Arkadaslar böyle uzun iliski yasayıp evleniyorlar ya bana bi tanıdıgım dedi ki 1 senede tanıdıgın biriyle de evlenmezsin heralde yani illa uzun süreli
mi tanımak gerekiyoe
mi tanımak gerekiyoe
Size bağlı olan birseydir bu tamamen insanın kendi olmasına bağlı bu da size düsüyor eğer karsıda ki kisi tamamen kendisi kalırsa 1 sene boyunca diyelim kendi yapısını size gösterdi kendi yapısında değiskenlik görürseniz zamanla bazı değiskenlikler mesela 1 sene içersinde ozaman yeterince tanımamıssınız demektir, baktınız 1 sene geçti tamamen aynı kendisi kaldı 1 seneyi geçti hiçbir sekilde bir değiskenlik yok yapısında ilk tanıdığınız kisiyle aynı ozaman tamamdır bu kisi değismez kolay kolay neden kolay kolay diyorum? çünkü asla bilemeyiz bir insan kendisi olmayabilir 1 sene geçsede hatta uzun bile sürebilir açıkcası bunu zaman tam anlamıyla göstermez insanın tepkileriyle gösterilebilir tepkiler derken ne demek istedim? mesela tartısırsınız baktınız ayrı değiskenlikler var bir aktiviteniz oldu baktınız ayrı değiskenlikler bu sekilde karara varabilirsiniz ancak.
Bu tamamen senin insanları ne kadar sürede çözebildiğine bağlı bir durum. Karakter veya işin gereği birçok insanla muhatap olursun ve artık insan sarrafı derler ya öyle hissedersin kendini. Böyle durumlarda belki 1 veya 2 ay yeterli olur. Çok fazla insanla muhatap olmamışsan o zaman bu süreç de hâliyle uzayacaktır. Bu biraz bilgi, gözlem, yaşanmışlık ve sezgilerle şekillenen bir durum. Ben kendi adıma konuşayım. 3 ay konuştuğum bir karşı cinsle evlenip evlenemeyeceğime karar verebilirim. Bu, yukarda bahsettiğim durumlar ışığında başkaları için 6 ay, 1 sene ya da 2 sene üstü de olabilir..
Bazı insanları saatler içerisinde tanırsın, bazı insanları 1 sene değil 10 sene de geçse taniyamazsin o yüzden yeter diyemem. Haberlerde çevirmeye yakalanan gençler arasinda bir konuşma vardı, çocuk arkadaşının gerçek ismini GBT de öğreniyor düşün yani 😂
Cevap
14Cevap
Istersen 10 sene sevgili kal. Bir insanı tanımak için kendinden düşük statüdeki kişilere nasıl davrandığı, problemler karisisnda nasil cozumler geliştirdiği, hayvanları ya da cocuklari seviyormu bunlara bakmak gerekir. Kesinlikle ayni ev içerisinde yaşanmalı. Evlendikten sonrada 2 3 sene cocuk yapılmamalı bir insanı ancak bu şekilde tanıyabilirsin.
Valla sana bir şey diyim mi komşu bilerek gerçek yüzünü göstermiyor taki ne zaman evlendi o zaman gösteriyor gerçek yüzünü çünkü o da biliyor evlenmeden göstersem bu halimi evlenmek bu benimle diye o pis gerçek yüzünü evlenince saklıyor
Yeter ama gözü kapalı geçirmemek lazım bu süreyi...
Evlenmeden aynı evin içine girmeden kimseyi taniyamazsin
bana 2 ay gene yeter evlilik yürür mü yürümez ki karar veririm, 1 sene yeterli
Tanıma işini asla zamanla kısıtlayamazsın kişi bile kendini tanıyabilir
1 sene uzun bir zaman. Tanıma niyetindeysen 1 hafta bile yetebilir
Ben 5 senede tanıyamadım bok çıktı. Arkadaşım 5 6 ay içinde evlendi mutlular
Bence en güzeli görücü usulü ani gelişen şeyler sonra insan daha iyi ayak uydurur :)
Ben nefes alsın yeter moddayım 😂
Her insanı 1 senede tanıyamazsın.
2 sene konuştum tanıyamadım
Yeterli ama iyice emin olmak gerekiyor
Seneden ziyade beraber vakit geçirmek
Bence en az 3-4 sene ya
Evet yeter!!😡
Yeter
Bir ömür bile yetmez
Bence yetmez
bir insanı tanıman içn birömür bile yetmez
Yeter