Evet eskiden bu durum vardı ancak 2016 dan beri denk geldiğim hiç bir düğünde böyle birşeyle karşılaşmadım peki sorun nedir? Zaten Türkiyede öpüşme olayına absürt gözle bakılıyorken bunun olmaması evlilik açısından eş olmakda tereddüt etme anlamına gelmezmi?
Bu konunun tarihsel gelişimi eskiye dayanmakta ancak bunu elbetteki bu yazımda anlatamıycağım, bu soruma ek olarak Türkiyede daha önce en son ne zaman öpüşen birini gördünüz? (Yanaktan öpmekten bahsetmiyorum)
Bu konunun tarihsel gelişimi eskiye dayanmakta ancak bunu elbetteki bu yazımda anlatamıycağım, bu soruma ek olarak Türkiyede daha önce en son ne zaman öpüşen birini gördünüz? (Yanaktan öpmekten bahsetmiyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyükler var VE saygı hâlâ devam ediyo demektir
Bu güzel bir nesile işaret
Güzel yorum 😁 ama sence hala bu geleneği sürdüren insanlar (genellikle aileler ve yakınlar arkadaşlar vesayre oluyor düğünde) sence saygısızlık mı yapıyorlar?
Bence öyle yapıyolar büyüklerin yanında edepli olmak varken niye böyle öpme tarzı şeyler yapsnlarki
Zaten bundan sonraki ömürleri birlikte geçicek istediği kadar öpebilir
Bizim dugunlermiz de olmaz bu tür şeyler saygıdan dolayi
Evlilik oluyorsa samimi bir öpme de olmalı düşüncesindeyim, bir çoğu bundan çekiniyor.
Güzel yorum 😁
Ne zamandır düğüne gitmiyorum haberim yok
Pekiii bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Çokta gerekli değil bence
Tek dert bu olsun yeter ki yeğen
Dertlerden yana bir soru değil :DD bu önemli birşey aslında, adet gibi bir durum.
iqum şu an 45 lerde. Sonra cevaplayım yrğrn
Olur fkdhlddhkdhdkd
Boş bir olayı
Boş bir olay gözüyle bakmakdan da bahsetmiyorum aslında bu olay tuzlu kahve içmekten daha çok anlam içeren bir konu peki sence bu adetin olmaması hakkında boş bir olaydan ziyade ne düşünüyorsun? Bana hislerini ve aklındakileri belirtmeni istiyorum
Bu adet değil sadece sürü psikolojisi
Aslına bakılırsa eski çağlardan bu yana anlamlı bir gelenek ancak sanırım düşüncelerini paylaşmıcaksın
Gerekmez çünkü ne evliyim ne sevgilim var nede aşk meşk işleri deyim boş yorum yapmayı sevmem