Aşk İlişkileri İlk öpücüğünüz kaç yaşında olmuştu? ceydadvn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Birseyler hissettiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel İlk öpücüğünüz kaç yaşında olmuştu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tamyolileri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 18 yaşında olmuştu fenaydı elim ister istemez poposuna gitmişti 1 0 Yorumla
ÖnemliAmaDeğil Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. 14te oldu hiçbir anlamı yoktu benim için ilk gerçek öpücüğüm 17de oldu heyecandan kızarmıştım :D 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 12-24 yaşında falandı kalbim duracak gibi olmuştu 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sanırım 6 ya da 7 yaşındaydı. komşu kızın tacizine uğramıştım :)) 1 0 Yorumla
ssssaaeer Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Hatirlamiyom ama 12 falandı galiba 15 te kız attım, 17 milli olmuştum 😋😋 1 2 Yorumla ssssaaeer +1 yıl Ya sen? Yorumla ssssaaeer +1 yıl Sende takip edip mesaj atsana Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 13 14 yaşlarında işte bluğ çağlarımdı. Bayağı bi titremiştim heyecandan dilimdamağım kurumuştu 0 0 Yorumla
emre9616 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 3 yaşında olmuştu. anaokulunun en güzel kızını öpmüştüm.. o esnada ağızımda emzik olduğundan, pek bir şey hissedememişdim :) 0 0 Yorumla
Cchangee Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 15 yaşında olmuştu tabi güzel bir histi 1 0 Yorumla
Vasıl-ıYâr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl İlk öpücüğüne neden bu kadar anlam yükleniyor? 1 0 Yorumla
Hardmannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bir akrabamın seksi kızını arzuluyordum küçükken. Onunla öpüşmüştüm 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 17 yaşında asansörde olmuştu 1 0 Yorumla
kartal5454 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Bayıldım zor ayilttilar:) 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Öpemedim kara gözlüm seni ömür boyunca :D 0 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Ben tipsizim beni hiçbir kız öpmez. Hiç öpüşmedim 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Daha olmadı 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı. O ne ki 😃😉😉 1 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha olmadı desem inanır mısın 0 0 Yorumla
adamgibiadamgibiadam Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl doğar doğmaz. hemşire popomu öpmüş. 1 4 Yorumla yukseliyorum +1 yıl mdosjizhquz bunu bende yapcam :) Yorumla adamgibiadamgibiadam +1 yıl @yukseliyorum biraz geç kaldınız hanfendi. yeniden doğmamı beklemeniz gerekecek :) Yorumla yukseliyorum +1 yıl bende hemşireyim bebeklere yapcam sana değil :D :D Yorumla adamgibiadamgibiadam +1 yıl @yukseliyorum onu anladım ama işte bir umuttur yaşamak hanımefendi :) Yorumla
evli34mtl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. 17 yaşında 0 0 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. 14 TL sanırım 0 0 Yorumla
Kıbrıstakibirgenç Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 16 yaşımda hayatımın en güzel dakikalarıydı 0 1 Yorumla Kıbrıstakibirgenç +1 yıl Kuduruk musun güzelim sen Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 20 güzeldi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Daha olmadı. 0 0 Yorumla
bestgirllady Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl 15.. sen 2 1 Yorumla mediiix +1 yıl Erken olmamis mi Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. 14. Hissetmedim. 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
18 yaşında olmuştu fenaydı elim ister istemez poposuna gitmişti
14te oldu hiçbir anlamı yoktu benim için ilk gerçek öpücüğüm 17de oldu heyecandan kızarmıştım :D
12-24 yaşında falandı kalbim duracak gibi olmuştu 😂😂
sanırım 6 ya da 7 yaşındaydı. komşu kızın tacizine uğramıştım :))
Hatirlamiyom ama 12 falandı galiba 15 te kız attım, 17 milli olmuştum 😋😋
Ya sen?
Sende takip edip mesaj atsana
13 14 yaşlarında işte bluğ çağlarımdı. Bayağı bi titremiştim heyecandan dilimdamağım kurumuştu
18. Evet, sevgilimdi.
3 yaşında olmuştu. anaokulunun en güzel kızını öpmüştüm.. o esnada ağızımda emzik olduğundan, pek bir şey hissedememişdim :)
15 yaşında olmuştu tabi güzel bir histi
İlk öpücüğüne neden bu kadar anlam yükleniyor?
13 yaşımda ilk defa sevismistim
İlk öpücük ilk sevişme herkes hatırlar
Bir akrabamın seksi kızını arzuluyordum küçükken. Onunla öpüşmüştüm
17 yaşında asansörde olmuştu
15 yasinda idim evet hissettim
17 yasti heyecanliydi
Bayıldım zor ayilttilar:)
Öpemedim kara gözlüm seni ömür boyunca :D
Ben tipsizim beni hiçbir kız öpmez. Hiç öpüşmedim
Daha olmadı
20 yaşımda
17 yaşımda
hatırlamıyorum
ozeldı benım ıcın
14 falan
O ne ki 😃😉😉
9 yasinda senin?
öpücük ne la a. mcık üstünde fındık kırıyorum
Daha olmadı desem inanır mısın
19 yaşımda.
doğar doğmaz. hemşire popomu öpmüş.
mdosjizhquz bunu bende yapcam :)
@yukseliyorum biraz geç kaldınız hanfendi. yeniden doğmamı beklemeniz gerekecek :)
bende hemşireyim bebeklere yapcam sana değil :D :D
@yukseliyorum onu anladım ama işte bir umuttur yaşamak hanımefendi :)
Hiç yaşında.. Daha öpüşmedim. :(
7. Sınıfta
17 yaşında
Senin?
14 TL sanırım
16 idim
2 ay önce oldu
23 yaşında
16 yaşımda hayatımın en güzel dakikalarıydı
Kuduruk musun güzelim sen
Hiç sevgilim veya partnerim olmadı çirkinim
7 yaşında