Napıcam çok çaresizim?

Merhaba öncelikle gerçekten içten okuyacak veya beni anlayabilecek insanlar için içimi dökmek istiyorum canım çok yanıyor çok çaresizim sevdiğim evleniyor nişanı oldu nişanı oldu kafayı yicem susup izlemek kadar acı bir şey yok dayanamıyorum ayakta duramıyorum yemin ederim canım o kadar çok acıyor ki göğsüme ağrı giriyor yemek bile yiyemiyorum 1 ay önce duyduğumda psikiyatriste gittim hap kullanıyorum Leyla gibi ortalıkta dolasiyorum onları kullandığımda bu zamana kadar hep onlarla ayakta kalanildim destrely ve lustral 6 yılım gitti o kadar sözleri hep yalanmış sevdiği Allah gerçekten belasını versin hastaneden daha yeni çıktım aglamaktan gözlerimi hissetmiyorum sinir krizi gecirip bayıldım nişaninı uzaktan izledim gerçekten bana sevdiğini hissetirmisti kimseyi isteyemiyorum kendimi yapayalnız hissediyorum psikolojim bozuldu canım çok yanıyor bana dua eder misiniz Allah'tan başka çarem yok kulun kula duası kabul olurmuş duaya çok ihtiyacım var içimi rahatlatmak için zikir önerir misiniz
Napıcam çok çaresizim?