Bu pamdemide kötü olaylar yasadim bastirdigim bütün hersey yavas yavas ortaya cikti sanki once normal konusmayla basladi buralara geldi ve internette yaptim cok üzgünüm özel olsun diye 24 yasindayim bu zamana kadar sevgili bile yapmamistim kendimi bastordimmi pandemiden dolayi bilmiyorum olaylar farkli oldu buruk bir üzgünlük var biraz tesselliye ihtiyacim var akil veri ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yaomaliyim ya sitede paylastiysa
İlk kez intentte biriyle birseyler yasadim normal hayatta erkeklerle konusmiydum bile biraz teselye ihtiyam var sizc ne ypmalıyim?
Ailenin tepkisi ne olur bilmiyorum, sen böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin orasını hiç düşnmüyorum bile. Eğer seninle işi olsaydı ya gitmezdi ya da tehdit ederdi.
Öncelikle sakın ol ne yaşadın bilmiyorum ama tabiatın gereği bu normal Birşey kimse seni kullanmaz sen seçmelisin o erkeği ve sexs aşkla olacak Birşey umarım iyi Birşey olmuştur
Nefis mücadelesi zordur ve bunun pişmanlığını yaşıyorsun, bu hatadan ders alıp tövbe et Bu bir tecrübe oldu senin için Üzülme, kendini topla sıkma canını
Öyle düşünme, bende senin gibiyim ama bu zamanda herkes eve tıkılıp kaldı bundan dolayı farklı uğraşlar edin ve çevrende konuştuğun kişileri seçerken dikkatli ol
Ya tabi sevgilim bile olmamisti reelde bir konusmaya basladim sanalda erkeklerle olaylar buraya geldi çok pismanim özel olsun istemistim oylesine biriylen oldu tanimiyprum bile ne..
Bisver.. napalim kabul ettim bole bastirmamak lazim kendini yavas yavas ne yasamak istoyosan yasa oste salaklik.. normal sevgili yapsaydim bunlar olmazdi .
Ettim zaten.. buurk bir uzuntu var icimde baska olabilirdi neyse kendim yaptim.. yani keske beklemeseydim reeldr bi sevgili yapsaydim bunu icon mi bekledim..
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk kez intentte biriyle birseyler yasadim normal hayatta erkeklerle konusmiydum bile biraz teselye ihtiyam var sizc ne ypmalıyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Veee yine erkeklerin çoğunlukta olduğu bir soru acaba neden😏 pislikler. Takip et de konuşalım güzelim 🌺
Tamam
Neyi paylaştıysa?
Video falan kayit aldiysa
Tehdit etti mi seni
Yok ama ismimi ya, inca +18 siteler gekiyo yabanci napcam
Aileme solesem mi
Ailenin tepkisi ne olur bilmiyorum, sen böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin orasını hiç düşnmüyorum bile. Eğer seninle işi olsaydı ya gitmezdi ya da tehdit ederdi.
Uzulecel bir sey yok evli baynlar bile kocadan rahtlmayinca yapiyor bunu takma kafna dogal seyler bunlar
Öncelikle sakın ol ne yaşadın bilmiyorum ama tabiatın gereği bu normal Birşey kimse seni kullanmaz sen seçmelisin o erkeği ve sexs aşkla olacak Birşey umarım iyi Birşey olmuştur
Ya tmam bos konusmatin hadi
Yablis Birşey mi dedim
Yaptigin kotu bisey degil herkesin yaşadığı bi duygu ama gec kalmışsın bunca yıl o tadı yasamadan yasamissin
Keske reelde sevgili yapsaydim olaylar buraya gelmezdi belkide kendi suçm..
Reel tadini vermiyor haklısın ama reel yok diye bisey yapmadanda durulmuyor
Reelde cinsellik yasmak degil sevgli yalmak onu bile yaomadim keske öyle bisi yasasaydim ilk.. ne bilim
Neden burdan yaziyosunki
Naail
Mesaj kutum acik
Ben atamiyorum
Gizlisin nasil atayım ki
Ben attim
Anonimsen sıkıntı olmaz veya aynı yerde oturmuyosan
Adam yabanci
Bişry olmaz rahat ol
Bilmiyorun uzuldum..
Üzülme üzülme boşver
Benim gibibolan varmidir acaba reelde hic erkeklerle konusmayan sevgilisi bile olmamis ama sanal yapmis götüyle gülerler..
Nasıl yardımcı olayım anlamadım gerçekten
🤷♀️
napalim kabul ettim bole bastirmamak lazim kendini yavas yavas ne yasamak istoyosan yasa oste salaklik.. normal sevgili yapsaydim bunlar olmazdi
.
Nefis mücadelesi zordur ve bunun pişmanlığını yaşıyorsun, bu hatadan ders alıp tövbe et
Bu bir tecrübe oldu senin için
Üzülme, kendini topla sıkma canını
Evet bukadar mücadele edebildim reelde duyvusal bisi yasasaydim herkes gibi keske ilk bole olmasaydi..
Öyle düşünme, bende senin gibiyim ama bu zamanda herkes eve tıkılıp kaldı bundan dolayı farklı uğraşlar edin ve çevrende konuştuğun kişileri seçerken dikkatli ol
Burcun ne merak ettim
Balik
Anladım
Ya Yengeç ya da balık burcusun dedim
Bende Yengeç burcuyum ve bunları atlatmak için yardımcı olabilirim sana
Nasilnolcan..
Yasasigim cocukta yengecti saoll..
Dur tahmin edeyim bütün Yengeç burcu olanlar kötü
Gir profilime bak ve yazdığım tüm görüşleri oku lütfen
Zaten son sorumu sorup çıkacağım
Sanal seks mi yaptın yoksa buluşup seks mi yaptın
Sanal
Görüntülü mü yoksa sexting şeklinde mi
Goruntulu ilk yazismayla basladi buralara geldi
Yani o kadar süre tuttuktan sonra bu şekilde yapman üzer tabiki. Keşke en azından canlı yapmasaydın bir iki fotoğraf atsaydın yeterdi
Evwt ona üzuldüm ilk kez allelade bir adamla yaptim hiçbir özeli kalmadi ne hayyalerim vardi ne bilim..
Nasıl oldu peki o kadar zaman sonra adamı nereden tanıyordun
Tanimiyodum bile birden oldu hersey Şu an anlatamam
Neden anlatamazsın
Uzun hikaye çunku..
Anlat işte rahatlarsın
Adam kimdi nasıl biriydi ona göre ekran görüntüsü almış olabilir
Ne yaptın
Pandemiden ötürüdur😁😁
Özel resim vs bişey paylaştın mi?
Canli yaptim..
Watsapta mi?
Instadan
Hımm pişman misn peki?
Ya tabi sevgilim bile olmamisti reelde bir konusmaya basladim sanalda erkeklerle olaylar buraya geldi çok pismanim özel olsun istemistim oylesine biriylen oldu tanimiyprum bile ne..
Biraz knsmk işte mjsn
Destek olmak konusucaz bende yaşadım aynı seyleri
Bisver.. napalim kabul ettim bole bastirmamak lazim kendini yavas yavas ne yasamak istoyosan yasa oste salaklik.. normal sevgili yapsaydim bunlar olmazdi
.
Utanıyor musun?
Utanmaktan çoknüzgunum bütun hayallerim suya düstu hemde kendim ettim
Yanlış düşünüyorsun bence gel senle biraz knslm sen baya dolmuşsun
Yaşın kaç
24
Senin yaşında çok normal ama böyle seyler
Sustun?
Olan oldu sıkma canını
Ilkbolusu üzdu beni ne hayallerim vardo..😒
Doğrudur da yapacak bir şeyin artık olan oldu, artık bu durumu kabul etmelisin 🙄
Ettim zaten.. buurk bir uzuntu var icimde baska olabilirdi neyse kendim yaptim.. yani keske beklemeseydim reeldr bi sevgili yapsaydim bunu icon mi bekledim..
Tecrübe ve ders oldu bu olay sana artık ona göre hareket edersin
Ins.
Sana tavsiyem içine atma birilerine anlat rahatlarsın
Anlatamam inanmazlar ki şoknolur herkes..
Amaç içine atmamak zaten ne fark eder
Cok buyuk bisi bu muhafazakar benim ailem kaldiramazlar.. uzerime gekirler ugrasamam
Üzülme boşver elbet bir gün olacaktı
Ama ilk bile olmaai üzdu keske reelde sevgili yapsaydim bole bastirmamis olurdum kendimi hem..
Zevk aldıysan sorun yok :(
Cok gereksizdi..
Aslında ilk seferde bu kadar acilman tuhaf. Canlı yapmak falan
Ilk degildi pandeminin basimda konusuyodum sadece buralara geldi iste
Ilk kez görüntülü yaptim iste
Nasıl ya sen ne diyosun tam belli değil ilk oldu dedin ama
üzülme bunun için
Ilk kez oldu reelde sevgilim bile olmamisti bole olmasi uzdu beni..
sikma canını , igrebevegin şeyler varmıştır onları merak etmissindir
Ne
öğreneceğin şeyler , merak artıkların varmıştır
Yapman normal üzülme
Ilk yasicam sey bole olacagini hayal etmemistim..
Sanal yaptın yani sadece yazışarak mı
Hayir goruntulu ilk ole basladi ve buralara geldi
Buradan birisi ise sorun olmaz tanımıyorsun sonuçta
Buradan degil adam yabanci instadam yaptik o beni taniyo ama ben tanimiyorum..
Bişe olmaz devamını da yapacaksın bir kes yaptın mı sürekli istiyorsun
Yaomicam ilk bole olmasi uzdu beni sevgilim bile olmamisken ne hayyalerim vardi neyse butun özelligini kaybetti..
Yapıcaksın insan psikolojisini iyi bilirim. Sigara gibidir bu.
Evet biliyorum zaten yetmedi bi süre yazisma vr bu oldu ama yok yapmicam.. birden oldu çünkü planli degildi..
Yapıcaksın kendini kandırmak boş iştir. Reele taşıma ama pişman olursun
Hayor reelde normal sevgili yapsaydim diyorum ben konusmam bile olmamisti erkekleri uzak tutuyodum patladim sonunda iste
Daha bu ne ki. Her gün patlıcaksın
Yok.. Allah korusun..
Maat yaparim eskisi gibibmast yaparken bile üzuluyodum keske hep ole kalsaymis..
Kendini engellersen daha kötü olursun isteklerini arzularını gerçekleştir. Baskılama yapma
Evet baskiladim bunlar oldu..
Daha da kötüsü olur baskılamaya devam edersen
Üzülme be canın sağ olsun
yazsna merak ettim
Ne
dmden yazsana
Yazamiykrum
takıp at o zaman
Bosver
nıye be atta konusalm merak ettım yardımcıda olurum sana
Iatek attim
Sanalda rahatlama mı
Evet
Ses li mi görüntü lü mü
Goruntulu
O senin her yerini sende onun şeyini mi gördün
Evet benim gibi bisi yasayan varmidir acaba hoc sevgiliai olmamis ama sanal yapmis gotüyle gülerler dnjd
Yapan var ücretli bende bulsam ücretli yaparım 5 dk da 100 tl
Haz aldın mı peki
Haz aldın mı
Herkes yapıyor bunu
ne yaptın
Sanal
yapalım mı?
🖐
mesaj?
Ya manyak misin bundan bile yararlanmaya calisiyosunuz yuh