Türkiye de insanların aşk evliliği yaptığını sanması?

Merhabalar ben ülkemiz de bir çok insanın kadın, erkek demeden aşk evliliği yaptığını düşünmüyorum çünkü ülkemizde alım gücünün düşük olması evlilikleri de etkiliyor. Sizlere biraz bahsetmek istiyorum mesela ben aylık 22.104 Tl kazanan 21 yaşında bir gencim aldığım 104 birim ile bugün gitar, keman, yüzme vs kurslarına gidemiyorum onu geçtim bir kitap dahi alamıyorum alım gücüm böyle düşükken hayatımın aşkını kendi etrafımda aramak zorunda kalıyorum bir cafeye dahi oturduğumda yiyeceğim şeyi düşünüyorum çünkü alım gücüm düşük oysaki yüksek olsa bugün bir doktor, mühendis bir kız ile tanışıp ona bir şeyler ısmarlayabilirim. Okuduğum kitaplar, izlediğim filmleri diziler hakkında konuşabiliriz ama maalesef alım gücü düşük olduğu için hayatın her yönünde bizi etkiliyor. Bizler de maalesef evlilik yapacağımız zaman bizimle ne kadar çok uyumsuz biri bile olsa etrafımızda tanışacağımız çok bir seçenek olmadığı için karşı cinse karşı kadın erkek demeden daha fazla tolerans gösteriyoruz. Bu sebepten dolayı insanların ben gerçekten aşık olarak evlendiklerini düşünmüyorum bugün aynı kafa yapısına sahip eğlenceli ama bizden alım gücü olarak yüksek biriyle hiç bir zaman birlikte olamicaz

Türkiye de insanların aşk evliliği yaptığını sanması?