Evliliğim bitmesin?

Merhaba 2 buçuk senedir evliyim 27 yaşındayım. Eşimle Bodrum'da çalıştığımız yerde tanıştık 5 senelik bir flört ve Nisan döneminden sonra şükürler olsun evlendik onu çok seviyorum iyi ki evliyim ama bu araler şanki evliliğimiz büyük bir imtihandan geçiyor. Turizm çalışanıydık aile lojmanında kalıyorduk eşimi kadrodan çıkardılar mecbur bende çiktım bir süreliğine İstanbul'a ailemin yanına gelmiştik 1 2 ay kalıp turizme geri dönecektik ama sonra iş bulup turizme biraz ara verme kararı aldık ama İstanbul'da kalmak beni çok yıprattı çalıştığım iş güzel ve rahat ama ev işleri anneannemin bakımı iki katlı evin temizliği yemeği ve bitmek bilmeyen misafirlere hizmet beni çok yıpratıyor iyice bakımsız bir insan oldum. Muğlayı özlüyorum geri dönmek istiyorum. Bundan eşime bahsettiğimde bana bu hayatı sen seçtin dedi ve çok Şükürsüz bir insan olmakla suçladı. Ayrıca İstanbul'da kalıp ananeme bakmamız için bize yalvaran akrabalarım simdi sanki biz bu eve muhtaçmışız gibi davranıyor. Çok daraldım öyle yazmak istedim evliliğim bitsin istemiyorum ama etrafımda beni anlayacak birilerine deli gibi ihtiyacım var.

Evliliğim bitmesin?