+1 yılBen eşimin, Benimle aynı maaşı almasını isterim. Ama çalışmasını istemeyenler, neden istemiyor? 2017 yılına kadar dinci olduğumdan ve 2017 sonlarından itibaren Laikliği benimsediğinden , eşinin çalışmasını istemeyen kafayı iyi bildiğimden; şöyle izah edeyim.
1. Aldatmasından korkanlar var. Ama çalışmayan kadın, daha kolay aldatır. Zira sen evde yokken, adam alır ya da aparta gider ve bir alfa erkekle veya zenciyle rhahat aldatır. Zaten genelde vasıfsız kadınlar , evlenene kadar her önüne gelene veriyor. Kariyeri olan kadın,"adım çıkar ve çevremde rezil olurum" diye; sadece sevdiği ile yapıyor. Bu arada her vasıfsız kadın, her önüne gelene vermiyor. Ama her önüne gelene verenler, vasıfsız kadınlardan çıkıyor.
2. Çocuğa kim bakar kaygısı.. Annesine koyarsınız ya da güvenilir dadı tutarsınız. Ama kadın asgari ücretliyse , dadı pahalı gelir. Asgarinin iki katı kadar alıyorsa, olabilir.
3. Şeriatda kadının çalışmasının , yasak olması. Zira kadınlar şeriat rejimlerinde, sadece eşiyle dışarı çıkabilir.
4. Kadının, ego kasıp eşini hiç sayması. Bu da çok saçma , Zira alfa ( kadını yönetebilen bir erkek türüysen) her türlü yönetirsin. Ama ezik bir betaysan, köy kızını bile yönetemezsin
21 Yorumla
Soran+1 yılSende kendine göre haklısın, teşekkür ederim yorumun için
En İyi Cevaplar
Bu konuda dikta derecesinde katı olanların tek bir açıklaması var o da "Benden daha çok kazanır onun üzerinde söz sahibi olamam" korkusu. Çünkü geçmişte teknolojinin gelişmediği çağda durum tam olarak buydu. O zaman sadece fiziksel olarak aşırı güç gerektiren ağır işlerle geçim sağlanıyordu geliri erkek getiriyordu dolayısıyla "Karım da evine baksın" diyorlardı. Bu da erkeklerin eşleri üzerinde söz sahibi olmasını doğuruyordu. Kadın yemesi içmesi ihtiyaçları karşılandığı için daha çekinik olan taraf oluyordu. (Ufak bir dikkat çekmek istiyorum kadının söz hakkı yoktu demiyorum daha çekinik bir pozisyonda olurdu diyorum yani erkek gelir elde ettiği için daha baskın oluyordu.) Bu her ne kadar günümüzde değişse de (kadın da erkek de işte yükselip makam mevki sahibi oluyor olsa da, kadın da erkek kadar hatta bazen erkekten fazla para kazanabiliyor olsa da) maalesef nesilden nesle aktarılan karakteristik özellik herkeste değişmemiş durumda. Eskiden gelen evinin kahramanı olma duygusu halen kimilerinde "Karım çalışırsa yahut benden biraz fazla kazanırsa itibarımdan eksilir" gibi düşünceyle baş gösteriyor. Ama bu durumun asıl faili maalesef günümüzde bu erkekler değil. Onları yetiştiren ebeveynler. Halen "Evde son sözü erkek söyler" diye yetiştiren babalar ve "Oğluma gelecek gelin evini çevirsin kadın kısmının yeri evidir" beklentisi içinde olan anneler var. Bu katı kural kırılmadığı sürece kadının çalışmasına yahut mevkide yükselmesine karışan erkekler tükenmez. (Tekrar bir parantez açayım "Erkekler böyle" demiyorum "Halen böyle erkekler var" diyorum.)
20 Yorumla
İyi niyetli erkekler karım yorulmasın ev işlerine konsantre olsun diye düşünür, kötü niyetli erkekler de kadının elindeki güçten rahatsız olur
21 Yorumla
Soran+1 yılhmm çok mantıklı bir düşünce
+1 yılBen istemem benim sevdiğim kadın rahat etiremiyosam da evlenmem hansartlar ve koşulara bağlı iyi bir kariyer ve iş sahibidir istesemde calismasina engel olamam ama. normal sartlarda biri için bakamiyacaksam ve onuda calistiricaksam evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın ne diyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının çalışmasını isterim ve desteklerim, yanında olurum her zaman.
