AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öpüşme sayılır mı bilmem ama çocukken 7 8 yaşlarındayken öpüşmüştüm birdaha da hiç olmadı
0 yaşımda çünkü hiç öpüşmedim
gerçekten mi ya
Ne var ki bunda öpüşmek istesem öpüşürüm. Karşıma güvendiğim sevdiğim birisinin çıkmamış olmaması benim suçum değil. Yaşım daha genç illa ki olur.
illaki olurda o muazzam histen nasıl mahrum bırakıyorsun ki kendini
Muazzam olduğuna karar vermem için öpüşmem gerekir.
Bu konularda kimseye güvenme çok üzülürsün. Adam bedenini kullanır terk eder çok gördüm böyle şeyleri
Haklısın zaten güvenmediğinden dolayı öpüşmedim
Aynen nikahsız yaşama tavsiyem
Müslümanım bu arada ben. O yüzden evlenmeden yaşamazdım büyük ihtimalle
Yirmi altı
Sen git parmaklarini dik🤣
@junichi uzun öpüşme mi kısa mıydı
İlk sordun işte uzun kısa ayırmadım
sonradan uzun öpüştüğün oldu mu
Oldu
Dibini niye kazıyorsun? Cevap verme şuna ya Abaza bu belli
Uzun kısa araştırıyor birde 😆 ruh hastası
@Antimaskulızmm_ önemli değil, sıkılınca görmezden gelirim zaten
Tatlı ekşi diye de sor tam olsun
@Antimaskulızmm_ kıskanma ya sana cevap vermedim diye :)
LDĞWPCJSKFOWPFKWKFJDIDIEOFIEF sen kimsin de cevap vermemeni kıskanıcam Abaza. Elalemin öpüşmesini sorup bundan haz duyan sensin.
@Antimaskulızmm_ sen soruyorsun sanırım ahahah
@Antimaskulızmm_ abaza olmam için senin gibi yoklukta olmam lazım :)
Kendini nimetten saymana üzüldüm 😐 boşa yaşıyorsun senin yerinde olsam intihar ederdim
Ben yoklukta değilim kuzum sadece öpüşmedim. Sen her önüne gelenin altına yatmışsın sadece kaliten ve seviyen belli.
Cinsellikle övünüyor büyük meziyet tebrikler.
@Antimaskulızmm_ aşağıda öpüşmedim yazmış ama bilemedim
Ben daha fazla böyle bir insana cevap vermem. Yazıp kudur cinselliği bir vasıf olarak gören arkadaş. Sen dişi avına çıkarken ben o sürede kendimi geliştiriyorum.
@Antimaskulızmm_ gülüyorum bacım Allahta seni güldürsün ya
@Junİchi hiç ciddiye alınacak tip değiller zaten burada ilgi için abuk sabuk sorular soruyorlar.
Öpüşmeyi merak eden sensin 😃 ben hiç öpüşmedim diye üzülmüş birde yaaa dhskflc gelmiş bana yokluktasın diyor kim yoklukta aşikar.
26 ya kadar seni bekleten şey neydi kanka
Kendi kararıdır? Niye kıza abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz
@Antimaskulızmm_ çok hızlısın :d ben bildirimi görene kadar cevap yazıp yolluyosun önvömçf
@Antimaskulızmm_ sebebini merak ettim ve sitede çok gördüm bu kızı kendisi islam dinine mensup değil o yüzden onu tutan şey ne olmuş merak ettim
@03Berk09 hım içimde o tür hisler yoktu. Öpüşmeyi iğrenç buluyordum öpüşürken de iğrençti sonradan alışınca zevk almaya başladım. Yani insani temasları seven ve isteyen biri değildim, bir şey beklediğimden değildi
@Junİchi 😃😃 alıştım artık. Yorumunu işgal ettim kusura bakma :)
Olabilir ama Müslüman olmayabilir saygı duymak gerekir. Belki vakti gelmemiştir dini inanç ile alakası yok bunların
@antimaskulizmm_ sıkıntı yok :d
Ben Müslümanım fakat vakti gelse şimdi öpüşürüm
@Antimaskulızmm_ nasıl yok dinine bağlı olanlar genelde ters görür böyle şeyleri
Anladım junichi ama biraz geç kalmışsın sanki sjjaja
Ters bulmak beni ilgilendirmez bu onun kendi hayatı ters gördüğümü yazsam ne değişecek? Bu kişinin kendi kararıdır bana sadece saygı duymak düşer doğrusu..
@03Berk09 bana kalsa öpüşmeden ölebilirdim geçi veya erkeni yok bence
@Antimaskulızmm_ saygı duyun diye diye her türlü edepsizlik ülkede normal görülmeye başlandı
Müslümanım ama fırsatını bulsam yaparım diyorsun iyi yap ne diyim böyle müslümanlık nasıl olunuyor acaba
Sanki önceden yokmuydu edepsizliği savunmuyorum insanların yatak odasına girip yaptıkları şey beni alakadar etmez. Kamuda olmadığı sürece ben ilgilenmem. Sokakta öpüşmedikleri sürece problem yok
İyi de düzgün bir eş adayı bulursam öpüşürüm de sevişirim de bundan normal ne var ki? Cinsellik yemek içmek gibi bir ihtiyaç
@Antimaskulızmm_ düzgün eş adayı evlenmeden yapmaz zaten
@Antimaskulızmm_ kamuda da yapıyorlar her yerde her gün öpüşen sevgililer görüyoruz dışarda
İyi de tanışır tanışmaz evlenmiyorsun ki. Gün alıyorsun uğraşıyorsun bu süreçte ben de kendimi tutamam. Soru seks değil öpüşmek bunda yanlış bir şey olduğunu zannetmiyorum
Ben onları savunmadım. Yapanı varsa da onların edepsizliğidir
Seks yapmak için evlenmeyi beklemek mantıksız geliyor bir tık. Bu bir ihtiyaç dediğim gibi. Günahı çekecek olan benim neden tasası sana düştü ki
O an kendimi tutamaz isem saldırabilirim neyse konu uzadı iyi günler
@Antimaskulızmm_ senin günahından banane ben sadece zinanın yaygın olmasına sinirliyim. Sen zaten fırsatını bulamadığın için yapmıyorsun bulsan yapıcan orası çok belli
Halbu ki dinle imanla alakan yok
Seni geren ne cehennemde azabı sen mi çekeceksin sanki? Dinime küfredende Müslüman olsa 5 vakit namaz kılıyor sanki fırsatını bulamadım çünkü burada boş boş konuşmuyorum. Kendimi geliştiriyorum istersem yaparım sana ne oluyor?
Birde ahkam kesiyor müdahale ediyor. Bak işine
@Antimaskulızmm_ fırsatını bulacak güzelliğin çekiciliğin olmamış demek ki.
Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış lafının vucud bulmuş halisin
Demek ki her öpüşmeyen dindar değilmiş
Puhahahaha maks erkek zekası.
@Antimaskulızmm_ Hahaaa erkek düşmanı
Dinle vurdu olmadı şimdi tiple vuruyor zina günah diye eleştiren kimdi hani tipe laf etmekte günah ya çok namuslu birey seni 😃 dindarlığımdan değil tipimden de değil vakti gelmedi istersem yaparımı bu yüzden dedim 😉 aşık olmadıktan sonra sevişmek bir halta yaramıyor çünkü
Daha vücut yazamıyor Allahın arabı. Arap kırması seni. Dindara bak Arap zihniyetli yazma şeklinden belli XD ben senin gibi Arap kırması Türk değilim. Tipim Araplara kültürüm Araplara benzemiyor :d İslamiyeti arap kültürüyle bir tutan maks Türk erkeğisin. Sana cevap vermem hata. Kişi kendinden bilir işi diyorum :3 çünkü burada zinanın çoğalmasına karşı gelen sensin çünkü yapamamışsın.
Zinadan bahsediyor çirkini öpmemişler kendini namuslu zannetmiş diyor. Kendinle çelişiyorsun haberin olsun. Arap seni
@Antimaskulızmm_ islam arapların diniyse sen niye müslümansın? Fırsatını bulamıyorsun işte ezik
@03Berk09 yeter be ne didiştiniz ha
O uzattı hep sataşıp. Erkek düşmanı birisi zaten o
Arapların dini mi dedim ben okumaktan aciz. İslam ile Arapların alakası bile yok. İlk sen daldın yoruma kimse kemik atmadı. Ayrıca evet senin gibi erkeklere düşmanım. Yoksa her erkek kanı bozuk değil
Erkek soykırımı yapacağız 💀
@Antimaskulızmm_ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bakma kudursun diye yapıyorum 🤫
15 falan
18 falan yav
Gec kalmışsın
15 felan.
Hiç öpüşmedim
Öpüşmedim
6 falan
gerçekten mi?
Evet. Evcilik falan oynarken 🤣
nasıldı hoşuna gitmiş miydi
olm deli misin çocuktuk la dizilerden görüp öpüştük yani onun ne olduğundan bile haberimiz yoktu
ahaha ne bileyim ben hiç öpüşmedim :)
Onu sayma bende senin yaşlarındayken yaşadım ilk defa ama başka yaşamadım sayılmaz yani o öpüşme falan
15 yaş
15 yaşında