Bak biz ayrılalı 1.5 sene oldu 1.5 sene boyunca hep cepte tuttu zaten gel dedi geldim git dedi gittim baskasiyla olma dedi sen benimsin dedi ama istemiyorum seni dedi evlenemeyiz dedi ailesi istemediği icin birakti neyse işte bu kizda 4 aydır var 4 aydır ne yazar ne arar ilk zamanlar kiza ben yazdığım için cevap veriyordu mesajlarima son 2 aydir vermedi cevap falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
acik kapi birakmis sanieim
Dun akşam gördüm ya bakayim dedim sevgilisiyle sürekli cevrimicilerdi acaba dedim kizla kavgamı ettilerde acti ama yok yani
veya sevgilisi gorsun kiskansin dite actirmistie hersey olabilir
Sanmiyorum ya kız okadarınıda yapmış olamaz niye kıskandırmak istesinki
bilmem seni biliyosa kizdirmak ister falan kizlar fena yani😂
O kiz fena zatende öyle bir niyeti olsa kendisinden engellemez ki görsün de kudursun diye
he kendisinden engelledi yani
Evet😂
o zaman acik kapi birakti sanirim seni cepte istiyor🙄
Bak biz ayrılalı 1.5 sene oldu 1.5 sene boyunca hep cepte tuttu zaten gel dedi geldim git dedi gittim baskasiyla olma dedi sen benimsin dedi ama istemiyorum seni dedi evlenemeyiz dedi ailesi istemediği icin birakti neyse işte bu kizda 4 aydır var 4 aydır ne yazar ne arar ilk zamanlar kiza ben yazdığım için cevap veriyordu mesajlarima son 2 aydir vermedi cevap falan
anladim bu cocugun yaptiklarina anlam yukleyip kafa yemektense baska insanlarla tanis daha iyi😂
Yok denedim ama olmuyor
denedim olmuyor dersen olmaz tabi. bu cocugu kafanda bitirmek senin elinde fakat unutamiyorum diye sartlandirmicaksin kendini.
Açmam
Sence niye açmış olabilir😞