10 Yorumla Eğer bir erkek sevgilisinin ya da eşinin çalışmasını istemiyorsa o erkekten kaçarak uzaklaşın, bu tarz erkekler karşısındaki kişinin üzerinde hakimiyet kurmak istedikleri için çalışmasını istemez. Ben ne yaparsam yapayım bana muhtaç kafasında olacakları için her türlü şeyi yapmayı kendilerinde hak görürler diğer istememe nedenleri ise kıskançlıktır. Kendilerinin gözü dışarda olacağı için kendi cinsinin de sevgilisine bakacaklarının farkında olurlar bu yüzden istemezler ama is karşındaki kişide bitiyor sonuçta yapacak olan her türlü yapar. Ezik kendine güvenmeyen hakimiyet kurmak isteyen erkekler karşısındaki kişinin çalışmasını istemez. O yüzden hiç bir erkeğe muhtaç olmamak için her kızın mesleği olması gerekiyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın yorum için teşekkürler
Eğitim & Kariyer konusunda 315 cevap paylaştı. erkek doğası gereği karısını calıstırmayı hani eziklik olarak görür. ben bakamıyormuyum ki karıma eşim hayatımın anlamı kıymetlim cocuklarımın anası calısmak zorunda der. iş hayatının zorluklarını bilir ve kıyamaz karısına. zorluklara ben giderim ben yıpranırım modunda olur. ama bu dusunce biraz azaldı. şimdi modernleştik. para paradır diyor kimisi. bi de artık ev hanımlıgımı var. komsuculuk mu var. kimse tanımıyor komsusunu. cocuk bakmak ise kresler var artık zaten 1 cocuk yap gec diyor cogu kişi. anneler cocuklarına kıyamazdı eskiden sımdı ise acımadan veriyorlar krese eğitim merkezine eğilsin kırılsın diyorlar sanırım. ev hanımı olunca da kocasının basını ütüler hani evde aksama kadar kocasını beklicek sonra dısarı cıkalım olucak. bu düşünceyle aman abi calıssın diyenler de var. baktıgında evlilik müşterek ama bu soru tersten hiç sorulmaz nedense. yani evlenince kocasına kıyamayan kadınlar aman erim calısmasın ben calısırım benim maasım yeter bize diyen kadın:D
13 Yorumla
Soran+1 yılbu şey oldu kocam otursun yemek yapsın ben çalışayım😹
Soran+1 yılhahaha😹
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışan kendini dünyayı ve kendini keşfeder. Sorgular. Doğru adamla mi evliyim doğru iş mu yapıyorum doğru sehirde miyim vs. Sonra sonuçlar bulur. Kendi istekleri hayalleri ne kadar karşılanıyor ona bakar maddi manevi. Geliştikçe şunu görür erkeğin ona sağladığı sosyoekonomik ortama dair her şeye kendisi de ulaşabiliyor. Hatta belki fazlasına ulaşması mümkün. Sosyal ve duygusal olarak adam yetersiz gelebilir bunu da fark eder. Sevgi saygı yoksa parasını da kazaniyorsa erkeğin ne fonksiyonu var? Sikkip sikkemedigi mi? O noktaya gelince bu kadının umrunda olmaz. Erkek ne yapacak o zaman? Değişecek gelişecek. Ama mantık ve potansiyeli yoksa yapamaz. Karıdan olmamak için karıya baskı yapar. Kariyerini engeller iş yerinde sorun yapar vs. Kendine güveni yoktur çünkü karıya da güvenmez. Dediğim eşik noktasına ulaşan kadın yoluna bakar. Bakmalı da
424 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum herkes kendine göre haklı
Cevap sahibi+1 yılOlayın özü anlattığım şekilde
Cevap sahibi+1 yılKatılmak zorunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılKadına sosyal duygusal yetmeyi düşünmek neden aklına gelmedi acaba?
Cevap sahibi+1 yılHadsizlik olacak bi kelime yok orada
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz bir kelime yok kadını birey olarak kabul edip onun sosyal ve duygusal dünyasına yetmeyi öğreneceksiniz.
Cevap sahibi+1 yılAnne baban değilim
- +1 yıl
Evladına bile para harcamak istemeyen çalışan kadınlar var. Öyle olacaksa çalışan kadının erkeğe ne faydası var? Neden evlensin adam bu tür kadınla?
Ben bunları söylüyorum. Sen de kalkıp bana neden kadına yetmeyi düşünmedin diye soruyorsun. Senin haddine kalmış böyle soru sormak.
Cevap sahibi+1 yılKendini bilirsen buna uygun kadin seçersin
Cevap sahibi+1 yılBence değil
6 senelik bi ilişkim vardı ne zaman çalışsam kafamı dağıtır onun manipülasyonlarını yemez evde tüm gün oturup onu düşünmez ve kazandığım parayı ondan zaman dilenmeye gerek duymadan arkadaşlsrımla yerdim bi de ne zaman çalışsam çoğu zaman iş çıkışı eve kadar takip eden sapıklae olurdu anlayacağın çalıştığım zaman onun evde oturup bekleyen kuklası olmazdım o yüzden istemezdi çalışmamı
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
+1 yılGerici , yobaz ve dinci bir tutumu olan erkeklerin pek çoğu eşinin çalışmasına izin vermez. Elbette eşinin bir iş hayatı , kariyeri olmasını isteyen erkekler de var. Sayıları da azımsanacak düzeyde değil. Lakin ben istemeyenlerin bazılarının karısının kendisinden daha çok maaş alması veya başarılı olması sonucu onu kıskanmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ben olaylar arasında böyle bir angajman kurdum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAybeb Olabilir herkes farklı düşünüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi ayaklarımızın üzerinde durmamız için çalışmamız gerekiyor naçizane görüşüm. şuanki ilişkilerde çok büyük sorunlar var ve kimseye güven olmaz. sırtımızı dayadığımız duvar aniden çöker. bu yüzden kendimiz ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmeliyiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılBir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmelidir, okuyup meslek edinmeli ve çalışmalıdır. Bir erkeğe muhtaç olmamalıdır. Kadınların okumasına çalışmasına karşı olanlar, hastanelerde özellikle kadın doktor tercih ederler, böyle de bir çelişki vardır...
20 Yorumla
+1 yılEvlilik duzenine ters. Iki tarafta calisinca ikisi de eve yorgun gelecek. Idareten mi bi seyler hazırlayıp aksam yemegi yiyecekler. Isten gelince eve yemek kokusuyla karsilaşmak kadar huzurlu cok az şey vardir.
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sende😄 ama yorgun olsa bile eğer erken geliyorsa hazırlayabilir diye düşünüyorum en azından ben hazırladım sanırım
- +1 yıl
Calissan oyle dusunmezsin. Ozellkkleozel sektör cok yorucu. Her gun hergün hazırlanabilir mi yemek
Soran+1 yıldogrudur henuz öğrenciyim bilemiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapardın
- +1 yıl
Ozel sektör zor ve yorucu. Mesai saatleri de sabah sekiz akşam 6 yolda gecen zaman vs deyince eve gelip duş alip nasil vakit bulacaksın yemek yapmaya
+1 yılEvlilik için biriyle görüyosam o kişi bana çalışmanı istemiyorum derse olumsuz olurum çünkü kısıtlayıcı biri demekki hiç bişeye izin vermez diye düşünürüm ama çalışman gerek çalışmanı istiyorum derse yine olumsuz olurum. Demekki eve bakabilcek özgüveni yok benden de katkı bekliyor olarak düşünürüm. Ben zaten çalışmayı isteyen biriyim ama bu karar bana bırakılmalı. Bunaldıgım zaman işi bırakabilme lüksüne sahip olabilmeliyim
23 Yorumla- +1 yıl
Güzelsin neden evlenmedin. Kocaman güzel gözlerin var
- +1 yıl
Teşekkürler. Nasip
- +1 yıl
Aynen nasip. Bi konuşsak ☺nasib olur belki
+1 yılBu eskisi için gecerliydi su an böyle bi durum yok. Tam tersi coğu özellikle çalışabilecek birisini istiyor çünkü hayat eskisine göre bayağı pahalı. Eskiden neden böyle bisey vardı dersen de kadının calısması erkeğin yetersiz olduğu gibi bi anlam çıkarabiliyodu
10 Yorumla
+1 yılBen çalışmak istemem bana evlenirsem sende çalışacaksın derse o iş yaş. Sana mı bakım eve mi işe mi , ise gideceksem çocuğu kendisi doğursun ve baksın ben evi gecindirebilirim. Aksi halde aynı anda bin turlu rol alamam
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Kaybetme korkusu, bana daha iyi hizmet etsin zaman ayirsin dusuncesi , erkeklerle yüz göz olur kıskançlıgı, ekonomik özgürlüğü olur sözümü geçiremem kafası vs vs. Ama çogu kariyer sahibi istiyor artık bu şekilde düşünen erkek çok az günümüzde..
10 YorumlaKimisi aileden görür istemez kimisi eli güçlenip yarın bigun bisey olduğun da rahatlık la gideceği için istemez kimisi de evde olsun çocuklara baksın yemek yapsın temizlik yapıp beni evde karşıladım kapıda istediği için istemez kimisi de kıskanır erkek ortamında çalışıyor diye istemez yani kişiliğine göre değişir bi erkegin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılKimmiş o istemeyen kız şimdikilerin işine geliyor eve ayrıca para girmesi valla ama ne yapsınlar erkeklerde haklı ekonomi aldı başını gitti, nereye kadar yetişecekler bir başına..
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir..
Bak güzel kardeşim, ateşi bulalı çok oldu artık kadınların da hakları var
11 Yorumla
Soran+1 yılAhah aynen öyle:D
+1 yılGerektiğinde çalıştı, şimdi kızıma bakıyor, gene çalışacak inşallah. İki türlüsü de dert değil
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevir Tayyip Erdoğan cb olduktan sonra değişti artık bir erkeğin maaşı 7-8 çocuklu bir aileyi geçindirmeye yetmiyor! Hatta arabasına paspas vs almak için ikramiye vs yatmasını bekliyor!
simdiki erkekler çalışan kadin arıyor bende dahil 😂 tek maaş ile geçinmek çok zor. Biseyler almak çok ama çok zor. 20 yaşında golf bile 450.000₺ 30k maaş ile nasıl alınabilir bir araba?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaya böyle diyen adamlar kaldı mı
Ekonomi çöktü tek maaşla ev geçindirilemiyor artık
Kadınlar hem evde hem dışarıda çalışmak zorunda kalıyor çünkü erkekler ev işi yapmaya alışkın değil ne dersen de yapmıyorlar
Yani anlayacağınız evlenmek demek kadının 2 sorumluluğu birden üstüne alması demek
Çoğu kadın bu yüzden maddi durumu iyi erkek arıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYobaz olanlar istemez nedeni ise kendileri her bôku dışarda yiyip evdeki karısınında hizmetcilik yapıp kendisini aldatmasın diye, hani kendi aldatıyor ya karısıda calısırsa aynı b@ku yer diye dusunuyor kıskanıyor iplikler kisi kendinden bilir isi böyle erkekler cehenneme gitsin mumkunse
10 Yorumla
+1 yılBence çalışmalı her birey ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılTam tersi bence erkekler çalışan kadın arıyor.. hem karnim doysun hem pastam dursun.. hem çalışsın hem yemek yapsın hem cocuk doğursun hem de gönlünü hos eylesin..
30 Yorumla
+1 yılBen çalışmayan eş istemem bu zamanda çok zor.. Onu anca simitçi gazozcu 35 yaş üstü adamlar ister
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar da sizi eve hapsederler kahveden gece 2 de eve girerler
Soran+1 yılkime göre değişir o
- +1 yıl
Sen önce bi cümle kurmayı öğren
Soran+1 yılHadi kardeşim fikrini dedin git ne diye olay yapıyorsun?
- +1 yıl
Türkçe yazmayı bitch
+1 yılÇünkü öz güven sorunu vardır çalışsın istemiyorsa bir erkek. Zira öz güveni olan bir erkek kadınını kafese kapatmak yerine kendine güvenir ve kadının nerede ne yapacağını bilmiş olduğunu bilir ve ona göre düşünür.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik gururları inciniyor ama bununla alakası yok anlamak istemiyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılFarkı sebepleri de var
- +1 yıl
Ne gibi din falan mı
- +1 yıl
Kıskançlık mı
Soran+1 yılNe bileyim rahat etsin çocuğa baksın veya ben onu akşama kadar rahat ettirmeyeceksem neden varım gibi sebepler var aşağıda
- +1 yıl
Bir de şöyle bir şey var herkes hayatına ve düzenine göre çocuk yapsın ya da yapmasın. bu zamanda zaten bir kişi çalışsın biri çalışmasın diye bir şey mümkün değil eğer zengin değillerse. Düzenine göre çocuk yapar ve ikisi de çalışırsa daha rahat ederler. Kadın evde kalınca yıllar sonra küçümseniyor çünkü bir sürü kadın çocuk bakmaktan çok iş yapmaktan kendine bakacak zamanı bile olmuyor. Maalesef çoğu erkek de bunun kıymetini anlamıyor birkaç sene sonra soğuyor ve aldatmalar başlıyor (aldatmasını haklı bulmuyorum savunmuyorum) bundan daha beteri bile yaşanıyor maalesef küçümseme falan. O yüzden her şeyden herkes yapmalı elinden geldiği kadarıyla. İsteyen kadınlar çok güzel şekilde hem çocuk yapıp hem de çalışabiliyor ama özel durumu olur o başka.
+1 yılnerde çoğu? benim çevremde bu zihniyette olan kimse yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBurada bir soruda gördüm %90 istemiyor
+1 yılTam aksine, günümüzde daha çok çalışan kızlarla evlenmek istiyor erkekler.
11 Yorumla
Soran+1 yılaz önce buradaki bir soruda yorumları gördüm %90 istemiyordu
+1 yılKendilerinden daha başarılı olursa kadın kendisi altında ezilecegini düşünüyor böyle basit yaratklar hala var maalesef Allah onlardan korusun kadinalri
20 Yorumla
+1 yılBen özellikle çalışan kadınla evlenmek istedim ve evlendim... ne olursa olsun ailenin refah seviyesi ve ekonomik özgürlüğü 2 kişinin çalışması ile olur
20 Yorumla
+1 yılAslında istiyor ama çevresinde gördüğü bayanların eşlerini aldattığını görünce uzak davranıyorlar. Bizzat arkadaşım evli kadınla gecesini güzel etti. O kadının eşi olmak istemezdim
20 Yorumla
+1 yılYa bu biraz hani erkeğin kendini güçlü hissetmesi ile alakalı çünkü mesela kuşlara da baktığın zaman dişi kuş yuvayı düzenler erkek yemek taşır. Hani erkek ben aileme bakıyorum güvenini taşımak ister
20 Yorumla
+1 yılKendileri dışarı da başka kızları götürüp yiyor karı evde dursun yemek yapsın yatak toplasın bana versin aldatmasın
30 YorumlaÇalışabilir, iş kuracaksa arkasında dururum, ya da hobi amaçlı yapsın. hani bişeyler yapsın ki boş durdukça canı sıkılmasın. Evliliğe de kötü yansır.
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak ataerkil bir kültürel yapı hakim olduğu için. Ama bunun iyi tarafı var. Çiftin çocukları varsa ve erkeğin de durumu iyiyse kadın evde kalmalıdı. Çocukların ihtiyacı olan bakımı ve sevgiyi onlara vermelidir. Böyle olmadığı takdirde çocukların ilerde psikolojik sorunları olma ihtimali var
10 Yorumla
+1 yılMaddi durum iyise kadın evladını büyütmeli. Kadının mesleği kayda değer olmalı (doktor tsrzı önemli mesşek) veyahutta kadın kendi alanında erkek toplumunun olmadığı yerde çalılmalı. Zor yani. Msddiyat iyise çalışmasın yesin daha ne istirsinizzz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes kendine göre haklı sanada hak veriyorum
- +1 yıl
Karşı değilim asla. Kadının asli görevi anneliktir. Evladını büyütmeli. İyi evlat iyi eş demektir. Evlsdı büyüdükten sonra kendince bir şeyler yapabilir. Evlat anneden geçer. Erkeğin asli görevi ise çalışıp eşine çocuğuna bakmak zorundadır.
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAl hayatım Afiyet 🥰❤
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kendinden ustun bir kadin istemiyorlar. Erkekler kendilerine muhtaç güçsüz kadin seviyor diyorlar ama. Tüm sorumluluğu da kadın alsın istiyorlar. Sacmalik..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sadece kendilerine bedava kölelik yapsın isterler. Ne yaparlarsa yapsınlar itiraz edemesin gücü olmasın karşı koyamasın isterler
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı.
s +1 yılYoo çoğu istiyor. Ekonomik koşullar ortada. Ayrıca erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyuyor, bu önemli bence
20 Yorumla Kadınlar doğası gereği aldatır. İşyerinde kocandan çok gördüğün adam yavaş yavaş senin aklını çeler. Çünkü kadınlar anlık yaşayan basit canlılar. Eve gelince kocası bir şey aldıysa kafası kocasına kayar. Kadınlar sabit ilişkiyi sürdüremez
02 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılModern kafada bir erkekse gerek olmadigi icin calisma diyorsa maddiyat yetiyorsa sen yorulma diyorsa ne var bunda guzel birsey. Ama maddiyat kotuyse evde kadinin da bir meslegi varsa buna ragmen calisma diyorsa sorunludur cahildir
10 Yorumla
+1 yılEsim calissin tabi. Niye istemeyeyim. Sadece isyerinde yvvsak olmasin benim kadinima yan gozle bakan olmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç bir erkek hanımını çalıştırtıcak kadar boynuzlu değildir
111 Yorumla
Soran+1 yılboynuz? Sebep?
Cevap sahibi+1 yılboş ver anlamazsın iyi akşamlar
Soran+1 yılsöylemeden anlayamam🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılAnlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
Soran+1 yılHadi ikile😒
Cevap sahibi+1 yıl:D
Soran+1 yıledebinle gelip anlatabilirdin ama sende ki bu kabalık edebin varsa ki-olmayan edebini belli ediyor
Cevap sahibi+1 yıl
Özür dilerim, kabalık olarak algınan bir şey ifade etmek istemedim. Amacım sadece sorunlarına olgunca bir bakış açısı sunmaktı. Ancak, eğer kaba olduğum izlenimi uyandırdıysam, bu gerçekten benim niyetim değildi ve özür dilerim
Sorunlarını dinlemeye ve sana yardımcı olmaya hazırım. Eğer daha anlayışlı veya belirli bir şekilde yardımcı olabileceğim bir konu varsa, lütfen belirt.
Soran+1 yılbenim bi sorunum yok sorun sende senin sorunun varsa soyle ben 'anlayış' ile dinleyeyim🙂 soru soruyoruz laf sokmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnlayışın için teşekkür ederim. Seninle daha olumlu ve yapıcı bir şekilde iletişim kurmak istiyorum. Herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen söyle. Dinlemeye ve seninle paylaşmaya hazırım.
Soran+1 yılyok teşekkürler
başka erkekler "si.. kmesin" diye..
20 Yorumla
+1 yılÖzgürlük adı altında sisteme daha fazla köle olmasını istemedikleri için.
20 YorumlaEv işler yemek vovuk vs kadinin gorevi olmalı o yüzden calismasin
20 Yorumla
+1 yılSorudan çok yorumlara bakıyorum da kadinlari anlamak bazen gerçekten çok zor. Erkekler eskiden kadınların çalışmasını istemezdi mesele olurdu bu çalışmak istediklerini söylerlerdi. Şimdi kadınlarda çalışsın diyo erkekler, bu defa kadınlar çalışacaklar ben niye evlendim evin işleriyle mi ilgileniyim çalışayım mi çalışmak istemiyorum diyo. Gerçekten kadınları zor yorucu, istenilen taleplere karşı direkt muhalefet mi gelişiyo anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazıları cidden anlamıyor
- +1 yıl
Sebep?
onlara göre kadin calisamaz sadece ev isleriyle ugrasir da ondan
10 Yorumla
+1 yılKadınların yeri evi olduğu içindir. Keşke kadınlar çalıştırılmasaydı.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlum bu ekonomide hangi erkekler onlar deyin bakim bana
10 Yorumla
+1 yılGüzel ve genç yaşında istediği gibi huzurlu yaşasın diye asla çalıştırmam onu ❤️❤️
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden böyle değil miydi ben hiç görmedim böyle bir şey
10 Yorumla Gidip pavyon gece kulübü bar dışında istediği işi yapabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi ellerine bakmalarını kendilerine muhtaç olmasını isteyen müthiş psikopatların yanında eşime ben en iyi şekilde bakmak istiyorum düşüncesiyle de çalıştırmayan var ama bence kadınlar o kadar okuyorlar emek veriyorlar evde oturmak için mi bu emeği veriyorlar yani bence haksızlık
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılEski kültürel bir yapı o. artik o anlayış kalmadı tek tük kıskanan oluyor.
10 Yorumla
+1 yılErkeğe Muhtaç olmayan kadınları sevmeyen birileridir
10 Yorumla
+1 yılKadının çalışmasını istemeyen erkek Bence değer veriyordur
10 Yorumla
+1 yılOna muhtaç olsun ki kendini daha güçlü hissedebilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim öğretmen olmak istiyor okulu var bana kalsa okulu bıraksın evlenelim ama o kadar sınava çalıştı emek verdi devam edicek o yüzden
10 Yorumla
+1 yılGönül ister çalışmasın evinde otursun çocuklarına baksın. Ama kapitalist sistem kadınlarıda iş güçü olarak kullanılabilir varlıklar olarak keşfetmesi bir çok ailevi soruna yol açtı. Erkek otoritesini kaybetti güçlü kadılar yalnız ve başarlı.
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat