çevrenizde böyle yaş aralığı olan kimseler var mı?
ben şu anda pek önemsemiyorum ama ilerde sorun olur mu?
ben şu anda pek önemsemiyorum ama ilerde sorun olur mu?
kesinlikle sorun olmaz kendi yaşıtların daha hangisiyle gezsem şunla çıkım şunla konişim diye düşünürken 32 yaşındaki biri iş güç sahibi mantıklı bir kere değerini bilir aptalca hareketleri olmaz para sorunu olmaz anlar seni 19 yaşındaki bir erkek halen ailesinin parasını alırken sana birşeyde veremez mantıklı olan bu iş gücüde varsa sende seviyorsan evlenmeyi düşünür hem oynamazda tabi düzgün biriyse bence doğru yoldasın hem kadınlar erken yalanır yaş farkı belli olmaz olsada daha iyi sen onun yanında süper görüneceksin oda farkında olur seni aldatmazda sana bağlı olur birşey sormak istersen tam yerindesin seve seve yardımcı olurum ;)
senin yaşın kücük olduğu için büyük farkmış gibi görünüyo yaşın 22 o 35 olsa bukadar abes durmaz sen henüz ergen bi yaştasın o olgunluk zamanlarında o ciddi düşünür sen belki onun kadar ciddi düşünemezsin bilemedim.. fikir çatışması yaşayabilirsiniz
Tecrübelerinden faydalanmaya çalış. Sorun yok. Tadını çıkar. Çoluk çocukla bundan sonra ilgilenemeyeceğinin de kanıtı. Çıtayı yüksek tutmuşsun. Sonrakilerde yaş aralığın hep yüksek olur.9
ilerde sorun olmaz bence
Cevap
18Cevap
Benım erkek kuzenım 30 yaşnda. kız 17 yaşnda. haziranda evlenıyolar.aşkın yaşı yoktur
İyiymiş...
fiziksel takiliyorsaniz sorun yok, ama kultur, cevre, hayata bakis farklariniz ne durumda? eger adam cok cocuksu degilse bir sure sonra yurumez.
Hayır, aksine hiç çocuksu değil hatta fazla olgun
Bilmiyorum ve onu anlamaya çalışıyorum
sorun olur tabi ki de bir zamanda sonra senin isteklerine ayak uyduramayacak eminim.Anı değil geleceği de düşün şimdi sana olgun geliyor ama 10 yıl sonra yaşlı gelecek ve sen güzelleşeceksin daha da ilgi çekeceksin yanında sörpük kalacak
O yaşlandıkça sen hep genç kalıcaksın kendi kendine ben yaşlıyım o genç ya bir başkasına aşık olursa gibisinden sorunlar yaratıcak kafasında kurdukça kurcak.Bu gibi bir sorun.
En son yaşadığım şey geldi aklıma kusacağım sanırım.
neden ?
19'luk kız 35'lik adamın metresi oldu ve evleneceğini sanıyor hala onunla.Böğğğkkk
ileride diyorsun ama ileriye kadar gidersen hic sorun olmaz. normal
Biri şu kızları durdursun. Diyecek hiç bir şey yok. Mutlu olursun umarım ileri de :S
bu ilşki karşılıklı paylaşım içinde ise yürüyebilir. Yaş farkı önemli değil. Magazin dünyamızda bile örnekleri var. Neco ve yenieşi, veya Kayahan ve eşi gibi. Önemli olan,tensel ve beyinen uyumdur.
kendinden 12 yas küçük biriyle nasıl ilişki kurabilmiş sormak lazım.bana kızma ama niyeti ciddi değildir diye düşünüyorum
simdi sorun olmaz, ama ileride cok sorunla karsilasa bilirsin...
Istekleriniz/Düsünceleriniz bile birbirine uymaz cünkü cok büyük yas farki var...
Şu anki yaşın işin çok bu yaş aralığı ama 25-30 yaşlarında olsaydın senden 12 yaş büyük biri sorun olmazdı.
ben 30 yasındayım çıktıgım 19 yasında bi sorun yok şimdilik gayet iyi...
Onu çok kıskanıyor musun ?
evlilik olursa sen 30 a geldiginde o 42 olur hele yaş ilerlerse impotans gelişir sende azgın devamsın ama flort ilerisi yok diyorsan takma kafana
30 una gelince 18 lik bi tane almayı bende düşünüyorum pek sorun olmaz ya :D ama bi düşün 12 yaş..
ne tür bir sorun olacağından endişe ediyorsun...
fikirlerimiz uyuşmaz diye endişe ediyorum
haklısın da ama fikirler her zaman değişebilir...
ilerde sevgilin sorunyaratır
ne gibi sorun yaratır dersin?
O yaşlanırken sen genç kalıcaksın.Bu onu derinden üzebilir.
işler ciddiye bindiğinde sorun olur
önemsemiyorsan sorun olmaz. Allah mesut etsin
olmaz ama dikkat et evlimi değilmi diye
Sorun olacak bak görürsün
Bence o adam evli
hayır evli değil onu çok yakından tanıyorum
bişey olmaz...
tarihi fark
mutluluklar
süper sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar