Sevgilim beni bazen korkutuyor, ne yapmalıyım?

Garip derecede kibar ve romantik biri. 2 senedir beraberiz hiç saygısızlığını görmedim. Çok soğukkanlı. Sana zarar verme potansiyeli olan herşeyi uzaklaştırırım çevrenden diyor. Ondan önce hayatımda normal bir erkek arkadaşım vardı, sosyal medyada her paylaşımımı beğendiği için çocuktan şüphelenmiş ve çocuğun cep telefonu bilgilerine erişmiş. Çıkart onu hayatından düzgün birisi değil o diye başka kızlarla ve erkeklerle olan konuşmalarını gösterdi bana şoke oldum. Sen benim telefon bilgilerime de erişirsin böyle giderse nasıl yaparsın böyle bişeyi dedim sana böyle bir şey yapmam dedi. Bu olayı öğrenmeden 3-4 ay önce telefonum kendi kendine aniden kapanıp duruyordu internette araştırma yapmıştım telefonum ele mi geçirildi acaba diye. Durduk yerde sevgilimden şüphelenmiştim hatta çünkü tuhaf bi şekilde o potansiyeli almıştım ondan. Hatta ona da söyledim ya telefonum durduk yerde yeniden başlatıyor kendini virüs falan mı girdi acaba diye. 4 ay sonra arkadaşımın telefonuna eriştiğini kendisi söyledi. Normal mi sizce bunlar..
Sevgilim beni bazen korkutuyor, ne yapmalıyım?