Sevgilin Geçmişini Sormuyorsa;Merak Etmediğinden Değil,Sıranın Kendi Geçmişine Geleceğini Bilmesindenmidir?cevabınız nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılParanoyaklıkta zirve :D Belki de doğrudur, kendisine gelecek olan sorulardan korkuyordur, ama illa bu demek değildir ki geçmişi kirli... Anlatmayı istemiyordur sadece.
Başka bir ihtimal ise hatun merak etmiyordur "Benden önce ne olduysa oldu ben benden sonrasına bakarım" düşüncesinde birisidir. Olamaz mı yani. Neden hemen şeytanın fidnelerine geliyorsunuz, akışına bırakın azıcık ya, eğer bir sorun varsa zaten ortaya çıkması kaçınılmazdır, ama bırak kendiliğinden çıksın, sen araştırma. Sanki evlenecek değilsiniz ya daha...:-/00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanmam. Geçmiş geçmişte kalmış. Sonuçta birbirimizin geçmişteki hatalarına, ilişkilerine takılırsak anı hiçbir zaman yaşayamayız...
00 Yorumla
+1 yılsusmak huzurdur.huzuru bozan ise suskunluğu sorgulamaktır ve şüpheciliktir., zan dır.
sevgilinin üzerine çok gitme. çok istiyorsan sen anlat geçmişini eğer huzursuz oluyorsan. bence lokum gibi birini bulmuşsun bunalıyorsun hanım efendi. kusura bakma yazdıklarım için. buradaki üyelere sordun bende bir üye olarak cevap verdim.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. geçmişi sormaması sağlıklı birey olduğunu gösterir.Kadınlar bunu çok yapıyor.Maksat nedir neden geçmiş sorulur?senle ilgili bilgiler alıp onu sana karşı yarın kullanmak ve açık olarak görüp belaltı vurmak amaç budur.Sonra kafasında bir takıp hesaplar yapıp bunu ilişkiye bir şekilde yansıtır sorunlu tipler bunu çok yapar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
68Cevap
Ilgilenmiyor ya da yuz goz olmak istemiyor olabilir mi? Umrunda degildir belki de. Sahsen ben de sormam. Hatta gecmisinden bahseden erkeklere ozellikle uyuz olurum. Gecmisinden hala bahsediyorsa unutmamistir. Dedikoducu erkek de adam degil bence. Ayrica hatun neden gecmisini anlatsin ki? Ne gereksiz seylere takiliyorsun. Gecmisin ne onemi var onemli olan bugunun yarinin. Boyle seylerle keyfini bozma bence.
11 Yorumlageçmiş insana zara verir..O zamn o zamnda kalmış.
Bence senin hatırlamanı istemiyor..anıların depreşsin falan istemiyor..bn öyle yapardım..sana hatırlatmamak için sormazdım..
Tabi geçmişte onunda senin hoşlanmayacağın türden bişi yapmış olabilir..tabi ne kadr süredir çıktığınıza bağlı bu soruyu sorması...belki tepkindende çekiniyor olabilri..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılbi yerde o da olabilir ama herkes kendi geçmişinden sorumlu, geçmişi sorgulamak geleceğide yargılamak gibi eğer geçmişte olan çok abartılı bir durum varsa bu karşı cinse anlatılmalı kendılığinden , aksine gereksiz bişey bunu sormak , gereksiz sorunlar yaratır çünkü ilişkide..
13 Yorumla- +1 yıl
evet gayet mantıklı bir cevap
- +1 yıl
teşekkr edrim ;)
- +1 yıl
o teşekkür benden nedemek rica:)
- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBirinci ve ilk yani doğrudan düşünülen ihtimal budur. Ancak ikinci ihtimalde insanlar bazı şeyleri kaldıramaz ve kaldıramayacağı şeyleride duymak istemez. Şüphede kalmak kötü birşeyı öğrenmekten iyidir. Son ihtimal ise; merak etmemektir. Çünkü kişilik yapısı bu yönde insanlarda merak olgusu fazla gelişmemiştir ve umursamazlardır. Umursamayan kişiden merak etmesini bekleyemezsiniz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. İnsanın geçmişini bilmelisin ki geleceğe beraber yürüyebilesin..
