Eşimle kavga ettik. Eşim bebeği aldırmamı istemiyor. Onu nasıl ikna ederim kürtaj için?

Eşimle evlenmeden önce asla çocuk olmayacak diye anlaştık. Kaza sonucu hamile kaldım ve doğurmak istemiyorum. Kürtaj için randevu aldım eşimden onay için imza da aldım ama çok zorlandım imza alırken eşim ben aldırmanı istemiyorum dedi. Ben istemediğimi gerekirse boşanacağımı söyledim zor ikna oldu. Neyse ki kürtaj olabileceğim ama eşim hala aldırmayayım diye uğraşıyor. Tüm aileyi toplamış yaw anne olmak istemiyorum dedim bu karar benim. Boşanma davası açmayı düşünüyorum. Eşim niye böyle yapıyor? İstemediğim çocuğu niye doğurayım o daha hücre dedim zor ikna ettim ya imza alamasaydım? İstemediğim çocuğu doğurduğumu düşünemiyorum. İnşallah bu bebekten tez zamanda kurtulurum hiç istemiyorum onu. Zaten yeni bir iş teklifi aldım maaş çok güzel kariyer planı felan var bebek engel olsun istemiyorum. Uykularımı feda edemem bir varlık için
Eşimle kavga ettik. Eşim bebeği aldırmamı istemiyor. Onu nasıl ikna ederim kürtaj için?