Kaynanam her şeyime karışıyor?

Kızlar lütfen yardımcı olun

eşim askerden geldikten sonra sürekli annesinin yanında Biz 1 2 ay önce bunun planını yaptık askerden geldikten sonra ama o direk annesinin yanına gitti Gitmesine bir şey demiyorum ama bana karşı dolduruyolar O gün akşam bize geldiler ertesi gün biz üç kere gittik Askerden geleli beş gün oldu ve beş gündür bu şekildeyiz annesi acil buraya gelmen lazım lazım diyor gittiğinde seni özledim diyor Sürekli dahil olmaya çalışıyor annemlerin yanında kalıyoruz biz bize sormadan annesini buraya getiriyor eşim Ve biz bu durumdan biraz rahatsız oluyoruz ne ev tuttular ne eşya aldılar düğün bile yapmak istemiyorlar biz dinini nikahlıyız resmi nikahı bile elinde olsa yapmak istemiyorlar bir de çocuğumuz var ona kadar karışıyorlar ya ben eşimle kendim bir konu hakkında plan yapıyoruz ama annesi babası onu çaydırıyor bu sefer eşimle o planım gerçekleşmiyor ne yapabilirim bu durumda ağzıma gelen bir çok şeyi söylüyorum Hem nazik hem kaba şekilde ama bir türlü anlamıyor Oğluna el koymuş gibi davranıyor ilk başlarda çok iyiydi şimdi bana nispet eder gibi davranıyor annesi Eşime sorsan da sen beni ailemle görüştürmek istemiyorsun diyor ama bir günde annesine üç defa gidiyor ben eşimle başbaşa kalamıyorum gezmeye gidemiyorum bunun planını yapmıştık Sürekli aile ailem diyor evet ailesini sevebilir ama beni de onların da çok çok fazla eziyor ailesi çok karışıyor giyime aile yapıma evlenmeme her şeyime karışıyorlar ama destek sağlamıyorlar Sizce eşimi nasıl düzeltebilirim eskisi gibi

Kaynanam her şeyime karışıyor?