Karım hamile bebegi aldiracak engel olamiyorum buyük itişmeli kavga ettik boşanmak istiyor evliligimi nasil kurtaricam 😒?

8 aylik evliyim daha senesi dolmadi esim bosanmak istiyor ve hamile.
Eşim 28 yasinda iyi de bir isi vardi fakat hobi olarak dans ediyor yaklasik 10 yildir zamaninda yurtdisinda yarismalara v. s gitttigide olmus bi cok madalyasi kupasi var neyse evlenmeden once konustm yine dans edebilecegini fakat tango, arjantin tango gibi birebir partner temaslilari kabul etmeyecegimi soyledim oda kabul etti.
2 ay once isinden ayrildi, tum vaktinde yine dans atolyesine gidip gelmeye basladi simdi tutturdu partnerli dansa basliyorum haberin olsun hayir dedim o zaman bosanalim dedi bana. Beynimden vurulmusa dondum o an. Gebeligide sonlandiracagini soyledi tek basina mi karar veriyorsun buna dedim.
Evde ne var ne yok yere atip kirip dokup hapismiyim ben sana , basliyorum dansa yurt disina gidecegim yine beni partnerimden ayiramazsin , sanat yapiyoruz biz sen ne kafadasin? bu cocuguda istemiyorum pismanim dedi agladi yani sinir krizi gecirdi ben cekip gttim evden.
Ertesi gün döndüm konusacaktim , ben dönünce yurtdisindan, hem su bebegi hemde bosanma isini konusalim dedi bende gitmemesi icin tuttum yine gidicem dedi bagirdi, onlarla gidecek, o adamda olacak bende sinirlerime hakim olamadim bogazini sıktim ve ittim pismanim Şu an gitmedi ama ne yemek yiyor ne bisey 2 gundur odadan cikmiyor kapisi kilitli bir kez mutfaga bile gelmedi. benim evliligimi kurtarmam lazim ama nasil bunu kimseye anlatamam hatami nasil telafi edicem o kadar pisman ve mutsuzum ki Allah rizasi icin bana bi yol gosterin.
Karım hamile bebegi aldiracak engel olamiyorum buyük itişmeli kavga ettik boşanmak istiyor evliligimi nasil kurtaricam 😒?