- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 yıldır birlikte olduğunuza göre sen 16 yaşlarındayken mi seninle sevgili olmuştu? Bin kez yazıklar olsun, uzaklaş hemen, uzak dur. 16 yaş fark var aranızda , asla yürümez bu ilişki. Bu adam başına bela olur, ayrıca ailene her şeyi anlatsa bile ki g*ö*t*ü yemez, ailen onu bulur un ufak eder, anlatırsan anlat de. Kesinlikle bitir, asıl bu adamın tehdidine boyun eğip onunla devam edersen, seni korku dolu anlar, günler bekler. Ş*e*r*efsizin teki bu, sübyancı pislik. Lütfen uzaklaş, yazık değil mi sana? Eğitimine odaklandı, ailen senin yaptıklarını cahillik olarak görürler lakin o pisliğin seni kandırdığını düşünürler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence her yerden engelle, ailen ile iletişime geçerse de ailen sana destek verir. Sen çok gençsin, bazı şeyleri bilemiyor olmanı normal karşılarlar. Diğer arkadaşa gelince, seni manipüle etmiş ve korkutmaya çalışıyor. Sevgili olunur ama böyle değil, karşılıklı bir anlayış ve kabul ile olur. YKS girdiysen, uzak bir şehir yaz, her türlü bağlantını kes. Yaşıtın olan bir arkadaş ile sevgili olmaya çalış, böylelikle sana yaklaşması mümkün olmaz. Eğer adam mafya tipi, kro, cahil, dağ ayısı cinsindense, direkt polise git. Para ile bir ilişki içerisinde olduysan, bu dediklerimin bir anlamı yok. Kendini yeni bir hayat yolu çiz.
00 Yorumla
şimdi güzel kardeşim enbaşında sen reşit değilken adam seni almış götürmüş bir haltlar yemiş hadi buraya kadar diyelim ki eyvallah gönüllü olmuş görmezden gelelim amma bu yaptıkları yetmez gibi bir tehditle şantajla sana çökmeye çalışıyor işte burada olay değişiyor hukuk alanına çok ciddi bulaşıyor. bunu polise versen anasını bellerler baya sağlam yatar içerde. tehditle şantajla sakın bir şey yapma çok korkuyorsan derhal karakola git ve şikayetçi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni ailene neyi söylemek ile tehdit ettiği inan umrunda olmasın.. yapacağın tek şey ona aleni diyeceksin ki.. Ben artık seninle yapamıyorum bir başkası da yok hayatımda.. beni ailem ile tehdit ederek kendinden iyice soğuttun. İstersen git söyle.. bu kadar.. inan bak ailen doverveya kızar bunlardan korkma anlat ailene birine.. başına kötü şeyler gelmesinden se aile büyükleri helede o kart horozun yaşını duyduğu an bütün sinirleri ona yönelecek.. bulmuş kucuck çocuğu pislik kandırmış cahil aklı sarmıyor diye.. inan benim kızım olsan seni suçlamam ergen yaşta çok hata yapılır önemli olan telafi etmek..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Aranızda ne geçti de " ailene her şeyi anlatırım " gibi bir cümle kurabildi..
İnan ki hiçbir şey yapamaz onu önce ailen sonra çevrenizdekiler döver evine geri yollar.
İstemediğin bir ilişkide durmak zorunda değilsin.
Zaten yanlış da bir ilişkinin içindeymişsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılo geçen 1,5 yıl boyunca hep onu görmek için onlara yalanlar söyledim okuldan sonra kursa gidiyorum diye yalan söyleyip onunla geziyordum
onlar zaten şüphelenmişlerdi öğrenseler çok kötü olur
+1 yılanlatsın onun yaptığı psikolojik baskıdan daha çok zarar vermez sana ailen ayrıl derhal korkma hiç bie şey yapamaz
kafasız yaşına bakmadan bir de sübyancı gibi 18 yaşında ki kızı kandırıp sevgili olmuş at kafalı beyin yaşı 18 bile değil gerçi onun sıfatsız dostum
31 Yorumla- +1 yıl
dostum ne ya b*k beyin yazmıştım
+1 yılLütfen kendi yaşınıza göre insanlarla konuşun gidip biriniz 30 üstü biriniz 20 altındasınız bu devirde kimseye güvenme. Senin bu dönemlerde ergenlikte olduğunu biliyor korktuğunuda biliyor daha çok üstüne geliyor. Evlenmek isteseydi böyle korkutup tehdit etmezdi.18 yaşındasın ve elinde işin gücün olana kadar yaşça büyük insanlardan uzak dur
20 Yorumla
+1 yılAilene anlatirim diyerekten bluff yapiyor , cunku aslinda o ailenden daha cok buyuk bir tepki alacak bundan emin olabilirsin. Ailenin sana cok kizacaklarini sanmiyorum , ama buyuk bir guven sorunu yasarlar sana karsi canim. Sen ayril , ve mumkun oldugu surece yanliz dolasma. Ailene anlat diye tavsiye verebilirim ama nekadar zor oldugunu olacaginida tahmin ediyorum..
20 Yorumla
+1 yılsakın korkma öyle biriyle evlenip hayatını mahvetme. ne olursa olsun ailen eninde sonunda seni öyle kabullenir. ama böyle biriyle bir ömür geçmez. üstelik genceciksin daha önünde yaşanacak çok şeyler var. ondan korktuğunu belli eden herhangi bir harekette bulunma. bence ailenden yakin hissettiğin birine -annen olabilir- bu durumu anlat tehdit ettiğini söyle. benzer bir durum yaşamıştım en başta çok kızdı ama sonra en büyük destekçim oldu merak etme düşündüğün kadar zor olmayacak. derhal o 'adam'dan ayrıl.
10 YorumlaKonuşmak istemememin sebebi nedir? Açıkçası o kişinin ailesi de sen ne yapıyorsun demeli yaş farkınız çık demeli. Neredeyse 2 kat. Yani bazı insanlar işin sorunda olmayabilirsin ayrıca hiçbir şey olmaz ayrılacaksan ayrıl hiçbir şey yapamaz. Ailene de durumu düzgünce ifade edersin
00 YorumlaAnnene anlat kizar bunu biliyoruz ama normal senin için endiselendigi için kızıp panik olacak daha sonrasinda yardımcı olur sana veya o guzellikle babana anlatir falan. Benim çıplak resimlerim vardı cocugun birinde ayrıldıktan sonra tehditler falan aldım başka tanımadığım instadan da mesajlar gelmeye başladı bı sure sonra tehdit içerikli. Ağladım anneme anlattım o da babama dedi babam beni çağırdı konuştuk ama nasil utanıyorum ama ağlaya ağlaya anlattım olsun dedi hiç korkma dedi sarıldı bana. ( Babam normalde ilişki vs duysa keser diye korktuğum bı adamdı) sadece anneme anlatırken çok utanıyorum yaşamak istemiyorum vs gibisinden konuştum onu da demiş babama... Öyle kurtuldum
00 YorumlaBu tür erkekler kemoterapi tedavisi olmayan kanser turu gibi , bulastilar mi birakmiyorlar insani... gozunden dusmeye calis diycem sacma olucak da ona hic yapilmamasi gereken bisey yap belki seni birakir... yapilmamasi gereken dediysem de yanlis anlama aldat demiyorum , ama bi sekilde kurtulman lazim gibi duruyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bu durum zor yaşin çok genc senden baya buyuk birisi başli basina yanlis bir iliski ayrıca evini biliyor mu ki gelip anlatacak , Anlatirsada anlatsin senin hayatin kimse sana birsey soylemeye hakki yok yanlis yapsanda senin yanlisin dogru yapsanda senin hayatin kimseyi alakadar etme korkacak birsey yok. Polise git durumu anlat mesajlarini seni tehdit ettigini mesajlari goster polise sikayet et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen senden zaten şüpheleniyormuş ve bazı şeylerin farkındalar. O gelip kapıya dayanmadan durumu ailene cıtlat, annene konuyu aç büyük ihtimalle zaten konuşmayı bırak diyecekler. Sende bırakırsın o aradığı zaman annen açarsa ve bu işin olmayacağını söyler ve rahatlık veremeyen devam ederse şikayetçi olacağınızı söylerse o zaman o düşünsün 👍
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net cinsel ililki yaşamadıysanız ailene gelsin ha onu da yaşadıysanız git polise durumu anlat hayat senin hayatın kimse kimseye zorla bir şey yapamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yaşamadık konuşmadık hatta ama ailem öğrense durum daha kötüye gider
- +1 yıl
Korkma ne gerek yok seviyorum diyen adam bu denli karaktersiz olabiliyorsa zaten ilerde daha çok sorun yaşarsın
+1 yılZorla guzellik olmaz kimse mutlu olmaz. ne pahasina olursa olsun acik ve net sekilde istemdigini belirt. şantajlarindan tehditlerinden korkma ama önleminide al
04 Yorumla- +1 yıl
Bende kendimden cok kucuk yastaki kizi seviyorum ikna etmeye calisiyorum ama o pek sevmio gibi. neyse iste bugun ciddi ciddi konuscam. olmucak herhalde :(
Soran+1 yılo kaç yaşında
- +1 yıl
20 herhalde
- +1 yıl
Yaaa ama kendi yasitlarimla anlasamiyorum yani napabilirimki? Bilmiyorum iste napicam
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. konuşmak istemiyorsan 1 saniye bile uzatma. ailene söylemesinden de korkma. ailen mi daha fazla zarar verir yoksa o mu? ailen kızar ama onun vereceği kadar zarar veremezler sana.
11 YorumlaYemediğimiz bok kalmadı ve ben daha başka boklar yemek istiyorum diyorsun anladığım kadarıyla. Tercih senin kızım ama senin bence psikolojik sorunların var. Bir uzmana görün derim.
10 Yorumla
+1 yılSenin yaşın küçük oldugu için seni aklınca korkutmaya çalışıyor ailen öğrense senden önce onun başına neler gelir bunu düşünmüş mü ben yerinde olsam gel buyur soyle babamlar sana napar sen düşün derim ailemden ben özür dilerim ben kızlariyim ama senin affın olmaz De sonrasında da polise gidip seni şikayet ederim mesajların duruyor de bunları yapamam dersen bile soyle amaç seni çocuk görüp üzerine oynamasın oda korksun ki peşini biraksin boyun egersen bu hep böyle devam eder
00 YorumlaYa kızım sizde nasıl bir kafa var 34 yaşındaki adamla ne işin var neyse olan olmuş en iyisi ayrıl rahatsız ederse polise git veya ailene söyle başka yapıcak bişey yok macera arayıp isteklerini yerine getirme sonu daha kötü olur zararın neresinden dönersen kardır en fazla ailenden azar yersin duruma göre belki dayak ailen nasıl karşılar bilmiyorum
00 YorumlaKendinizden yaşça büyük heriflerde ne buluyorsunuz anlamıyorum. Git söylersen söyle hodri meydan de. Senin korlacağını bildiği için sana böyle davranıp manipüle ediyor. Ailene de söylerse söylesin bir şey olmaz ailen ilk başta kızsa bile sonradan arkanda durur. Bir daha da gidip kendinden o kadar büyük biri ile birlikte olma git akranların ile birlikte ol sanki memlekette erkek kıtlığı var gibi gitmiş eşşek kadar adam ile sevgili olmuşsun.
00 Yorumla
+1 yıl34 yaşında biri 18 yasinda kız bulmuş bırakır mı? Bırakmaz tabi.
Kurtulmak istiyorsan ailene dürüstçe bir cahillik yaptığını ve pişman olduğunu anlat.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında bu ne uzun ilişki arkadaş yaaa.. . dengine ne oldu da bunu buldun... Ailene bahset muhakkak en iyisi ailen bilir yardımcı olurr.. tehdidne kanma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yıl34 yaşında birisi evlilik düşünür tabi normal bir durum benim de vardı 18 yaşında sevgilim ilişkiye hazır değilim dedi ayrıldık ve şimdi Finlandiyalı bir kızla tanıştım mutluyum valla.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kızmadım ve yargılamadım ayrıca 18 değildi galiba 19 idi yaşı tam bilmiyorum ama neticede beni sevmişti ama ilişkiye hazır değilim dedi ben de yurtdışından aramaya karar verdim ve buldum bu arada ben 32 yaşındayım.
+1 yıl34 yaşında bir erkek duygusal ve fiziksel anlamda herşeyi yaşamıştır. Ama 18 yaşındaki çoğu kız için aynısı geçerli değil. Daha gözü açılmamış çıtır istiyor. 10 yıl sonra sen daha kendini yeni keşfetmeye başladığında o 43 yaşında bir adam olacak. Sana bir çok anlamda yetmeyecek ister istemez duygusal açlığını başka yerlerde bastırmaya çalışacaksın
00 YorumlaPolisim ben şikayetçi ol hallederiz arkadaşlarla dhsbnshca şaka bir yana şikayetçi olsana aranda her ne yaşandıysa 18 yaşından büyüksün reşitsin anlatsa ne olacak , cinsellik muhabbeti falan geçtiyse orası ayrı tabi biraz sıktıntı yaşarsın ama bu deliyle uğraşmaktan daha iyi değil mi
00 Yorumlanegüzel olmuş baban yaşında adamla takıl o it adam olsa daha kız 16 yaşında ıken beraber olmazdı subyancı pıslık çok ılerı gıderse haberım olsun ben halederım o iti de sende artık akılı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sadece şunu soyliyim hiç bir bok yiyemez o yüzden rahat ol. Ben öyle çok tehtidler duydum. Ama icraata gelince fıs çıkıyor. O yüzden senin için rahat olsun sen hiç dert etme sil engelle gitsin şerefsiz.