O senin hatalarını yaşadıklarını ilişkilerini falan bilmezse senle nasıl ileriyi düşünebilir ki insanı insan yapan zaten geçmişidir her gelecek senin bir geçmişin olacak zaten ama doğru adım atmak için karşıdakinin geçmişini de bilmek gerekir..
Hani anlatırsın şöyle şöyle oldu şu ilişkilerim oldu falan ama şimdi nasıl düşündüğünü de anlatırsın bunu bir kere anlatırsın bilsin diye sonra konu kapanır ve geleceğe bakılır bence01 Yorumla
+1 yılbu doğru bir laf değil ama herkesin geçmişi kendini ilgilendirir.eğerki ilişkiniz ilerlemişse sormak istemez çünkü artık aldığı cevap canını acıtır.ben de ilişkimin ilk zamanlarında soruyordum ama 1 ay falan geçince sormak canımı acıttığı için bıraktım belki öyle bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılNeden merak edelim de soralım , öğrenelim kafamızda sorgulayıp duralım daha da merak edelim kuralım , sinirlenelim , şüpheye düşelim , tartışma çıkaralım , aklımıza geldikçe laf sokalım , kıyas yapmaya çalışalım , işim olmaz ne varsa yaşanılan önceye dair hepsi geçmiş bitmiş şu an ben varım , konu kapanmıştır benim için ...
00 Yorumla
+1 yılinsandan insana degisir bence, bazilari gecmisi karistirmak istemez, bazilarida dedigin gibidir.
bana gecmisim hakkinda sorabilir ama insan bazi olaylari hatirlayip konusmak istemiyor, bunuda anlayis göstermekten baska birsey yapamaz. herkes icin gecerli bu. cevab verirsin, veya o an icin vermezsin kisiye kalmis birsey.
bosuna dememisler gecmis gecmisde kalmistir diye...00 YorumlaOrtada yeni bir ilişki varken geçmişi sorgulamak ne kadar mantıklı? Doğru olanı yapıyordur. Geçmişi ne kadar karıştırırsan ilişki de gereksiz hasarlar meydana gelir. Her iki tarafında geçmişte ne yaşadıkları değil beraber yaşayacakları günler önem teşkil etmeli.
00 Yorumla
+1 yılHayır. 3 aşağı beş yukarı ne kadar karmaşık, itici veya soğutucu bi geçmişi olduğunu tahmin etmektir. Sadece geleceğiyle ilgilenen kişiler iyidir, bari bunların değerini bilin kardeşim :) Geçmişini bilip soğumak istemiyorsa demek ki seviyordur, bu kadar basit.
00 Yorumlakesinlikle... bunu yasadim.. kendi gecmisinde bir takim srunlar bir takim pismanlklar varsa size sormuyorlar gecmisn ne onemi var diyorlar ama yeri gelince ck guzel pat diye soruyorlar.. kendilerini temizledkten sonra
11 YorumlaBen sahsen sormam, merak etmedigimden dolayi. Kendisi anlatmak isterse ne ala, dinlerim seve seve.
Bana benim gecmisimi sorarsa ben de eger guveniyorsam karsimdakine anlatirim. Gecmisimde hatalar yapsam da hicbir sekilde sorunum yoktur onunla=).00 Yorumlayoo benim sevgilim kendi geçmişini anlatıyor bana ama benim gecmişimi pek sormuyor. çünkü ne zaman anlatsam aşırı derecede kıskanıyor ve mutsuz oluyor. bu sözdeki genelleme pek doğru değil bence.
02 Yorumlaben sormam kendi geçmişimden dolayı değil. Ben fazlasıyla ince ayrıntılara takılan bir insanım geçmişini öğrendiğim zaman eski kız arkadaşı bile beni rahatsız eder :) o nedenle sormam ama zaten ben kendimi anlatırım gizlim saklım yoktur
11 Yorumlaerkekler bazı şeyleri fazla kafaya takar ondan bazıları sormayarak rahat olmak istiyor. Tabi dediğin de var sıranın kendisine gelmesini istemeye de bilir.
11 Yorumla
+1 yılSıra ona gelecek diyede olabilir yada miladım sensin diyodur , ben olsam araştırmam öğrenmek istemem tek bir şey , benden öncesi alakadar etmez beni ...
10 Yorumlaben geçmişi merak edenlerden değilim. öyle sıra geleceğinden filan değil de gereksiz. benden önceki yaşadıklarını bilmem benim ilişkime bi artı getirmez. onun benimkini bilmesi de
01 Yorumlasevgilim içinde benim içinde geçmiş orda kalmıştır her ne yaşadıysa isterse evlenip ayrılsın ben ve o şimdiye bakarız geçmiş orda kalır yarınlar daha değerlidir
00 Yorumla
+1 yılsevgilin geçmişini sormuyorsa nedeni geçmişindeki kalitesiz ilişkileri öğrenip senden tiksinmemesi için olabilir, zira yeni sevgiliye göre bütün eski ilişkiler kalitesizdir.
00 YorumlaAdamına göre değişir o kimisi de, geçmişi kafaya takan birisidir ve kendini üzecek şeyler veya kaldıramayacağı şeyler çıkmasından korkar. O yüzden sormaya cesaret edemez. Bilmemek daha iyi mantığıyla.
00 Yorumla
+1 yıl"Sevgilin Geçmişini Sormuyorsa;Merak Etmediğinden Değil,Sıranın Kendi Geçmişine Geleceğini Bilmesindenmidir?"
Belki bazıları için öyledir,benim içinse umrumda bile değil.00 Yorumlabiz birbirimizin geçmişindede olduğumuz için çoğu yaşatıklarımızı birbirimizle paylaştık ,tanık olduk merak ettiklerimizide hep sorduk aslında sevgilim merak etmiyor ben merak ettıklerımı soruyorum=))
00 Yorumla
+1 yılkuşku etmek de haklısınız, sıranın kendine gelmesi de bi ihtimal, ama şimdiki zamanı ve geleceğinizi düşünecek biri geçmişi unutacak olgunlukta biriyse eğer ancak sormaması normaldir,
hepsi bi yana geçmişinizi birbirinize sormanızda bi sakınca yok ki? mesele sorup sormamak değil mesela geçmiş bi olayı artık yargılamamaktır, ama birbirinizin geçmişini öğrenebilirsiniz, birbirinizi daha iyi tanımak adına..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bilmem gerekenleri ögrenirim sadece benden önceki hayati önemli degil benden sonrakine önem veririm ;)
18 Yorumla- +1 yıl
bencede öyle olması gerek
- +1 yıl
zaten oldum olası cevapların hep mantıklı senin teşekkürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim nedemek rica :)
- +1 yıl
şimdi anladım akıl insanı olduğunu nede olsa kartaliçesin :))
- +1 yıl
evet başka bir sevgi zaten üstüne yok hani başka takımların taraftarı gibi ben şuyum diyip geçemiyosun bu çak farklı bişey
+1 yılgençken farklı sebepleri olabilir
ama 25 yaş üstü ise daha önce sormasının hiç hayırlı işlere vesile olmadığını bilip koyvermiştir artık :D13 Yorumla- +1 yıl
erken olgunlaşmıştır
ya da dış imaj olarak sana bakıp sormaya bile gerek duymamıştır (bu olumlu yada olumsuz olabiler)
+1 yıliki nedeni vardır yaa senin dediğin gibi kendi geçmişinin urcalanmasını istemediğinden yada seni çok sevipte senin geçmişini kurcalamak istememesindendir yani seni üzmemek için !
11 Yorumla
+1 yılSenin dediğinde olabilir ama sonuçta geçmiş geçmişte kalmıştır. Geçmişi değiştiremeyiz ama ileriyi şekillendirebiliriz. Kurcalamamak lazım...
17 Yorumla- +1 yıl
Bir bakıma öyle nasıl bi karaktere sahip öğrenebilirsin...
- +1 yıl
Ne alaka güzelse falan ? Şaka mı...
- +1 yıl
:) Ben geçmişini kurcalamak istemendeki kastın ne haltlar yediğini öğrenmek istemendi sanıyorumdum. Güzel olsa ne olacak olmasa ne olacak :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet aynen oyledır : )) kendı gecmısınde sırların acıga çıkmasını ıstemedıgı ıcındır sanada gecmısını sormaması ; ))
00 Yorumla Hiç bir sevgilimin geçmişini sormadım sormamda geçmişte olup bitmiş şeyler yuzunden canımı sıkmaya değmez .
00 Yorumla
+1 yıl:) hacı kendi geleceğide seninki gibi tırt olduğundan yanaşmıyodur diye düşündüm :) ne kadar çıktığım olduysa bi öncekinin hırtlana kadar girmek istedi yani :)
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle kendi geçmişi kötü veya çok karamsar veya sana çok güveni var :)
40 YorumlaOlabilir de olmayabilirde.. Ben mesela sorarım bilirim ki geçmişim kötü değildir.. Öğrenmek bazen bazı erkeklerde sinir stres ve hatta ayrılıklara neden olabilir.. Bırak öğrenmek istemiyorsa belki de seni kaybetmek istemediğindendir.. saygılar..
00 YorumlaCok guzel bir soru bnce karsidakini sevmedigi içinn sormuyordur..
11 YorumlaŞu an kendimi gerizekalı gibi hissetim hiç bişey anlamadım dostum açarmısın biraz
12 Yorumla
+1 yılbi insanın geçmişini kurcalamak , geleceği mahvetmekten başka bişey değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
bana göre eğer erkekten güven bekliyorsanız siz de güven vermelisiniz. aşama aşama her şeyi anlatmalısınız. ya da ben geçmişte bir şey yaşamadım bir kız arkadaşm olmadı ama aşama aşama bilmeli herkes her şeyi. bilmesse zaten orada o ilişki bitmiştir. nasıl bir aldatılmak kadın açısında acı çekmekse erkek açısından da bana göre geçmişinin bilinmesi önemli mevzuu. derim.
+1 yılBoşver, geçmişini merak ederse, suratına çarpar durur. Öğrenmemesi daha iyi...
15 Yorumla- +1 yıl
Boşver aptallar geçmişi hatırlamayı bir bilim sayarmış. Aptal olmadığınıza göre?
- +1 yıl
Genel anlamda kötüdür. Kötü ise oraya takılıp kalırsın. Sen bunu hareketlerinden öğrenmeye çalış..
bu soru sorulmuştu daha önce, her ikiside olabilir ama sormaması daha iyi sonuçta sorduğunda olumsuz şeyler sonucunda her iki tarafta zarar görecek.. bu yüzden her iki tarafında sormaması mantıklı..
112 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyor işte bir bakıma fakat yaşadığı ilişkileri anlamaması normal karşılanabilir ama geçmişindeki başka olaylar hakkında sorun çok normal.. dediğim gibi iyi şeyler yaşamaması ilişkilerinde senin onun yarasını açmana neden olacak ve sonuçları ayrılık olabilir bu nedenle üstüne gitme derim.. karar senin tabi ki de
+1 yılkim bilir belki geçmişini biliyordur. arkadaşlarından veya başka yollardan. senin haberin yoktur?
