ingiltere'de dogup buyumus 22 yasinda nisanli bir kuzenim var. Kendisi universite mezunu Şu an yuksek lisans eğitimini aliyor ve calisiyor Turkiye'de yasayan nisanlisini evlendikten sonra getirebilsin diye. Kuzenim 3 aydır Şu an Turkiye'de çeyizini vs hazırlıyor uyku tutmadı konustuk vs bana dedi ki "Ben evlendikten 3/4 yıl sonra isi bırakmayı düşünüyorum esime, çocuklarıma, evime odaklanmak istiyorum ve kapanmak istiyorum." kuzenime dedim ki nişanlın mi zorluyor bunu sana kuzenim de dedi ki "Nisanlim beni asla istemediğim bisey icin zorlamıyor kapan veya kapanma calis veya calışma ben her zaman yanındayım destekçinim diyor bir kadın calismak istemiyorsa, kapanmak istiyorsa bunu hemen kesin bir erkek zorluyor diye algılamayı birakmalisiniz, ben evlendikten sonra calismak istemiyorum ilerde çocuğum olduğu zaman ayrı kalmak istemiyor annesi olarak her sey ben öğretmekte istiyorum, kapanmayı istiyorum ve bunu sadece Allah icin istiyorum." dedi
Bana sahsen mantikli gelmedi söyledikleri sizce yalan mi söylüyor nisanlisi mi zorluyor?
Bana sahsen mantikli gelmedi söyledikleri sizce yalan mi söylüyor nisanlisi mi zorluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kiz İslâm la gercekten tanismis, kalbiyle inanmis, helal olsun. Calisma konusu isine bagli ama cocuk olduktan sonra kendi cocugunu kendinin buyutmek istemesi cok dogal. Anne olarak bebegini neden sen degil de baskalari buyutsun, esas sacma olan bu bence
Kur'an la tanismadan onu anlamak senin icin mumkun olmayabilir
Neden yalan söyleme tenezzulunde bulunsun ki? Yani Mantık dışı gibi
kuzenimin karari mi mantık disi?
Hayır öyle düşünebilir. Senin bu düşüncelerin mantık dışı. Yani bu ortak kararları olabilir veya kuzenin bu şekilde düşünüyor olabilir. Onların ilişkisi sonuçta. Karışmak yakışmaz
Ya alamazmi Neden bu kadar seni gerdi Ingilterede kadin haklari var Nisanlisi zorlamiyordur emin ol
yani
Avrupadaki kadinlarin geneli bi karar aliyorsa Kendi kararlaridir emin ol buna
tamam ama bence saçma diyorum
Bencede sacma ama Kendi tercihi iste
belki de sadece beyin ölümü gerçekleşmiştir başka açıklaması olamaz
ne alak mk
Arabası Lexus , mü
ne
Sürekli aynı soru.
Türkiye’de kalsınlar
ne alaka
Batıya iltica etmesinler Doğu kültürü doğuya yakışır