Dinimizde evlenmeden öpüşmek ne kadar doğru olabilir ki. Ben bu zamana kadar kimseyle öpüşmedim , ve utanırım ikincisi ailem hoş karşılamaz niye böyle şeyler yapıyorsunuz anlamış değilim benim gibi kızlar öpüşmez ailesine düşkün iyi temiz bunlar genelde çok konuşan , aktif olan ve çevresi bol olan sürekli erkek arkadaşı olan ailesine bağlı olmayan lay lom kızlar öpüşür.
Senin dininde öyle canım benim dinimde öyle bişey yok ve ben bunların yanlış kişilerle yapılmadığı sürece gayet doğal buluyorum. Öpüşmemiş olabilirsin bu seni namuslu veya namussuz yapmaz namus karakterle ilgili olan bişey. Ve senin ailen öpüştüğünü bilse ne olur bilmese ne olur öpüştüğümüzü koşup ailemizemi anlatmamız gerekiyor
Evleneceğin kişiyle daha namuslu olur? Her önüne gelene niye öpüşelim 10 tane sevgili değiştir diyelim hoş değil evlilikte iyi... Cehennem de yanarsın benim dinimde yok ne demek kız aklını başına topla pişman olacağınız şeyler yapmayın en güzel din müslüman olmak...
Seni gerçekten seviyorum saygı duyuyorum görüşlerine. Şunu eklemek isterim ki bu devirde bakire erkek beklemek aptallık, 20 yaşından sonra bakireyim diyen erkeklerin %90ı yalan söylüyo ayrıca öpüşmekle kirlenmiş olmazsın yani demiyoruzki git önüne gelenle öpüş bu senin hayatın, gerçekten sevip güvenmediğin hiç bir erkeğe elini bile tuturm. bir sürü erkek tanıdım şimdiye kadar en fazla iki erkekle yakınlaşmışımdır. Ne kızlar tanıdım müslümanım diyip önüne gelenle yatan bunların dinle bir alakası yok tamamen karakter
12 yaşında bizim eve gelen bir uzak akraba kızıyla sevişmecilik oynadık. Kız diyordu ben villada güneşlenen çıplak bir kızım sende sevgilimsin dedi. Sonra bir anda üstüme çıktı sevişiyoruz dedi öptü beni. Boyu kısaydı zaten biraz öpüştükten sonra ben neye uğradığımı şaşırdım ittim onu. Ailem falan görür dedim. Bu kızlar daha küçükken mi istekli 😂
ilk öpüştüğüm kız Kıbrıslı kızdı. kktc kızları azgındır ve sevdiğine bağlıdır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben beş yaşında bir kere öpüştüm o da kuzenlerim kandırmıştı siz öpüşün biz de öpüşeeceğiz demişlerdi sonra diğer büyük kuzenim görmüş ve anneme söylemiş annem beni bir güzel dövdü daha da öpüşmedim kimseyle
17 yaşındaydım ilk öpüşmek tam bir Fransız öpücüğüydü sanki bıraksam ellerimden kayıp gidecekmiş gibi bir his vardı içimde. Apayrı bir duyguydu bana aşıktı bende ona.
Hatta içimden şöyle bir yorum yaptım, hiç filmlerde gördüğüm gibi değilmiş dedim kendime :D ama halbuki ilk olacağı için o heyecanı yaşamak kaçınılmaz olur ama bende öyle olmadı
İlk öpüştüğüm kız öpüşmeyi bilmediğini söylüyordu o sabit duruyordu ben alt dudak üst dudak geziniyordum o gözlerini kapatıp tadını çıkarıyordu ben uğraşıp duruyordum
13 yaşındaydım. Ve o anda zaman durdu her şey sanki kusursuzdu. Sanki o an her şeyi yapabilirmişim gibi geldi. 10. kattan atlayıp süzülerek aşağı inmek de buna dahil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sayılmaz ama 10 falandı sevişmecilik oynardık ama sonra 14 15 ken teyzemle başladı