İngiltere'de yasayan kuzenim sizce niye boyle bir karar aldi?

ingiltere'de dogup buyumus 22 yasinda nisanli bir kuzenim var. Kendisi universite mezunu Şu an yuksek lisans eğitimini aliyor ve calisiyor Turkiye'de yasayan nisanlisini evlendikten sonra getirebilsin diye. Kuzenim 3 aydır Şu an Turkiye'de çeyizini vs hazırlıyor uyku tutmadı konustuk vs bana dedi ki "Ben evlendikten 3/4 yıl sonra isi bırakmayı düşünüyorum esime, çocuklarıma, evime odaklanmak istiyorum ve kapanmak istiyorum." kuzenime dedim ki nişanlın mi zorluyor bunu sana kuzenim de dedi ki "Nisanlim beni asla istemediğim bisey icin zorlamıyor kapan veya kapanma calis veya calışma ben her zaman yanındayım destekçinim diyor bir kadın calismak istemiyorsa, kapanmak istiyorsa bunu hemen kesin bir erkek zorluyor diye algılamayı birakmalisiniz, ben evlendikten sonra calismak istemiyorum ilerde çocuğum olduğu zaman ayrı kalmak istemiyor annesi olarak her sey ben öğretmekte istiyorum, kapanmayı istiyorum ve bunu sadece Allah icin istiyorum." dedi

Bana sahsen mantikli gelmedi söyledikleri sizce yalan mi söylüyor nisanlisi mi zorluyor?
İngiltere'de yasayan kuzenim sizce niye boyle bir karar aldi?