13 Yorumla- +1 yıl
mesela bende sevdğm kişinin geçmişini hiç sormuyorum çünkü zatn başka yerden araştırdım ve biliyorum.
Geçmişin ne önemi var ki? Olan olmuş biten bitmiş, eski konular açılsa bir faydası olacak mı?
04 Yorumlaaslında kısılerın gecmıslerı bırbırlerını ılgılendırmemesı gerektıgıne ınanıorm sormayıda sorulmasınıda ıstemem her ayrıntıya kadar
10 Yorumla
+1 yılhayır canım ne alakası var önemli olan ondan sonrasıdır da ondan. şahsen yaşadım yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ya da geçmişinle değil,geleceğinle ilgilendiğindendir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. geçmişle yaşanmayacağını bilecek kadar olgun olduğundan olmasın sakın?
00 Yorumla
+1 yılevet ondan tabii... Kadın olacak ve merak etmeyecek...
00 Yorumla
+1 yılbanane geçmişinden. kimle çıktı kimle gezdi bu soruyu sormak ilişkiyi yıpratmaktan farksızdır. dogrusunu yapıyor
00 Yorumlageçmısımı sormasada ben zaten sorarım sıkıntı yok:)
02 YorumlaAynen ole ama gercı erkekler o kadar karmasık dusunmez
03 YorumlaGüzel nokta...Sıranın Kendi Geçmişine Geleceğini Bilmesinden..
Yoksa bayan ve meraka etmeme...olmaz öyle şey...00 Yorumlabir insanın geçmişte yaptığı her şeyi bilirsen onun bazı hatalarından/davranışlarından dolayı ondan uzaklaşabilirsin bir insanla gerçekten mutlu olmak istiyorsan onunla önüne bakacaksın
01 Yorumla
+1 yılSöylediğinde olabilir ancak ben kendi geçmişime bakarak irdelediğim zaman olayı şu sonuç çıkıyor karşıma. Eğer sen yaşamadıysan sormuyorsun bişeyler yaşandıkça yeni gelene soruluyor. Yani ben arkama baktığım zaman bunu görüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
seninkide bir düşünce her düşünceye saygı duymak gerekir
+1 yılSorsak bir dert, sormasak bir dert... Sorun yaratmaya bire birsiniz şerefime...
01 Yorumla- +1 yıl
NOT: Seni kız sandım, hemen isyan moduna girdim... Sen yapma bari bilader :)))
ne kadar merak etsek de sormamak en güzeli
kimseyi geçmişiyle yargılayacak değiliz ama can sıkıyor dinlemek ister istemez geriliyorsun00 Yorumlabenim geçmişim tertemiz, ama yine de sormam, kendisi anlatmak isterse anlatır, geçmişi değildir ilgilendiren ben bugünkü haliyle sevmişimdir.. geçmişi kötüyse terk mi edeceksin?
00 Yorumla
+1 yılben sorarım bayılmış mı falan kimse kucaklamış mı onu bunlar önemli şeyler :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılsanırım :) 'ben anlattım sen de anlat' olayı. başıma da geldi hani.
10 Yorumla Sağlam ayakkabı olup-olmadığını öğrenmek istemesindendir.
00 Yorumlasanmam..belki merak ediyordurda vakti elince kendin anlatmani bekliyordur..
00 YorumlaBu kişiden kişiye değişir kimi sıranın kendisine geleceğinden sormaz bazısı da hatırlatmak istemez
00 Yorumlaya gecmisimi zaten biliyordur, ya da bilmek istemiyordur paranoya yapmamak adina :)
00 Yorumlaçocuklukta çocukca hatalar yaptıysak affola ama çözemediğim bir şey var ben bir dahiyim de oda mı bir dahi :D
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilin geçmişini sormuyorsa merak etmediğinden değil, sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesinden midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler