Kızlar lütfen yardımcı olun
eşim askerden geldikten sonra sürekli annesinin yanında Biz 1 2 ay önce bunun planını yaptık askerden geldikten sonra ama o direk annesinin yanına gitti Gitmesine bir şey demiyorum ama bana karşı dolduruyolar O gün akşam bize geldiler ertesi gün biz üç kere gittik Askerden geleli beş gün oldu ve beş gündür bu şekildeyiz annesi acil buraya gelmen lazım lazım diyor gittiğinde seni özledim diyor Sürekli dahil olmaya çalışıyor annemlerin yanında kalıyoruz biz bize sormadan annesini buraya getiriyor eşim Ve biz bu durumdan biraz rahatsız oluyoruz ne ev tuttular ne eşya aldılar düğün bile yapmak istemiyorlar biz dinini nikahlıyız resmi nikahı bile elinde olsa yapmak istemiyorlar bir de çocuğumuz var ona kadar karışıyorlar ya ben eşimle kendim bir konu hakkında plan yapıyoruz ama annesi babası onu çaydırıyor bu sefer eşimle o planım gerçekleşmiyor ne yapabilirim bu durumda ağzıma gelen bir çok şeyi söylüyorum Hem nazik hem kaba şekilde ama bir türlü anlamıyor Oğluna el koymuş gibi davranıyor ilk başlarda çok iyiydi şimdi bana nispet eder gibi davranıyor annesi Eşime sorsan da sen beni ailemle görüştürmek istemiyorsun diyor ama bir günde annesine üç defa gidiyor ben eşimle başbaşa kalamıyorum gezmeye gidemiyorum bunun planını yapmıştık Sürekli aile ailem diyor evet ailesini sevebilir ama beni de onların da çok çok fazla eziyor ailesi çok karışıyor giyime aile yapıma evlenmeme her şeyime karışıyorlar ama destek sağlamıyorlar Sizce eşimi nasıl düzeltebilirim eskisi gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tecrübeye dayalı cevaptır. Erkekler ilişkinin başlarında kadının çok üstüne düşer , ona özel olduğunu hissettirir. Sever kollar evet. Ama zaman geçtikçe beyin önem sıralaması değişir. Annesi daha basmaya başlar. Eş için büyük bir alarmdır bu. Ve genellikte erkekler beyninde eşime söz geçiremiyorum , dediğimi yaptıramıyorum diye kurmaya başladığında koşarak en güvenli liman annesine yanaşır. Çünkü erkek anneleri genelde oğlum ne isterse yaparım mahtığındadır ve erkek ne istersem yapar annem mahtığıyla büyüyor özellike belli bi kuşak. Senden bunu görmeyince hemen içsel korkmalar başlıyor. Kendini tanıyan sensin , bu işten çıkmanın 2 yolu var :
1. Yol - Çok baskın bir karakter değilsen , eşinin annesini gerçekten annen gibi say. Hizmet et yardım et arkadaş gibi ol , eşin sana en iyi erkek olur ama herzaman 2. planda olmayı kabul etmişsin demektir. Eşimi seviyorum diyorsan güzel bir yol ama ömür boyu basık bir yaşam demektir.
2. Yol - Eşinin aklını al , ne derse yap. Ne yemek yapacağından tut , nereye gidelime kadar eşine sor. Ondan memnun olduğunu ve kocam da kocam. kafasına gir. Annesine savaş aç. Kazanabilirsen bu savaşı bu seferde huzur olmayacak. Annesi asla rahat bırakmaz bu durumda , bu seferde eşin fazla baskıdan başka birine gider ve sende buraya eşimi nasıl geri alırım diye soru açarsın. Erkekler dur diyince duran , sus diyince susan , açım diyince koşan kişilere aşıktır , bu yüzden cinsellik olunca eşine , huzur olunca anasına kaçar.
EVLENMEYİN !
Çoğunlukla ikinci olan kısımdayım Annesine dediği şeyleri annesi yapmıyor derdini annesine anlatmaya çekiniyor hep ben yardımcı oluyorum ama benden kötüsü de yok bu durumda ne yapabilirim
Bir dediğini iki etmiyorum kendi planlarımdan önce onun planlarını ön planda tuttum ama artık ben de yavaş yavaş değişmeye başlıyorum ama bu sefer o tamamen salıyor
sen öyle sanıyorsun. Arkadaşların ilk günler sana söylediğinde sen yine iyiliğinden ya da saflıgından yapıyor sanıyordun. Şimdi emin ol arkadasların anne kuzusu o diyor , sen hayır her derdini bana anlatır o diyorsun. Bence kahve alıp düşünme vakti.
Ama arada çocuk var bu saatten sonra ne yapabilirim ki bi taraf hep ona bağlı kalacak ailemde bu konuda destek çıkmıyor zamanında seni çok uyardık diyerek haklı olarak
Bir işe girmek istediğini söyle , çocuğa bakması için annen ya da eşinin annesini ikna et. İşi bir an önce öğrenmeye başla ve zaman kazan. Çocuk belli bir yaşa geldiğinde yoluna bak.
ya da olduğun yeri kabullen.
İşim hazır zaten doğum iznindeyim
O zaman senin tek sorunun , iznim bian önce bitsin olsun. Başarılar
Bende Fransa’da tek başıma yaşıyorum annem kimse evlenirsen evlen sen gelme gelini gönder torunumuz olursa inşallah anasıyla torunu gönder sen gelme diyorlar, eşine gelince evlendiği halde anasının sözünü dinleyecekse her gün ne 💩 yemeye milletin kızının günahına giriyor
Çok haklısın
aileler ilişkiye karışmamalı ya çok büyük hata
Bencede