Çok büyük bir kabahat işleyerek arkadaşlarıma uyarak fal baktırmaya başladım ve sürekli sürekli olunca çok kötü hissetmeye başladım. ben 5 vakit namazlı abdestli biriydim bir anda böyle şeylere uydum. Çok utanıyor ve mahçup hissediyorum Allah'a karşı. Lütfen hemen yargılamayın sadece oldu bu illa ki sizinde olmuştur bir ara saptığınız bir nokta. Hepimiz aciz bir kuluz ve günahlarımız olmasa Rabbim bizi neden yaratsın. Önemli olan günahlardan ders çıkarmaktır. Ben tövbe istiğfar yapmaya başladım. günde ne kadar okursam okuyacağım şu an muayyen zamanımda olduğum için namaz kılamıyorum bittiği gibi namazlarıma da başlayacağım fakat 40 gün namaz kabul olmaz hadisinde bahsedilen vakit namazı mı yani ben tövbe namazı kılsam kabul olmaz mı? Çok pişmanım çok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kabul olmasa da kılıcan sen o namazı. Farzı yerine getireceksin. Onun dışında burada ne fena şeyler edipte beni yargılamayın falan diyen binlerce kişi var sizin gibi. Yargılama, soru sorma, nasihat etme. Ne için yazıyorsunuz burada anlamadım. Dost acı söyler. Gerci bin nasihat bir musibete denk olmuyor. Biz o bir musibet gelmeden uyarmaya çalıyorsuz. Yargılama falan yazıyorlar. Yargılıyorum seni. Şeytan işi pislik işerden uzak dur. Buradaki bir çok kadın gibi gelecekte sevgilinle her haltı yeyip sadece içini rahatlamak için buraya soru sorma. Bak ne demek istediğimi düşünince anlarsın. Ben önceden uyarayım. Şimdi işlediğin o günahı bıraktıpın gibi gelecekte seni tehtid edecek günahlardan şimdiden uzak dur. Burçmuş, karmaymış, tarotmuş, falmış bunlar hep toplumun üzerinden hiç bir vasfı olmadığı için geçinmeye çalışan insanların uydurma işleri.
ben zaten biliyorum fakat yargılama derken senin tutumun da yanlış. sen de dört dörlük bir müslüman değilsin ben de gelip burada ahkam kesemezsin. ben burada hatamı anlayıp zaten bundan pişmanlık duyuyorum. gelip de burada vicdan rahatlatmaya çalışmıyorum. bilgisi olan müslüman insanlardan yardım istiyorum bu da en doğal hakkımdır. islamda aşalayıcı konuşmak kalp kırmak yoktur. sen de gleip burada bana bu tarz konbuşamazsın. yaptığım ne zina ne başka bir şey. ne sevgilim var ne bir şeyim. hiçbir şeyim yok hayatımda hiç ssevgilim de olmadı. ailemin uygun gördüğü biriyle evlenmek en hayırlısı olacaktır. aşk meşk işleriyle işim olmaz zaten. ama burada bilip bilmeden sevgilinle her haltı ye damgası hoş değil. bu da bir müslümana yakışmaz. nasıl sen benim hakkımda bilmeden knet kararlar verebiiyorsan ben de burada verebilirim ama snein durumuna düşmeyeceğim. bir çok kadın gibi diyorsun. ama siz her haltı yiyorsunuz maşallah. göz zinası desen var, harama göz dikme var. belki diğer hemcinslerim siz erkekler yüzünden fala düşüyor. ama ben öyle bir ortam oldu anlık şeytana uydum yaptım bu hatayı sen de gelip burada sanki dört dörtlük müslümanmışsın gibi insanları yargılayamazsın. Açıp Kur'an'ı güzelce okusaydın bu cümleleri yazmazdın.
Yazının duygusu yoktur. Ben sakince ve üslubu doğru ancak etkili bir şekilde kullanmaya çalışarak yazdım. Ben sakince yazdım ama sen belki birisi seni fırçalıyormuş gibi okudun. Sen bir şey anlatıyorsun ve en baştan sakın bana bir şey söylemeyin falan diyorsun. Eleştiriye açık olmayacaksan neden günahını anlatıyorsun ki. Üslubun bir tık sert olmasında bir sakınca yok. Çünkü bilhassa da kadınlar. Yaptıkları şeye pişman olup sonra böyle şeyler yazıyorlar. Ancak o pişmanlık etkisi geçince öncekinden bile fena şeyler yapıp gelip burada gene ben yapıcam bilmem ne muhabbeti. Testi kırılmadan müdehale etmek lazım. Testi kırıldıktan sonra tokat atmanın bir etkisi yok. Ben burada başım kapalı namazlı abdetliyim ancak zina ettim bilemem ne bir sürü şey görüyorum. Din oyuncak değildir. O yüzden hoşgörü kadar. İyi bir uyarıda iyidir. Ayrıca ben size sevgilinize halt yiyorsunuz demedim. Fal bakmanın günahına dikkat ederken bunu da unutma dedim. Bir çok inanın önemsemediği ancak günah olan bir mevzu bu. Yok sevgilim istedi günaha girdim bilmem ne. Hızlı yazdığım için anlatmak istediğimi doğru düzgün anlatamamışım.
Sen töbeye devam et ümid kesilmez Allah dam