2 senelik evliyim eşim tek kardes kendine ait mobilya dukkani var bende bilgisayar muhendisiyim eşim maddi durumumuz iyi oldugu için calismami istemiyor kaynanamla ayni binada oturuyoruz ben ust kattayim o alt katta
esimin aylik geliri 8 milyar isler daha iyi giderse daha fazla oluyo evimiz kira degil para artiyo bende alisveris yapiyorum kiyafet alisverisi apartmandan cikarken kapiya cikiyo kızım niye aldin ne gerek var kiyafetin mi yok markete iniyorum abur cubur almaya görüyo hergun o yenirmi yemek pisir yemek ye evinde arkadasim gelse kim geldi niye geldi
ben zaten evimde yemegimi yaparim canim cekiyo inip aliyorum
eşim alisveris yaptigima gezdigime karismaz para harcamama karismaz ama annesi çok fena
esimin aylik geliri 8 milyar isler daha iyi giderse daha fazla oluyo evimiz kira degil para artiyo bende alisveris yapiyorum kiyafet alisverisi apartmandan cikarken kapiya cikiyo kızım niye aldin ne gerek var kiyafetin mi yok markete iniyorum abur cubur almaya görüyo hergun o yenirmi yemek pisir yemek ye evinde arkadasim gelse kim geldi niye geldi
ben zaten evimde yemegimi yaparim canim cekiyo inip aliyorum
eşim alisveris yaptigima gezdigime karismaz para harcamama karismaz ama annesi çok fena
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer