Kafam çok karışık yardım edin
Evlen
Aileni dinle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim sevdigim insan da kürt , aileler istemiyor ama yillardir ondan daha bir hissettigim kimse yok nasil kulturel fark iddia ederler, yani yasadigin hissi senden baska kimse bilemez bazilari icin eziyet olan senin icin mukkemmelligin kelime anlami olabilir. aşkın dile ihtiyaci yoktur diye bir film vardi bu konuyla alakali olabilir aşk her engeli aşar ve evrenseldir. bir yük tasinacaksa bu baskalarina cekilmez gelirken sen aşıksan sana o hizmet o kadar mutluluk verici oluyorki yeterki o yanimda olsun diyorsun , benim aşık oldugum beni tamam eden ve o varken hicbir insanin eksikligini hissetmedigim ve kimseye ihtiyac duymadigim o adama yarin araba carpsa sakat kalsa yatalak olsa ben yine de onunla evlenirim cunku o yine ayni kisi o fikirleri ayni ve bitmek bilmez sohbetimiz ufkumu acan gorusleri bana insan oldugumu hissettiren kisiligi hala ayni kisidir , ne yasarsan ailen degil sen yasiyorsun. aileler sen onlarin fikirlerine bagli kalan yolu izlersen yaninda duruyorlar yoksa insan hep yalniz
Cevap
0Cevap
Birine umut verdiysen aşkına sonuna kadar sadık ol. Bedensel engel neysede o kalp engeli bir gelirse adamın yaşama sevincini engellersin.
Birbirimize umut olduk ayrıldık ailem istemiyor diye ama haftalarca acı çektim kalbimin acıdığını hissettim bir vesile oldu biz yine karşılaştık evlenmeye karar verdik tüm zorluklara rağmen
Bak şimdi bedensel engel kişinin elinde değil. Bir trafik kazasına bakıyor, ya da bi ayağın tökezleyip düşmene bakıyor bedensel engelli olman için. Şu dünyada 1 dakka sonramız garanti değil. Ailen çok yanlış yapıyor unutmasınlar her şey anlık gelişiyor.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Şimdiden mutluluklar dilerim. ❤
En büyük engel beden değil dar görüşlülüktür. Seviyorsan ve anlaşıyorsan ailene böyle söyle.
Neler neler söyledim ama yok olmuyor çare arıyom herkesin fikirlerini dinliyom seviyorum çok güzel anlaşıyoruz ama aile sorun çıkartıyor ve hiç bir şekilde tanımadıkları görmediler hiç bir şans vermediler tanışmak için
Çok yanlış düşünüyorlar. Haberleri olmadan bir karşılaşma planla tesadüf gibi olsun belki yüzünü, sevgisini görünce utanır da bir şey diyemezler...
Kabul etmekten korkuyor iyi bir insan olabilir ona sözüm yok dedi ama görüşürsem kabul etmek zorunda kalırım merhaba ben istemiyorum dio yakıştırmıyormuş neden engelli diye ama kimsenin kimseye üstünlüğü yok bunu anlatamıyorum
Bence sen bu baskılara rağmen ilişkine sabırla devam et, başaramayacaklarını anladıklarında gerçekten birbirinizi sevdiğinizi anladıklarında vaz geçeceklerdir.
İnşallah güzel olur
tatlım ne evlenmesi ya aileni dinle
Bir insanı sadece yürüyemiyor diye bana yakıştırmıyorlar ve onu hiç tanımadıkları görmediler bir şans bile vermediler
canım yürüyemiyor yani nasıl olacak tabi ki herkes engelli adayıdır bir şey diyemem ama ben olsam evlenmem ya
Bende öyle arada kaldım işte bir yanda sevdiğim adam bir yanda ailem
saf birisin
Evet kötü düşünen biri değilim hep iyilik güzel şeyler olmasını isterim ama tanıdığım inlar arasından en karakterli düzgün olanı buydu gönül işte sevince engelli engelsiz fark etmiyor
evlen o zmn ne diyim mutlu olursun umarım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?