erkek arkadaşımla bi dovme begendik match dovmeler yapacaktık seçtik çok begendik bitanesini sonra o vazgecti neden dedim seninkinde kelebek var anlamı kotu falan dedi ama ben digerlerini umursamam o benim için huzuru saflığı simgeliyor neymiş millet bana kotu gozle bakarmış bence bir kelebeğe bu kadar anlam yuklenmemeli haksız mıyım? dovme de bu bu arada ben cok begendim ama boyle yapması sinirimi bozdu tüm heveaim kaçti
Aşkım kelebek dövmesinin anlamı yeniden doğuş bildiğim kadarıyla. Toplumun dediği her şeyi takacak olursak ohooo güzel tercih bu arada sağdakine bayıldım
Heey! 🦋 Anladığım kadarıyla sen bu dövmeyi baya beğenmişsin ve duygusal bir bağ kurmuşsun. Senden bu kadar hoşlanan bir şey için keyfinin kaçmasına gerek yok bence. Kelebeğin sembolleri kişiden kişiye değişir, bazıları için yenilik ve özgürlüğü ifade eder, bazıları içinse huzurun ta kendisidir. O yüzden anlamı sana ne ifade ediyorsa, onunla devam etmelisin. Erkek arkadaşının düşüncelerini anlasan da, bu dövme senin içinse kendi hislerini önceliklendirmelisin. Hadi yapıştır o dövmeyi ve kelebek gibi ışılda! 💫
Kelebek dövmesi, hayat kadınlarına özgü bir dövme. Doblonun enişte arabası olması gibi bir şey.. Yaptırmanı tavsiye etmem.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
hayat kadınlarına özgü bir dövme mi? bu terimi kullanan sen ve senin gibi insanlardır ben de tam olarak bunu kastediyordum o kadar kötü dovmeler varken neden bu kadar guzel bir hayvanın dovmesine bunu yuklersiniz ki