinirlenmişsin o da senin eski sevgilinin numarasını görse sinirlenirdi
Ben olsam sinirlenirim ve farklı şeyler düşünürüm ince düşün
Soran1 yılYa ama aldatmam ki neden böyle diyorsun anlamadım
- 1 yıl
Aldatırsın aldatıyorsun demiyorum ki
Sevgilim olsa ve eski sevgilisinin telefon numarası kayıtlı olduğunu öğrensem üzülürüm ve beni sevmediğini düşünürüm hala aklı eski sevgilisinde diye düşünürüm yani
Soran1 yılHaklısın doğru ama en azından geçerli ya da geçersiz bi sebebim yok ve zaten asla umrumda değil o ise hala mesajlari silmemişti ve kızı "zehrammmm" diye kaydetmişti şu an suç bendemi
- 1 yıl
Onun suçu var zaten ilişki baştan sona yanlış değerini bilmeyen birine değer vermişsin ve hala onunla birliktesin sanırım seninde suçun bu
Soran1 yılSevince olmuyor işte
1 yılOtur düşün tart ne kadar doğru diye sonra direkt karar ver ve uygulama geç ama yerinde olsam sorar dinler onu çıkarırım hayatından
08 Yorumla
- 1 yıl
Bak buda yanlış sil niye tutuyorsun ki bence aynı şeyi yaşıyorsun Şu an bi tık ektiğini biliyorsun sen sil sonra onunda yapmasını bekle kendi yapmadığınin baskasindayken birsey diyemezsin doğru olmaz.
Soran1 yılAma gerçekten ben başka hiç bi manada bakmıyorum yaptığım fazlada doğru değil ama
- 1 yıl
Başka manada sen düşünmüyorsun ama onun telefonunda aynısı olunca seni rahatsız ediyor o zmn onuda rahatsız ederdi de ve ilk başta kendin yap yoksa ikiniz içinde sağlıklı olmaz bu ilişki güven kalmaz çünkü
Soran1 yılBen zaten ona güvenmiyorum
- 1 yıl
Belki de duygu karşılıklı oda sana güvenmiyor yani
Soran1 yılBilmiyorum ama o bana güveniyormuş ağasvwsgşbwl
- 1 yıl
Yol ver ona da kendine de ne kendini uz ne de onu yapma bunu derim
eski sevgilisinin hâlâ rehberinde kayıtlı olması zaten başlı başına saçmalık
11 Yorumla
Adam tur bindiriyo ayrılma sebebimi diyorsun bize şöyle saf kızlar gelmez
12 Yorumla
Soran1 yılAma sonra yanımda numarayı engelleyip sildi
1 yılÖncelikle sunu sormak lazim neden eski sevgilisi kayitli telefonunda
18 Yorumla
- 1 yıl
Senin durumun birsz daha farkli gibi ama onun yaptigi hos degil sonu ayriliga gidebilicek bir durum
Soran1 yılBen gerçekten aldatmam çok sadığım benim eski sevgilimin telefonumda kayıtlı olması sadece 4 senelik arkadaşım diye asla gerçekten o gözle bakmıyorum ama sevgilim eski sevgilisini "zehrammmm" diye kaydetmiş beni kendi adımla kaydetmiş ben ise eski sevgilimi adı ve soyismiyle
- 1 yıl
O sekilde kaydetmisse eger bosa degildir illaki görüsüyorlardir aralarinda birsey oldugu belli oluyor eger ayrilicaksan bile bunu aciklayarak ayril sebeplerini söyle ama bana kalirsa ayrilmadan önce konusmayi dene
Soran1 yılKızla uzun bi ilişkisi olmadı aralarında bir şey yok şu an yani konuştuklarını düşünmüyorum işte ben gördüm numarayı yanımda engelleyip sildi
- 1 yıl
Olabilir ama sonradsn acmista olabilir ama bak o böyle demis su söyle demis bakma icinden nasil geciyorsa onu yap senin sevgilin sen taniyorsun ben empati yaptigimda kendim önce rahatsiz oldugumu vs anlatirim tepkileri davranislari umursamaz olursa ayrilirdim ama bu benim iliskiyi yasayan sensin
Soran1 yılşu an aramız iyi benimle ilgileniyor dün buluştuk işte çok iyi geçti işte dediğim gibi kızı engelleyip sildi
- 1 yıl
Iyiyse araniz be güzel tabii
1 yılAyyy öyle şey mi olur. Ayrıl bence. Hâlâ aklı onda gibi.
016 Yorumla
- 1 yıl
Ama normal isim şekilde kayıtlı değil mi
- 1 yıl
Daha iyilerini bulursun
- 1 yıl
Gördüğün an ayrılman gerekiyordu. Sen sorsan bile unutmuşum hiç farkında değilim diye cevap verir.
Soran1 yılÖyle cevap verdi akasğşbebbsbssnek
- 1 yıl
Ah bu tecrübeler jsjsjskkasksk
Soran1 yılAma sonra numarayı engelleyip sildi
- 1 yıl
Ezbere bilmediğini nerden biliyorsun. veya senin yanından kalktıktan sonra engeli kaldirmadigini
Soran1 yılKızzz sussss üzülüyorum
- 1 yıl
Ayyy üzülme lütfen ama öyle gözüküyor bende aynılarını yaşadığım için söylüyorum. Böyle birisiyle uğraşıp kendini üzmek yerine, seni el üstünde tutan hiçbir zaman şüphe ettirmek bir şey yapmayan birisine layiksin o yüzden üzme kendini 💝💖💕
Soran1 yılBenim sanırım vazgeçememe sebebim başka ya🥲🥲🥲
- 1 yıl
Özel degilse söyleyebilirsin
Soran1 yılÖzelden yazsam olur mu
- 1 yıl
Olur tabi ki
Soran1 yılYazdımm
Tabi ki ayrılma nedeni. Belli ki kalbi hala onda. Boş yere yara bandı olma
07 Yorumla
Soran1 yılAma gerçekten ben çok seviyorum ve kızlada fazla bi uzun ilişkisi olmadı
- 1 yıl
2.5 yıl böyle bi şekilde başlayan ilişkim oldu. Ayrılalı tam 1 ay oldu daha. Ve ayrılırken o kızı tercih etmediğini onun benden daha iyi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Ne olursa olsun bir başka kadının gölgesi varsa bir ilişkide günün sonunda o gölge celladıda oluyor. Tecrübe etmeni istemem acıdan başka kazancı olmuyor ama kalbinde gücü büyük maalesef. Umarım pişman olmazsın
Soran1 yılYani o kızı seviyordurmudur
- 1 yıl
Bende olduğu gibi olacak değil tabi ki. Yanlış bir şey yapmak istemem. Ama erkekler asla ex lerini tam anlamıyla unutmuyorlar. Sadece bazıları saygılı davranıp hayatlarındaki insana geride bırakmaya çalışıyor bazıları ise yapmıyor. Seviyor mudur bilmem ama arkada bırakamadığı telefonundan silemediğinden belli
Soran1 yılama biz çok şey yaşadık onla
- 1 yıl
Cinsellik dahil her şeyi yaşamış ol önemli değil. Aklında soru işareti olmaması lazım sağlıklı bir ilişki için. bugün şüpheyle yaklaşıp bahaneler üreterek devam ettiğimiz yolun sonunda tüm o aklamaya çalıştıklarımız bizim canımızı yakıyor. Üzülmeni istemem. Karar ve hayat senin canmcm
Soran1 yılhaklısın ama bırakamıyorum
1 yılDavranışlarına dikkat et nasıl kaybettiğinden ziyade davranışları daha çok belli eder
02 Yorumla
Soran1 yılYani davranışlarında pek fazla bişi yok gibi
- 1 yıl
Yani o zaman onunla açık açık konuşup ne hissettiğini söyleyebilirsin anlayışla karşılamazsa zaten çokta iyi bir adam değildir
1 yılOkurken bile tetiklendim bundan büyük ayrılma sebepleri olabilir lakin bunun kadar sinirlendirmez
01 Yorumla
1 yılBekarlık bu yüzden sultanlık ya
10 Yorumla
1 yılYok beee ne alakası var kanka ZJJXJZHSBSJSBS
26 Yorumla
- 1 yıl
Eski sevgili gözünde bakmaman o telefon rehberinde olması gerektiğini göstermiyor keenks.
Sen hala sevgilim mi diyorsun ayrıca. Bu ayrılmaya çok net bir sebeptir. O saatten sonra değiştirse de değiştirmese de bir şey ifade etmemeli senin için
Soran1 yılBenimde rehberimde eski sevgilimin numarası kayıtlı dedim ama ben ona o gözle bakmıyorum. Sevgiliminkinde kayıtlı gördüm zoruma gitti sonra kızı engelleyip sildi numarayı
- 1 yıl
Senin ona o gözle bakıp bakmaman bir erkek açısından hiçbir şey ifade etmiyor. Ben şahsen eski sevgilisinin numarasından instasina kadar ekli olduğunu görürsem karşıda, işi uzatmam. Bitiririm. Canım yansın, öleyim yine de bitiririm.
Savunması olamaz.
Sana ne desek boş, sen devam et.
Soran1 yılBenim sevgiliminde rehberinde eski sevgilisi hayıtlı yani şu an nededim De bunları diyorsun anlamadım ben ona hiç bi anlamda bakmıyorum
- 1 yıl
Tamam.
1 yılAyril tabiki aptAlmisin
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEski sevgilisi hala niye kayıtlı asıl mesele o
15 Yorumla
- 1 yıl
"eski sevgilime eski sevgili gözüyle bakmıyorum" Kahkaha attım kız😂 Eskiye başka nasıl bakılır ki🤔😂😂 4 sene takıldığın romantik ilişki yaşayıp ayrıldığın biri hala rehberinde ekli ve eski sevgili gözüyle bakmıyosanız siz çağ atlamışsınız genişlikte 🤔 bu sana normal geliyorsa çocuğun ki de gayet normal zoruna gitmesin
Soran1 yılSen sanırım yanlış anladın ben bunu demedim ki eski sevgilimle sadece 2 hafta çıktık 4 senelik arkadaşım okul arkadaşım diye benim için bi manası yok asla ve zaten adı ve soyismiyle kayıtlı bende sevgilimin ise eski sevgilisiyle mesajları duruyor silmemisti ve kız"zehrammmm" diye kayıtlı ben ise kendi adımla kayıtlıydım onunki benim zoruma gitti
- 1 yıl
2 haftada olsa ben arkadaş kalamazdım kalınmasını da doğru bulmuyorum. Seninkinin aklı eskisinde dikkat et hala görüşüyor falan da olabilir ya da barışacak olabilirler
Soran1 yılBen arkadaşız dedim ama konuşmuyorum ve inşallah öyle bir şey olmaz
1 yılAklı eski sevgilisinde şutla iti
01 Yorumla
Onu ne diyekaydetöişki😊
07 Yorumla
Soran1 yıliste sonra numarayı silip engelledi
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBen olsam ayrılırdım
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılNasıl başka şekilde kaydetmiş ne demiş?
010 Yorumla
- 1 yıl
Kesin aklı onda
Soran1 yılOfff Allah korusun kız
- 1 yıl
Allahlık bir şey yok her şey zaten çok net sende farkındasın
- 1 yıl
Böyle söyleye söyleye sadece kendini kandırırsın kaçınılmaz sona ertelersin
- 1 yıl
Sonu*
Soran1 yılAma geri barışmak istedi asla affetmicem diyordum barışmak için bin takla attı
- 1 yıl
En iyi ilgiyi aldığın sensen tabii ki takla atar
- 1 yıl
Aldığı*
- 1 yıl
Benim eski sevgilim de bir sürü kızla aldattığı halde takla atıyordu ve ondan ayrılmamam için her şeyi söylüyordu sonra aldattığını öğrendiğim zaman bir daha affetmedim
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Niye hala kayıtlı ki
07 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bende işte dün telefonuna bakarken gördüm neden böyle dedim unutmuşum dedi bende nasıl unutursun dedim vallahi unutmuşum dedi sonra yanımda numarayı engelleyip sildi
Soran1 yılAaa doğru aosğqşbemslwlw ama kaldırmaz ya galiba
Soran1 yılYa inşallah öyle bir şey yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet ayrılma sebebi
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNe diye kayıtlı
08 Yorumla
- 1 yıl
Terk et o herifi
- 1 yıl
Eski sevgilisi ona ışık yaksa seni terk eder o terk etmeden sen et ki onda kalıcı bir iz birak
Soran1 yılÖyle mi yapıyımmmm
- 1 yıl
Evet. Çünkü psikoloji de yarım bırakmayı unutmama gibi bir durum var sen onu terk edersen tamamlanmadığı için unutmaz mesela garsonların siparişleri unutmaması gibi yarım birakildigi için hangi masa ne istemiş diye bir hafıza durumu var tamamlanınca unutulur eğer o seni terk ederse olay tamamlanır sen terk edersen yarım bırakırsın ama dönme ona. Hatta kalıcı bir iz bırakmak istiyorsan sessizce terk et bir anda
Soran1 yılAma ben ondan kopamıyorum çok seviyorum
- 1 yıl
Kalbine ket vur ya az üzüleceksin ama kaliten olacak ya da çok üzüleceksin kaliten düşecek seçim senin
1 yılNasıl başka şekilde
05 Yorumla
- 1 yıl
Ovvv
Kavga sebebi bak
Soran1 yılEvett
- 1 yıl
Ağzına sıç onun
Soran1 yılişte gerçekten çok sinirlendim sonra numarayı yanımda engelleyip sildi
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat