bu arada en son yazdığını görünce hak verdim baya sertsin xd siz, biz erkeklere göre çok fazla sorumluluğunuz ve dikkat etmeniz gereken durumlar olduğu için stres ve buna bağlı sert kişilikler oluşuyor. Buna en basit örnek abaza bir topluma ayak uydurmak için uğraşmak bile yorar insanı. sert mizaçlı kız, hastanede, çalıştığım yerlerde sık sık gördüğüm bir durum bu. bende tersler diye hiç muhatap olmamışımdır tanımadığım insanlarla. ama yani şunu da düşünmüyor değilim, terslediğin insana işin düştüğünde nasıl bakacaksın insana. mesleğimden ötürü çok fazla dikkat ediyorum bu konuya ve alıştım. önyargılı davranmam çok, sert konuşmam, küfür de etmem pek öyle arkadaş çevresinde. yani çoğu insan beni bir kalemde kırmıştır ama ben farkındalık yaratıyorum da denebilir. argo, küfür kullanma, sade ve öz konuş, işte empati kur, söylediğimle karşı tarafı soğutmim kendimden mantığıyla, küfür bilginle değil de kültür bilginle karşı tarafı beslemelisin. ironi, yaratıcı şakalar, ve mantıklı düşünceler etkiler beni. bu arada çocuğun da yaptığı pek mantıklı değil. yalakalık seviyesinde yürümüş sana. böylesinden uzak durup ağır başlı, yerinde ve güzel konuşan birini bul sende onun gibi olmasını öğrenirsin göre göre. bunlar benim düşüncelerim.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bak tamam haklısın da her cümleye de bi iltifat sıkışırmazsın ya sürekli yavşıuor sürekli ama insan sıkılıyor birde ben sert mizaçlı birisiyim gelemiyorum
sürekli yavşayana yüz verme, vücut kasına değil de beyin kasına bak mizacını da yumuşat düzelsin bu sorun. arada kaliteli şakalar yapıp yavşayanları da hemen engelleme xD bak ben birçok gittiğim yerde (hastane, okul, devlet dairesi) ilk izlenimi hep iyi bırakıyorum ve bunun artısı ekstra iyi davranıyorlar, yardımcı olmaya çalışıyorlar. senin en ufak sorunda alttan almak yerine terslediğini varsayalım birde. kim yardımcı olmak ister ki. yapacaksa da ilgisiz önemsemeden yapar. ben bunu ne zaman yaptıysam sonrasında üzüldüm. böyle böyle bıraktım sayılır. bazı hakedenler var onlar çok terslenmesi gerekiyor da onlara da ilk önce oturup konuşalım diyorum. herkese değil de ilk izlenimi iyi bırakanları tersleme. boşa dememişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye.
Bence olması gereken bu yqni abartılı romantizm whatsappta yapılacak şey değil öyle olunca bana mı yazmış kime yazmış bi değeri kalmıyo yan yanayken gözlerine baka baka yapsın romantizmi, o zaman sen de odun olmazsın dkxkdmx
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buluştuğumuzda bakışlarımla yedim resmen ama wpta olmuyor ya 😅 çocuk da buluşmalar için katlanıyor galiba
evet odunluk var. umarım doğru kişi için yanarsın :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dürüst olman iyi en azından dürüst olmayanları da gördük biz. Pek yapabileceğin bir şey yok şunu yap diyerek tavsiye veremeyiz düzeltmek için hemen yazmayıp düşünmen lazım biraz ne yazabilirim diye