Erkekler neden kadınların çalışmasını istemez.
Bakın karşıdır demiyorum, calismamasinin neden taraftarıdır diyorum. Yanlış anlaşılmasın ✋🤠
Bakın karşıdır demiyorum, calismamasinin neden taraftarıdır diyorum. Yanlış anlaşılmasın ✋🤠
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat şartlarının zor ve ülkemizde çalışanların hakkettiği maaşı alamaması sebebiyle evlendiğinde geçim sıkıntısı çekmek istemeyen veya daha yüksek toplam gelirle daha rahat bir hayat geçirmek isteyen erkekler evleneceğim kadın çalışmalı düşüncesinde olabilirler ve bu son derece normal.
Ancak ben eşinin çalışmaması taraftarı olan bir kişiyim. Bu düşüncem kadınların çalışmaması gerektiğini düşündüğümden değil, çocuklarımın en mükemmel şekilde anne ilgisi altında büyümesini istememden kaynaklanmakta. Yoksa çalışma hayatında kadınların ayrı bir yeri vardır ve onlara ihtiyaçtan var. Evliliklerde denge şart. Erkek günün yorgunluguyla stresiyle eve geldiginde o stresi atmak ister. Evine girdiğin de sıcak bir karşılama bekler eşinden. Kadın da ekstradan çalışayım, çocuğa bakayım, ev işleriyle ilgileneyim derdine düştüğünde o da bunların bir stresini yaşayacak. İki stresli yan yana çok zor bir evlilik olur kanaatindeyim.
Cevap
3Cevap
Sözünü daha kolay geçirebilmek için bak mesela bir sürü kadın var şiddet görüyor aldatılıyor parası yok diye boşanamıyor
Erkeklik gururu bence calışır ben oara getirim benim param ikimize de yeter gözüyle bakıyolar oysa hayat ortaksa her insan çalışmalı
Ben karşı değilim açıkçası daha iyi her insan ayakları üzerinde durabilmeli
Çünkünüm töre buni gerektirir
kıskanırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?