Kaynanam büyü yaptırdı eşim değişti boşanmak istiyor, ben yuvam bozulsun istemiyorum mahvoldum?

Eşim, öz teyzemin oğlu yani kuzenim oluyor. 1 buçuk senedir birbirimizi tanıyoruz düğünümüz 18 temmuzda Mardin midyatta oldu. şu an çok zor durumdayım. Eşim beni üzen biriydi ama benimde hatalarım oluyordu. Ben 21 eşim 30 yaşında. Eşim ve ailesi yurtdışında yaşıyor. Uzakta olduğumuz İçin tartışıyorduk. Ama asla boşanma konusu açılmıyordu. Ben sınava girdim kursa gittim 1 yıldır uğraşıyorum Almanya dışında hiçbir ülke bu kadar gidilmesi zor değil. Çok emek verdim. Eşim bana değer verip hep yeni telefonlar alıp para gönderiyordu. Ailemle aram pek iyi değil. Haziran ayında falan kaynanamla konuşurken telefonda, hep bana diyordu ki sen kızlarımdan değerli olamazsın onların düğünü tekstil köşelerinde oldu sen kimsin seninkini salonda yapacağım diye. Eşim bana annemi takma diyordu. Neyse Temmuz ayında Herkes düğün İçin Mardin’e gitmişti ben hiç uçağa binmedim diye eşim İstanbul’a geldi yani bana fazla değer veriyordu. Midyata gidince annesi ağzıma sıçtı ağlayıp kendini dövdü dış çekim yaparsan babanın evine git dedi. Kına ve düğün çok kötü geçti. Altın hiç alınmadı kiralandı. Haberi yoktu kimse benimle kuaföre falan gelmedi görümcelerim hiç ilgilenmedi. Her günüm zehir gibi geçti kına düğün çok kötüydü. Eşim Almanya’ya döndü ben İstanbul’a döndüm 2 ay sonra bende yanına gidecektim. Biz uzaklaştık yine ama teyzem yani kaynanam bir sürü iftira attı eşim beni arayıp bunlar doğru mu diye hep kızdı azarladı. Yok neymiş ben eşimin donu kokuyormuş demişim beni midyatta aç bırakmışlar ben adamların arabasına binmişim pislikler yapmışım vs. Mantıksızca iftiralar. Eşimle hep tartıştık. Sonra görümcemle konuştum bana diyormuş avukat tuttuk haberin yok mu. Eşimi aradım hemen haberim yok dedi. Ağladı babam tehtid ediyor o kızı getirirsen evden defol falan. Avukat değil devlete randevu alınmış ben iptal edicem aşkım dedi. Sonra 14 Ağustos’tan beri eşimde hep boşanmak istediğini söyleyip çok kötü davrandı. Ben eşimin böyle davrandığını asla görmedim. Tamam çekim yapmadık diye onu çok yordum kızdım ama boşanmak ne alaka? Neyse ben rüyalarımda cadı gibi bir kadın gördüm bana büyü yapmaya çalışırken ben uyandım. Sonra çok araştırdım gerçek bir hoca buldum. Kaynanan midyatta eşinle aran soğusun ve yuvan yıkılsın diye iki büyü yapıldığını söyledi. Çok kuvvetli ama yüzde elli düzelme olacak dedi adam uyumadı günlerce emek verdi. Çok şey yaptı 1 hafta oldu gelişme yok ama eşin Türkiye’de olsa yeme olarak yüzde yüz sana bağlanır dedi. Ama bekle dedi bana olacak dedi yine de az da olsa ısınma olacak dedi. Hocayla hep iletişimdeyim. Evime yakın bir yerde şu an urfada yani çok iyi bir hoca her yerde müşterileri var. Ama kaynanam ailemdeki herkesi engellemiş. Ailemi aramadan avukat tutmuşlar. Abim kaynanamla konuştu. Kıyamet kopsa onu almayacağım dedi. Eşim bana karşı çok soğuk. Hoca kaynanan seni çok kıskanıyor dedi. Ben 15 kilo verdim 42 oldum. Saçlarım aşırı dökülüyor. Romatizma ve kronik gastrit çıktı. Çok hastayım. yuvam yıkılsın istmm
Kaynanam büyü yaptırdı eşim değişti boşanmak istiyor, ben yuvam bozulsun istemiyorum mahvoldum?