Kaynana terörü! yardım edin lütfen evliliğim bitecek kaynanam yüzünden?

Merhaba Arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim 4 yıldır eşimle birlikteyiz. Kaynanam oldukça baskın ve her şeye karışıp yönetmeyi seven bir kadın ayrıca oğluna aşık. Eşim beni çok seviyor çok değer veriyor ama annesine de çok düşkün o kırılacak diye ödü kopuyor. Şu an ayrı evlerde oturuyoruz kaynanamla pek yakın sayılmaz evlerimiz o da bundan aşırı rahatsız evlerini satmak istiyorlar ve eşimi arayıp en iyisi bir dubleks daire almak dubleks daire bakalım birlikte otururuz yememiz içmemiz bir olur tarzı şeyler söyledi. Ya bu kadın uzakken bile burnumdan getiriyor bişeyleri aynı evde oturacağıma boşanırım daha iyi. Benm fikrimi hiç sormadan nasıl eşime gidip dubleks daire bak birlikte oturmak en iyisi gibi bir fikri dayatır anlamıyorum bundan 30 sene önce kendisi kaynanasıyla oturmak istemediği için evini ayırmış. Şimdi yıl olmuş 2021 ben evimin ayrı olması şartıyla evlendim ve evlendikten sonra gelmiş birlikte oturalım diyor. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin. Nasıl davranmalıyım bu konuda bilmiyorum. Onun bu baskıcı zorlamalarından dolayı sürekli tartışıyoruz eşimle, nasıl uzak tutabilirim kaynanamı ilişkimizden lütfen yardım edin 😔
Kaynana terörü! yardım edin lütfen evliliğim bitecek kaynanam yüzünden?