Güncellemeler
+1 yıl
Doğru olan da yaklaşmamasıdır zaten. Hepinizden özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Rabbim şeytanların şerrinden korusun hepimizi. Allah zina gibi yasak kıldığı bir pisliğe bizleri düşürmesin. Yardımcımız Allahu Teala olsun. Hakkınızı helal edin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hemen nerden bu kanıya vardın hayret. Herşey sırası ile olur yeri zamanı olur. Nişan atmak böyle kolay mı olur? Ne diceksin nişanlına sebebin ilerde yatak odamızın şen neşeli olmayacağını düşündüğümden ayrılmak istiyorum?
Ama bi insan elimi bile tutmaz mı yani? Gözüme bile bakmaz mı? İnciniyorum, kırılıyorum...
Sen tut elini. Yolda giderken baktın tutmuyor gir koluna koy başını omzuna. Belli ki bunları pek yapamıyor sen ilk adımı at hoşuna gider devamı ondan gelir
Yapıyorum ama o kaçıyor..:
O zaman ayrıl😂
Bunu onunla konuşmayı denedin mi belkide maddiyat tandır çalışıyor para birkimi yapıyor adam hesap kitap
Nedenini sor soylemezse ayril
Belki işlerinden dolayı odaklanamiyordur. İlgi göstermeye devam et bence. Bi yerde patlar 😀😁
Burdan yatak odasına gitmeyi nasıl başardın
Bencede at şimdisen böyleyse hatta yapma derim
bence evlenmek için evleniyor sadece
Yakında davransa abaza
Ne alakası var? Ben eğer o düşüncede olsaydım zaten ilgisiz taraf ben olurdum. Azıcık muhakeme yeteneğiniz olsun!
Fazlasıyla sahibim balım
Sende az mantık kas
Belli oluyor 😄 Hayatın için akıl, mantık ve muhakeme yetisi diliyorum 🌹
Evet belli oluyor yaşadığın durumdan
Onunla konuş sıkıntısı mı var diye
Ayıp olur gibi geliyor, nasıl diyeyim...
Neden bu sekilde davrandığını ona sormuyorsun?