veeeeee öylesine biri miydi yoksa seviyor muydunuz?
ben rüyamda bile öbüşmedim döslfjdösfjk :/
ben rüyamda bile öbüşmedim döslfjdösfjk :/
Işte bu çok özel bir soru oldu yani bunu burada söylemek çok doğru bir şey değil kendimle ilgili de burada çok fazla bir şey söylemek istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum zimmet abi kendimize göre bazı deneyim ve tecrübelerimiz oldu zaten emin ol ergenlik yaşlarında Herkesin bir deneyimi vardır
-ilk öpücük 13-14 yaşlarında ormanda
- en iyi öpücük antalyada saat kulesinin altında. bazı kızların dudakları cidden efsane oluyor. kızın evinde saatlerce öpüşmüştük ve dudakklarımız acıyordu. bu gün buluşsam yine dudaktan öperim o kızı :)
- en kötü öpücük de nefret ettiğim bi kız vardı yanlışlıkla dudak dudağa kalmıştık.
Flörtümle uçurumun kenarındaydık. Dudaklarına yapıştım ellerinden tutup kollarını havaya kaldırarak onu ileri doğru ittim. Arkasında ağaç var sanıyordum ama uçurum varmış. Uçtu gitti. O günden beri öpüşmemeye yemin ettim bir daha asla 😭
Agahsjslsjsn
Ben hatırlamıyorum ama annem anlatırdı komşumuzun benimle yaşıt bir kızı varmış (yaş 2) beni sokakta gördüğü anda dudaklarıma yapışırmış. :D :D
Sonrasında saplık başımda duman...
Cevap
70Cevap
20 yaşımda, sevgilimle, saat 22:00 da,
onun evinde 😄
ahsjjfkgk
20 yaşımdayken otobüs durağında öpüştüm, sevgilimdi o sevdiğim kişiydi, çok tutkulu öpmüştüm onu, güzel bi ilişkimiz vardı, bana gençliğimde güzel anılar kattı, Eğer şu an bunu okuyosan, bana kattıkların için çok teşekkür ederim Deniz, yolun açık olsun, umarım her zaman iyi insanlarla karşılaşırsın❤🙂
Hiçbir yaşımda yapmadım, böyle şeyler benim tabiatıma aykırı.
Uuughh ben böyle şeylerden sınırsız nefret ediyorum.
bi çocuk vardı mustafa diye ortaokuldayken onunla öpüşmüştüm ilk sanırım 7. sınıftaydık hatırlamıyorum ya 7 ya 8. sınıf adsdfasfa
Komşu kızıyla apartmanda evcilik oynarken ben baba o anneydi 😂iyiki 1 tık sonrasına aklım ermiyordu. Yoksa şu an benden 7 yaş küçük çocuğum olacaktı cvkkgj
16 yasimda ilk öpüşmemdi anlamliydi kesinlikle ve cocuk Allah var iyi opüsüyordu bu arada bi parkda olmustu bu olay
15 yaşında kendimden yaş yaş büyük biri tarafından öpüldüm. 😳böyle kaldım. Kaskatı. Sonra arkadaşlarla sarılıp ağlamıştık ben kirlendim artık orspu oldum DİE hahahah:dddd
Azu kokuyor belki, azum kokuyor belki... Yapamam ben öyle şeyler. Mümkünse bana zurt purt öpüşmeyecek biri gelsin.
18 yaşındaydım öpüşme değil öpücüktü. Dedim bu ne iğrenç bir şey ama öyle olmadığını yıllar sonra anladım 😄

😅😅
Saklamaçta arkasına saklanmıştim. Önüm arkam sağım solum dedi sonra da
Coğğ ormantik
Yaptık biseyler kendi capimizda sfsgd
Pastahanede ilk sevgilimdi😂😂😂10 yila yakin oldu ilk oldugu icin hatirliyorum
@sonnisim hayir öpmek b4nim icin çok özel bir sey herkesi o degerde görmuyorum
@sonnisim var
suni tenefus. kalp krizi geciteren bir tanıdık vardı
10 yaşımda komşu kızını öpmüştüm sonra dünya oluşmaya başladı
Bende rüyamda bile öpüşmeyenlerdenim ama merak ediyormuyum evet inşallah bu yaz öpüşürüm
Öpüşmedim hiç hayatımda ne öptüm ne öpüldüm o yüzden bu tarz sorular benim için geçersiz geliyor
Öylesine birisi ile 10 yaşlarında öbüştüm boşver sende takılma o kadar Öbüşmeye 😂
Papağanımı öptüm sadece, başka birini öpmedim.
13 yaşında okuldayken herkes beden eğitimi dersine inmişken sınıfta bir şeyler yaşanmıştı jdjjddjjdjddjdjdjdd
Öpüşmedim, sevgililerim hep sigara içiyordu sigara içen birisini öpmek mi 🙊
7 yaşında gecekondu vardı bi tane onun bahçesinde :)) ahhshs ne günlerdi br
20 yaşımda sevgilime evde kitap okuyordum birden öptü 🙂
Ee sonra 🙂
@lezzetliyimdir Birkaç saniye şaşırma ve yüzüne gülümseyerek baktıktan sonra bende öptüm 🙂
23 yaşımdayken gece kulübünde öpüştüm, öylesineydi öylesine biriydi
Geçmişler iyiki geçti ve iyiki ders aldım allaha şükürler olsun.
19 yaşımda sonradan üstüne yapı inşa edilen parkta. yapı inşa edilmesinden memnunum. sular dereler.
32 yaşında arabada öpüştük hatta ilşkiye girdik sen?
ilk aşkımdı sevgilimdi hep bir sokak köşemiz vardı orada hep sevişirdik şimdi ise evlendi aptal beklemedi beni askerde ayrldık :(
Hayatımda 1 kere sevgilim oldu inşallah Allah da ayırmasın. İlk onunla öpüştük
Sen ruyanda bile opusmediysen
beni meme uçlarımdan kancayla tavana assınlar
su karsımda duran kol böreğini de gtme soksunlar.
Hiçç olmadı kalbime uyğun birini bulduğumda olucak ))))
15 yaşında erkrkler tuvaletinde öpüştüm. Çocuk hetrroydu ben geyim. Profilimi yorumlar mısınız?
Öpüsmedim ki hic😄
15 16 yasimda arabada
Konum ve yaş tutmadım jsjs
Ben hic opusmedim ki... hem öne öyle şapur supur
Umarım bulursun gönlune göre yeğen
Okul önünde 14 yasında öpüştüm 😂
19 yaşımdaydı sanırım, parkta öpüşmüştüm.
Daha bir kızla öpüşmek nasip olmadı henüz :/
Yaş yer zaman hatırlamıyorum.
Rüyanda bile kaç kişiyle öpüşmedin
17 yaşında kafede. :D
Kimse inanmaz o yüzden demeyim
Sanırım 19 du.
Okulda 6. sınıfa gidiyodum
15 yasimda sevgilim ile okulda
14 syasinda kmsujun kizi ile sinava hazirlanirken
Orta 2 sanırım balık etli bir kızdı :D.
7veya 8 yaşında komşumuzun kızıyla
16 yaşında ilk çıktığım kızla.
17 .. lisede kız arkadaşımla
31 yaşında 2. sevgilimle ilk buluşmada
Kimseyle öpüşmedim. İnşallah ilkim eşim olur.
Kıyamam sana gel ilkin olayım 😀😀
Valla hatırlamıyorum :)
Öpüş ozaman güzel birşey 😂
Vallahi hatirlamıyorum ya
18 yaşında ünide kendi odamda
Haha rüyandada insan öpüşür ya🤣
12 yaşında, merdiven boşluğunda..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?