00 YorumlaRafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi. ona yapsana artislik buldunuz üç beş abaza triplerdesiniz sanki talibiniz var?
00 Yorumla
+1 yılNah ciddi düşünüyor senle senin kötü psikolojinden faydalanıyor haberin olsun çoğu erkek böyle artık umarım gerçek yüzünü evlenince görmezsin
00 Yorumla
+1 yılGelsin tehtıt etsin, benı kandırdı de ailen cok kızarsa daha yenı resıt olmussun resmen sübyencılik adamın yaptıgı
00 Yorumla
+1 yılşu an 18 yaşındaysan onunla konuşurken reşit değilsin demektir özellikle sana cinsel anlamda yaklaştıysa mahkemelerde süründürürsün bunu kullan
00 YorumlaPolise git, şikayetçi ol bu şahıs beni ailemle tehdit ediyor ve beni olur olmadık şekilde rahatsız ediyor diye. Korkma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin gözün açılmadan seni teslim almak istiyor artık ilerisini sen düşün
00 YorumlaPislik herif sen 16 yaşındayken seninle birlikte mi oldu
00 Yorumla
+1 yılyüzü tıraşlı sapık mı görmek istiyorsunuz oynatın bakalım. d
00 Yorumla
+1 yıl1,5 yıl önce reşit değildin , o adam özellikle sen nasıl kabul ettin bu ilişkiyi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıl32 iken 16 yasinda kizla mi sevgili oldu ya da 17?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorktuğunu anlarsa üzerine gelir. Ne ile tehdit ediyor? Mantıken 1,5 yilliksa siz sevgiliyken sen reşit değildin. Mahkemeye dava açarım sana de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun erkeklerden hoşlanmiyorsan ne diye birliktesiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanıyordum eskiden ama ilişkim olunca çok kötü bişey olduğunu gördüm
Cevap sahibi+1 yılNasil yani
+1 yılBu ciddi düşünmek değil kanka. Resmen seni tehdit ediyor ortada sevgi falan da yok. Umarım en yakın zamanda kurtulursun ondan. Ailen çok baskıcı mı acaba, onlara durumu anlatman mantıklı olur mu yani?
10 Yorumla
+1 yılPedofili sapik uzak dur ailen en fazla bağırır çağırır ama o adam hayatını kaydırır ailene sen anlat gerekirse şikayet et ne yaparsan yap ama uzak dur
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlığını bitir. Evlilik için çok erken.
00 YorumlaArtık bir şekilde ailenin haberi olucak parası için mi takıldın anlamadım. Ama adam sana aşık ve sonuna kadar gidecektir.
00 Yorumla
+1 yılSevistiyseniz tamam bı sure sonra konuyu kapatın gitsin ne bu evlilik felan :))
02 Yorumla
Soran+1 yılsevişmedik
- +1 yıl
Ondan bırakmıyor seni :))
+1 yılAbin varmış sanırım bence abine söylemelisin ne olursa olsun abin ama elin adamı Allah korusun ne yapacağı belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılManyak 34 yaşında sev yaaprken mantığın neredeydidi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama
Beni tehdit edersen polise giderim de korkut ve ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka olsun bu soru 🤦🏽♀️
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil
Kanka üniversiteye gittin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılyks girdim
+1 yılImm en sevdiğim cjekskwkd şaka bir yana aldanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılşikayet edeceğini söyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amcan yaşında adamlarla takılmazsın artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herşeyi anlatacak ne varmış
00 Yorumla
+1 yılDavul denginde dövülür
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte olgun tecrübeli partner 😋
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBulmuş senin gibi genci bırakır mi
00 Yorumla
+1 yılkesin ciddi dusunuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl fotoğraflar attında tehdit ediyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılfoto atmadım
Cevap sahibi+1 yılO zaman korkma her yerden engelle telefon numran varsa değiştir yeni hesaplar aç korkma bir şey yapmaz sen hiç bir şey söyleme ona baş edemediğin korktuğun zaman ailene söyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini aldı mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılbişi olmaz korkma keşke abin falan olsa da ebesini becerse gö*tün
Soran+1 yılabime söylemesinden korkuyorum zaten
+1 yılSadece gücü sana yeter erkek müsfettesi
10 Yorumla
+1 yılCok zor bi durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe anlatacakmış ailene?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirileri daha uzulcek
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım