7aydır birlikteyiz onu gerçekten seviyorum. Sevgilim arada bir alkol kullanıyor ve ne zaman alkol içse kendini kaybedip sinir krizleri geçiriyor. Yani sinir hastası gibi bi durumu var. Açıkçası geçmişinde iyi şeyler yaşamadığı için psikolojisi de pek normal değil. Aklımdan hiç çıkmayan iki soru var 1. si aramızdaki yaş farkı ilerde büyük sorunlar açar mı? 2. si ben 6-7yaşlarındayken aile içi taciz yaşamıştım. Bir arkadaşım yüzünden bu durumu öğrendi. Ve tacize uğradığım kişiye karşı aşırı derecede kin besliyor onu öldürebiliceğini bile söyledi bana. İşin ayrıntısı çok fazla burdan anlatmakta oldukça güç. Bu gibi engellere rağmen birbirimizden kopamıyoruz. Gerçekten aramızda aşk var. Onu seviyorum ve gerçekten onunla birlikte olmayı onunla yaşamayı yaşlanmayı çok istiyorum. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum bana aileni sil demediği kaldı. Buraya yazıyorum çünkü akıl danışabileceğim kimse yok. Lütfen samimi cevaplar verin🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimle evlendiğimde ben 18 o 30 yaşındaydı.
Yaş sorunu çok oldu, ben gezmek istedim o evde oturmak istedi.
Ben para harcamak gençliğimi yaşamak istedim, o benden önce herşeyi yaşadığı için hiçbir yere beni götürmedi.
20 li yaşlarımın başında iyice alımlı güzel bir kadın oldum, bu kez kıskançlık krizleri başladı.
Her an daha genç yakışıklı birini bulup onu yerkedeceğimi düşündü.
Beni hapis etmeye çalıştı, gitgide sorun oldu.
Senden önce ölücem zaten, ben ölünce istediğini yaparsın demeye başladı.
Onun bu ithamları beni kendinden soğuttu, evlendiğime çok pişman oldum, geriye de dönemezdim.
Şimdi evden çıkmaz hapis hayatı yaşarım, akşama kadar perdeler kapalı, balkonu kendi temizler, çamaşırları kurutma makinası kurutur.
Perdeyi açabilmek için kavgalar ederim.
Benimde danışacağım konuşacağım kimse yoktu, şimdi iyice yalnız kaldım. Kaderime ağlıyorum sadece
Sevgi gelip geçici, yapma, takma kendini.
En fazla 4 5 yaş büyük olsun senden.
Sana komik gelen onada komik gelsin, seni çoçuk gibi görmesin.12 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sağol benim yaşayacaklarımda bundan ibaret olurdu. şu an o kişiyle bütün irtibatı kestim umarım karşıma çıkmaz bir daha yorumun için teşekkür ediyorum 🙏
Cevap sahibi+1 yılSenin adına sevindim mutlu oldum 😊
Kimsenin kahrını çekmeye doğurmadı annen seni, hayatını yaşa, seni anlayan biriyle ol. Anlamıyorsa yol ver gitsin. ❤️
En İyi Cevaplar
Kucuk yata tacize ugrayan insanlar yanlış tercihler yapmaya çok müsaittir. Çünkü insan psikolojisi hiçnir şeyi unutmaz ve yara aldığı yer ona hep tanıdık gelir ve onu çeker. Yaşın çok küçük. Bence yaş farkınız çok ve asla uyumlu değilsiniz. Sen henüz ne istediğinin farkında değilsin. Sevgilinin alkol alınca sinir krizleri geçirmesi normal bir durum değil. Sana bir abla tavsiyesi, aşkı sevgiyi boşver bu adamdan uzak dur. Her şeyden önce bir terapi al, kendini, duygularını onar. Daha sonra doğru tercihler yap.
42 Yorumla
Soran+1 yılBen nerdeyse 6-7 yıldır terapi görüyorum. Devlet bu konuda her türlü imkanı sağladı. Aslına bakarsan Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum ama tabi söylediğin gibi yaşadığımız her olay bilinçaltımızda bir yerde duruyor ve ben o gibi durumlara çekiliyorum. Aslında yazdıklarının hepsinin farkındayım fakat bunu kendime inandırmakta zorlanıyordum. Bi başkasının söylemesi daha etkili oldu. Ne yapmam gerektiğini de biliyorum ve yine bu noktada bi adım atamıyordum. Şimdi daha netim. Yorumun için teşekkür ediyorum. 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çevrendeki insanlara karşı tutumu nasıl ise yarın sende işine gelmeyen bir takım tavırların olunca sana karşı da böyle bir insan olacak. 18 yaşında duyguları ile hareket eden cahil bir kız olmak yerine mantığınla ve zekanla hareket ederek bu ilişkiyi ailenin istemediği vs. öne atarak bitirmek istediğini söyle. Aksi durumda mutlu olacağını düşünmüyorum. Senin gibi böyle yaş farkı ile evlenip bir çocuk ile yuvasını bozulan ortada dul şekilde kalan çok kadın gördüm. Gencecik yaşında bende senin bu hale düşmeni istemem güzel arkadaşım.
61 Yorumla
Soran+1 yılÜslubun ve yorumun için teşekkür ediyorum. Ve her bir cümlene katılıyorum. Kararımı verdim en kısa sürede bütün bağlantımı koparıcam. Umarım bana zorluk çıkartmaz. Tekrar teşekkür ederim 🙏
yeğenim 26 idi adam da 38,6 ayda bitti.. adam içki de içiyordu annesi de. Düşün, düğünde adam hotel odasına gidip arkadaşlarıyla içki içti , yeğenim mutlu mutlu dans ediyor salonda. boşandılar fakat adam yılbaşından beri yarı komada içki yüzünden. Lockdown sendromu var... Hiç kumar oynama bence herşey olabilir vaya yapabilir, ama yapmayabilir de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
32Cevap
+1 yılŞöyle söyleyim; o yaşlarda 30-35 yaşlarına bir ilgi olur evet. Çünkü yaşıtlarımıza kıyasla kat kat daha olgun ve ciddi olduklarından çoğumuzun ilgisini çeker. Kadınlar, erkeklere oranla romantik ve duygusal olduğundan ve de ciddi bir ilişki istediklerinden o yaşta “hoşlanma, beğenme” durumu olması normal. Fakat bunu geleceğe yönelik taşımak doğru değil çünkü ilk zamanlar fark etmesen bile arada ciddi bir yaş farkı olduğundan her yönden ayrı düşme söz konusudur. Jenerasyon farkı sıkıntı. Sizin ilişkinizde ise adam dedğin gibi sinir hastasıysa o ilişkinin olmaması için büyük bir etken, o tip insanlar ilerde evlendin diyelim seni çok mutsuz edip yıpratmaktan başka bir şey yapmaz. Şu anki hislerin gerçek değil emin ol.. Büyük birinin seni önemseyip korumasını seviyorsun, ruhunu değil. Aşkta ruhu sevmekle başlar. Yanılmanı istemem, umarım doğru kararlar verirsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılO kadar temiz özetlemişsin ki... Her cümlen çok doğru bunları biliyprum ama kendime inandırmakta zorlanıyordum bu yüzden bi başkasının söylemesi daha etkili oldu... Artık ne yapmam gerektiği konusunda daha netim. Yorumun için teşekkür ediyorum. 🙏😊
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu, rica ederim.. 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir karar. Akol.. kumara karı kiz olayları hep aile dağıtır..
1 yaş farki çok
2 alkol
3 aile sorunlarınız
4 sinir hastası
Bunları toparlarsak sanırım o işte sen çok zararlı çıkarsın içer birgün yok sana sarar yok tacizde olsa sen şöylesin der. yok sen herşeyi bilerek bana geldin diyerek aile bağını kopartirsan sana ilerdeki hayatında hayatı zindana çevirir. Ve senin yaşında ki aşk beklentisi ile 30 daki adamın aynı değil..
Ve hepsini geçtim taciz edeni öldürüp hapse girip sizi gene yanlız bırakacak birinin konuşması ne derece. Doğru..
Sana olacak olanı söyleyim. Evleneceksin.. 3-5 en fazla 10 sene sonra kavgalar haddinden fazla olacak ve sende doğal olarak boşanmak isteyeceksin... Oda seni de öldürürüm kafasını yaşayacak.. evlilik sandığın kadar kolay değil yani42 Yorumla
Soran+1 yılAslında bildiğim ama kendimi inandırmakta zorlandığım herşeyi yazmışsın. Ve bunu bi başkasının bana söylemesi daha etkili oldu. Yazdıklarını okrrken acının tatlı tebessümü oluştu yüzümde. :D artık ne yapmam gerektiği konusunda daha da emin oldum teşekkür ediyorum 🙏
Cevap sahibi+1 yılBen ricaederim 🤲 olmaz şeyleri oldurmaya kalkma olacak olan seni bulur birgün. Bunları sana deme sebebim bende 30 um.. 18 yaşında ki insanların isteklerinide gördüm.. kendim geçmişte aşk yüzünden derin yaralar aldım. Ben yandım sen yanma.. kendinden maksimum 3-5 yaş büyük olmasın. Ve evlenecek olduğun insan seni seviyorsa senle ailenin bağlarını koparttirmaz... Aile ne kadar kötüde olsa bir kız için özellikle. Herkes gider. Gene ailen yanında olur. Ne yapman gerekiyor anladiysan sevindim 💛🍫🍫☺️🌼
+1 yılKızım bak kendine gel. Sakın abin yaşında ve alkolik bi herif için aileni bırakma. Sonra yarın öbür gün seni de izleriz Esra Erol'un programında.
Başına bela olur o herif. Düşünsene peşine takılıp gitmişsin. İçip içip gelicek çenesinden uyutmaz mı bir şeyleri kırıp döker mi yoksa seni mi döver belli değil. Hiç mi korkmuyorsun?41 Yorumla
Soran+1 yılBütün ihtimalleri biliyorum. Asla ailemi bırakmam kimse bıraktıramaz. O kadar beynimi yemedim çok şükür :Dd en kısa sürede bütün bağımı kesicem onunla zor olucak ama kararlı olup kendi yoluna bakıcam. Yorumun için teşekkür ediyorum. 🙏
+1 yılAranızdaki yaş farkı evlenilebileck bı yaş ama sınırda biraz.
Bundan önemlisi o adam tehlikeli hayatını yakma derim. Bak tehlike kelimesi çok kısa ama hayat karartan bı kelimedir. Gerçekten mantığına adım at. Bırak duygu tarafini yoksa bundan 2 yıla kalmaz sorunlarla basetmeye çalışmaktan kafayı yersin nerden sevdim dersin23 Yorumla
Soran+1 yılİçime işledi bu yorumun. Sonuna kadar doğru. Benim en kısa sürede bütün bağlantımı koparmam gerek. Teşekkür ediyorum yorumun için. 🙏
- +1 yıl
Rica ederim çok sevindim beğendiğine. Hayat senin hayatn mutlu olmak hakkn ☺️
Soran+1 yılİnşallah öyle de olucam 🙏😊
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl12 yaş şimdi sorun olmaz ama sen 30 o 42 olunca alkol, sigara vb kötü alışkanlıklar devam ederse spor yapmayıp beslenme ve dinlenmeye önem vermezse teklemeye başlar. Sen en istekli olduğun döneme girerken o çökmüş olacak belki de ;) eğer kötü alışkanlık yoksa alkolü bırakıp spor beslenme ve dinlenmeye dikkat ederse aşkta devam ederse o zaman bol bol çocuğunuz olur. :)
18 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyor ve yaşından daha küçük gösteriyor alkolü bırakmak için de çabalıyor aslında. Ama tek sorunumuz alkol ve yaş değil maalesef
- +1 yıl
Alkol alan bir erkek karısını her türlü sorunla karşı karşıya getirir. Alkolü bırakmadan kesinlikle evlilik yapma ;) spor yapan biri ne sigara nede alkol gibi kötü alışkanlıkları olmaz. Spor yapıyorum en ufak kötü alışkanlık kokusu bile beni boğuyor. Sorunlar daha fazlaysa hiç boş yere vakit kaybetmeden bir sonraki kısmetine bak derim ;)
Soran+1 yılHahaha sıradaki gelsin 😂
- +1 yıl
Sende dünden razıymışsın =)
Soran+1 yılYok be😅 çekemem daha bi başkasını sonu hep aynı zaten ne zaman evlilik istersem yani bi 5-6 sene sonra o zaman talipleri değerlendiririm. 😂
- +1 yıl
18 yaşında ne evliliği ateş mi bastı?
Soran+1 yılOkuduğunu anlamak cidden önemli sende de bu yok sanırım
- +1 yıl
evet ben niye buraya böyle yazmışım =) bende anlamadım neyse hatlar karıştı sanırım =) afedersin..
+1 yılOfff yasin cok kucuk! Problemli insanlarla zaman gecirip ugrasmak yerine oku yaa. Lutfen diploma al ayaklarinin ustunde dur. Bu yasta ciddi iliski nedir
31 Yorumla
Soran+1 yılEğitimime devam ediyorum. Kariyer konusunda hedeflerim büyük. O konuda asla yarım bırakmam kendimi. Çok şükür annem babamda arkamda bi sorun yok. Ciddi ilişkiden kastımda şöyleydi aslında hadi evlenelim desem o benimle şu an evlenir biliyorum bunu. Ama konusunu açmadı açtığı zaman ben ona eğitimimi tamamladıktan sonra bi yüzük takarız diyeceğim. :)) ama bu durumlara hiç girmeyeceğiz gibi o sıkıntılı birisi sevdiği herkesi kaybetmiş anneside vefat edeli bir yıl oluyor kaybedicek bişyi yok. Ama benim çok var bu yüzden en kısa zamanda bütün bağımı koparıcam. Teşekkür ediyorum yorumun için.
+1 yılHayatının hatasını yaparsın. Son pişmanlık da fayda etmiyor. Şimdi herkes sana ayrıl ondan diyecek ama sen bildiğini okuyacaksın. Gidip onunla evleneceksin, seviyorum, vazgeçemiyorum diyeceksin. Ama sonuç pişmanlık olacak. Bu aşk tutulması bittiğinde geri kalanlar yetmeyecek. O yüzden seçim senin...
10 Yorumla
+1 yıl
Vaz geç bu sevdadan
Boşver Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın10 Yorumla
+1 yılBöyle bir insanın ne kadar sevsende bir gün kör kütük sarhoş olup seni dövmeyeceğinin hatta belki öldürmeyeceğinin garantisi yok bu yüzden bence soğuk kanlılıkla bitir çünkü haberlerdeki cinayete kurban giden hiçbir insan bunun olacağını bilerek evlenmez
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Zaten içtiği zaman sadece sinirli oluyor. Öfke kontrolü olmuyor bende lafımı çekmeyen biriyim ne olursa olsun bana bi saygısızlık yapıldığında küfür etmem ama ağzıma geleni söylerim bu durumda da bana şiddet uygulamama ihtimali nerdeyse yüzde sıfır. Teşekkür ediyorum yorumun için.
Bu ilişki hiç bir zaman yürüme daha çocuksun ve yol yakınken vazgeç derim.
54 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçmem gerektiğini biliyorum. Denedik hatta bunu ama en fazla 12 gün konuşmadan görüşmeden yapabildik. Onu kendimden bi parçaymış gibi görüyorum ailemden birisi gibi. Hissettiklerimiz olmasaydı eminim ne o nede ben bu kadar zamandır bunca engele birlikte olmazdık. Ama artık bi şeyleri çözmemiz lazım işte tamda bu noktada ben tıkanıyorum naparım bilmiyorum. En çok canımı sıkan şey o taciz olayını bilmesi kendisi öfkesine hakim olamayan bi insan ilerde evlilik falan olduğunda o olayı açar mı açmaz mı? Bana bi süre önce lafın arasında ailemden sadece annemle görüşmem gerektiğini söyledi. Böyle bi dünya olamaz benim için babam kardeşim abim onlar ne olucak. Bunu istemesinde haklı yanları var tabiki ama ben yapamam ona bunu anlatmak imkansız anlamıyor. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Soran+1 yılNe kadar karışık yazdım ya okumayabilirsin :Dd
- +1 yıl
Onu vazgeçilmez görmen görmen geçici bi durum inan daha çok ama çok geçsin kendini ve hayatını kabartma bide şu var bi taciz olayı yaşamıssin ve bunu onun bildiğini söylüyorsun evlendiniz diyelim alkol aldı ve yaşadığın kötü olayı yüzüne vurdu ne hissedersin seni kusurlu olarak bile görür yasin ondan küçük olduğu için lütfen ondan kurtul Rabbim karşına daha düzgün kişiler çıkartır inşallah
Soran+1 yıl@Yasminje aminn rabbim daima iyi insanlar çıkarsın karşımıza 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasadigin travma güvenebileceğin ilk insana yaklasmana sebep olmus gibi yas farki asiri ve sana zarar verecek biri bence yanlis kisidesin
32 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 18 evet ama ilişki sevgililik konusunda maalesef ki fazla tecrübeliyim. Kolay kolay birine asla güvenmem ki bu güvenememe duygusu çocukluktan gelen birşey zaten. şu an sevgilim dediğim adama bir yanım fazla güvenirken diğer yanım ileriye dönük sorunlar yaşayacağımı düşünmemi sağlıyor. Karmakarışığım işte...
- +1 yıl
Yas farki fazla ve şunu krizi geçiren biri sana zarar verir bu yasina kadar evlenmemesi de acayip
+1 yılYapma cidden bende 28 yaşında birini seviyordum aramızda 10 yaş vardı her şeye kavga çıkarıyordu sıkıntı yapiyordu eğer evlenseydik bir geleceğimiz olsaydı berbat olucakti
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın. En kısa sürede bütün bağımı kesicem onunla zor olucak ama kararlı olup devam edicem yoluma.. Yorumun için teşekkür ediyorum 🙏
- +1 yıl
Gerçekten senin güzel iyiliğin için söyledim fikrimi inan ki lütfen ama lütfen dinle olur mu inan bana daha mutlu olucaksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlkol kullanan biriyle sakın evlenme. Hayatında yapabileceğin en büyük hatayı yaparsın. Yaş mevzusu sorun değil olur gider. Lakin, alkol dedin mi orda duracaksın net söylüyorum hayatını mahvedersin.
44 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde hep böyle söyler alkol içen adamdan ne sevgili nede koca olur diye. Alkolu bırakmak için çabalıyor aslında haftada 3gün içen adam şuanda 1güne indirdi. Ama tamamen bırakmadığı sürece kesinlikle evlilik olamaz ki şu an da alkolden daha büyük sorunlarımız var onları nasıl aşıcağımızı bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYalan söylüyor inanma. O öyle olur hep. Bırakmaz alkolü kandırıyor seni.
Soran+1 yılBırakamıycağıda bi gerçek evet maalesef :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme. Yıllar sonra verdiğin bu karar için çok mutlu olacaksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılsinir hastası bırıyle nasıl konusursun evlendıgınde döver senı
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey iyi hoş da biz burdan bilmeden bi yorum yapamayız sonuçta görmedik tanımadık sizi. Tek diyebileceğim 12 yaş mesela sen 30 adam 42 olsa abes olmaz ama sen 18 olduğun için şu an fazla kaçıyor bence yaş aralığınız. Tabi ilişkinizi bilemediğimden net yorum yapamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIçen birisinden hayır gelmez o yüzden doğru olduğunu düşünmüyorum daha iyileri ile karşılaşacaksın o yüzden hayatına tehlikeye atmış olursun ilerdeki çocuklarına da yinede sen bilirsin yolun açık olsun.🌸
14 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Haklısın alkol konusu zaten başlı başına bir sorun.
Cevap sahibi+1 yılO yüzen herşey sevmek değil çünkü geçiçidir yoluna daha daha iyi insanlar çıkarsın rabbim🌸
Soran+1 yılAminnn Allah karşımıza daima iyi insanlar çıkarsın. çok teşekkür ederim😊
Cevap sahibi+1 yılInşallah, rica ederim.😊🌸
+1 yılYaş farkını bı 10 yıl sonra hissedersin. Aile içi olaya gelince onun bunu bilmesi hiç iyi değil yapar mı yapar. Sen benden talep takip
12 Yorumla- +1 yıl
İste benden orda devam anlat biraz anlat için rahatlar
Soran+1 yılEvet ileriki zamanları düşündüğümde sorun çıkmama gibi bi ihtimal çok az üstüne birde diğer olaylar eklenince imkansız... şu an da okuyorum ki eğitimi mi asla yarıda bırakmam kendiside bu konuda her hangi bi sorun çıkarmadj şuana kadar. Belki benim vericeğim tepkiyi bildiği içindir.. Kafamda binbir türlü düşünce var ne yana gitsem çıkmaza düşüyorum. Of 🤦🏼♀️
+1 yılBu duruma düşen biri evlendiğinde neler yapar düşün.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılKızım her gun su soruyu sormaktan vazgec bıktım cevap yazmaktan ya anlamıyo musun hala evlenme evlenme EVLENME 30 nedir 60 yas niye bulmadın?
78 Yorumla- +1 yıl
VE PSİKOLOJİSİ BOZUK DİYORSUN ALKOLLU SİNİR KRİZİ GECİRİYOR diyorsun her gun dayak yiycen heralde sen amcandan? Allahım az akıl ver allah akıl dagıtırken sen neredeydin?
- +1 yıl
Cvp mükemmel
- +1 yıl
Yavaş ol şampiyon kadın neye uğradığını şaşırmıştır 😊
- +1 yıl
@hayribey49 kac gündür bu sorular var gecen günde ben 18 im sevgilim 28 evlenmeli miyim diyor yemin ederim 2 saat destan yazdım hala anlamadı dedigimi cıldırcam delirtiyo bu kucuk yastaki kızlar beni. Ben 18 yaşındayken bu kadar saf degildim seytan gibiydim bunlar nasıl böyle aklım almıyor ya
- +1 yıl
Herkes aynı olmaya biliyor ne yapacaksın. Bazen ne yaparsan yap ne söylersen söyle insanlar bildiğinden vaz geçmiyor bu bayan arkadaşta onlardan biri olabilir
- +1 yıl
@hayribey49 doğru tektir o da bunun farkında mı degil mi bilmiyorum farkında olsa evlenince her gun dayak yiyecegini bilir ve bu soruyu yazmaya bile tenezzül etmez sübyancı bir insandan ne bekliyorsun her gun dayak yiyecek evlenirse hala gelmis soru soruyor daha neyini anlamadın be kızım
- +1 yıl
Aslında anlıyordur ama aşk laftan anlamaz diyorlar gönlüne söz geçiremiyor belli ki. Umarım en kısa zamanda yanlış yolda olduğunun farkına varır ve ayrılır ondna
Soran+1 yılÜslubuna dikkat et bu bir. Ben daha dün açtım bu hesabı ve ilk kez bir soru sordum bu iki. Üçüncüsü yazdığımı okumak yetmiyor okuduğunu anlamak gerek. Ben orda evlencem diye bir kelime etmişmiyim ona bak sonra burda ahkam kes oldu mu?
+1 yılKumar masasındasın ve ortaya koyabileceğin tek bir şeyin var. Hayatın..
Sevmek her saman tek başına yetmeyebilir. Sevmeyi doğru yorumla. Sevgi ilaç gibidir. Bazı durumlar da iyileştirirken bazı durumlar da zehirleyip öldürebilir.31 Yorumla
Soran+1 yılİçime işledi bu yorumun. 🙏Mesajı aldım teşekkür ediyorum.
Selam, yaş farkı sorun açmaz merak etme ya. Ben olsam aşkımın peşinden giderim.
11 Yorumla
Soran+1 yılGözüm kapalı aşkın peşinden gitmeyi isterdim. Ama işin içine aile girince bırak gözünü kapatmayı adım dahi atmak gelmiyor içinden..
Canım çok gençsin kendi içinden buldum 18 lik çıtırı diyodur arkadaşım uzun sürmez kanka sakın hata yapma lütfen seks te yapma
30 Yorumla
+1 yılLütfen ayril ondan kendine yazik edersin. Ana haber bulteninde bir kadin daha gormek istemiyoruz biz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçmeyi bilmiyor sana olacakları söyleyeyim
Evlendiniz 1 yıl içinde canım cicim ay geçti gitti içkiyi aldı gece sapıttı sana bir kafa veya tokat attı hadi geçmiş olsun dul kalacaksın10 Yorumla yaş farkı sorun açar ama seni kafalamak kolay olduğu için rahat kandırıyor uzak dur hayatına yaşıtın birini al 2 gun sonra ağlama bur da hamileyim sevdiğim adam beni terk eti diye
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılAkıl danışacağın kimseyi bulamazsın zaten kime sorsan olmaz diyecek, akıl olsaydı sende zaten kabul etmezdin, eğleneceksiniz bitecek gidecek olan sana olacak.
22 Yorumla
Soran+1 yılEğer iş sadece eğlenmek olsaydı bu konuyu ciddiye alıp burda derdimi anlatmaya çalışmazdım. Sevgilim dediğim adamın da benimle sırf eğlenmek takılıp bırakmak için görüşmediğini biliyorum bundan emin olduğum için açıklama kısmına "ciddi düşünüyor" yazdım. Lütfen anlayarak oku
- +1 yıl
Tamam ablam sen haklısın biz görüp geçirmedik belki senden ders alırız.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaş farki sorun olmaz.. adamin alkole duskunlugu varsa, içince de sapiriyorsa omur boyu cekersin.. hayırlı olsun.. sevgiyle filan alakası yok, insan kendi kendine göre göre eziyet cekmeyi goze alıyorsa bu aptallıktır
10 YorumlaCok yas farki var arada. İleride pisman olacagina emin olabilirsin.
30 Yorumladaha çok küçüksün bence o adamdan uzaklaş kendi ayaklarının üstünde dur ve yaşına uygun kişilerle takıl o adam sana daha çok bağlanırsa ayrılmak istediğinde sıkıntı çıkarabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılHer ne olursa olsun kendi ayakları üstünde duran bi kadın olucam bundan eminim ve o potansiyele sahibim çok şükür arkamda babam annem var o konuda bir sorunum yok. Yaşıtlarımla şu an sevgilim dediğim kişiyle anlaştığımın %30u kadar bile anlaşamıyorum maalesef. Ve evet bana daha çok bağlanıp tam o zaman ben ayrılmak istersem sıkıntının alasını yaşatıcak bi potansiyeli var. Ama yorumları okudum ve artık ne yapmam gerektiği konusunda daha netim. Yorumun için teşekkür ediyorum 😊
+1 yılSen 18 yaşındasın ve 7 yıldır birlikte nasil oluyosumuz. 23 yaşında birinin 11 yaşında birine bakması hiç masum değil. Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar.
04 Yorumla- +1 yıl
lol.
Soran+1 yıl7 yıl yazmadım yalnız "7 AY"
- +1 yıl
Pardon 😄
Soran+1 yıl😁
Yas sikintisindansa sinir hastasi olmasi daha buyuk problem bence? Bitir
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hem alkolik hem sinir krizi hem. oldurecem diye kelimeler
Soran+1 yılEvet bitiyorum. en kısa zamanda bütün bağımı koparıcam. Zor olucak ama kararlı olup kendi yoluma bakmam gerek. Umarım bana zorluk çıkartmaz.
Geç olmadan bırak.. başına iş alırsın.. kafayımı yedin. haber seyretmiyomusun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Simdi bu kisi, sosyopat mi, psikopat mi bilmiyirum? Yardim almasi lazim ama, onu bir soylim, seviyorsun da, niyeti de ciddi, karari sen vereceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan bunu bende düşündüm psikolojik sorunları var evet bunu kendiside biliyor yakın zamanda annesini babasını kaybetti bunlsrında alkol içmesine etkisi var. Acaba ona bir psikoloğa gitmesi gerektiğini söylesem mi? 🤦🏼♀️
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. yaş farkını bırak adamın öfke ve alkol sorunu var. sakın evlenme
10 YorumlaDaha çok geçsin bence arkaya bakmadan ondan kurtul hayatın zehir olur daha evlenmeden sinir krizi geçirmeler felan aman aman Allah korusun hayatını zindan etme
10 Yorumla
+1 yılYaşıtın erkek mi kalmadı dünyada ayol amcan yaşında adam sübyancı adam
00 Yorumla
+1 yılEleman sübyancı heralde ortaya çıkarsa cezaevinde geçirir krizleri artık
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama kendini kaptırma
40 Yorumla
+1 yılYaş farkı falan filan diyorlar ama çok mutlu olanlar var... Ne diyeyim şimdi...
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında bir adam 18 yaşında ki bir kız ile birlikte ise ben buna sübyancı derim.
00 Yorumla
+1 yılsinir krizinden sonrasını okumadım...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlla hayatımın orta yerine edicem diyosun
30 Yorumla Pek bi geleceğiniz yok
00 Yorumla
+1 yılSeni silkip bırakacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok asiri ciddidir kesin
00 YorumlaOlmaz kendini yipratirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYas farki cok degilmi
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı olur senin için
30 Yorumla
+1 yılSeviyorsan olur 👍
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın iki kelime😃 "SEVİYORSAN OLUR" keşke kafamın içide bu kadar güzel olsa 😁
Bu şaka olsun
00 Yorumla
+1 yılDenemeye değer
00 YorumlaSakın evlenmee sakın
10 Yorumla
+1 yılBence ayrılmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKes kulağını ayrıl
00 Yorumlahiç değil geçicidir
00 Yorumla
+1 yılKendine gel
00 YorumlaBaş nikahı kızım
00 Yorumla
+1 yılCiddi dusun
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim 30 bense 18 yaşındayım benimle ciddi düşünüyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler