Ensest tecavüz?

Merhabalar sanaldan 2 sene kadar tanıdığım arkadaşımdan çok hoşlanmaya başladım ve o da benden hoşlandı çıkmaya başladık bana her zaman dürüst oldu ve yalan söylemedi. Gerçektede buluşacağız yakın bir zamanda kendisi bir mahalle ötemde oturuyor zaman geçti konuştuk sırlarımızı anlattık ve bana bir tecavüz durumunu anlattı kendisi küçük yaşlarında 2 sene boyunca abisi tarafından tecavüze uğramış ama gerçekten bebek denilcek yaşlardaymış o zaman kimseye söylememiş hala abisi ile hala aynı evde kalıyor uzun senelerdir hiç abisi ona tecavüz etmeye çalışmamış ve ben bunu duyduğumda yıkıldım kız 4 yaşından 6 yaşına kadar bildiğimiz penisini içine koymuş ve ne yapacağımı bilemedim onu bırakmayı hiç düşünmedim ama böyle bir şey çok kötü hissetiriyor. Onu nasıl koruyabilirim onun bu durumu yaşması çok üzücü ve abisi olması çok kötü gerçekten evlenmeyi düşündüğüm bir kadın ama daha epey bir vaktimiz var bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum son günlerim çok kötü geçiyor çok kötüyüm abi yardım edin.
Ensest tecavüz?