Ailem erkek arkadaşım engelli diye evlenmemize izin vermiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar

Benim erkek arkadaşım var 3 aydır birlikteyiz yıllar önce evlenmek istedik ailem izin vermedi ben yurt dışındayım o Türkiye’de durumu yok diye zamanında iftira attılar ona ayırdılar bizi. Şimdi tekrar birlikteyiz evlenmek istiyoruz ama bi kaç sene önce iş kazasında ayağının birini kaybetti ve protez kullanıyor ve bir elini fazla kullanamıyor açıp kapatamıyor. Ailem şimdide o engelli sen nasıl onunla evlenirsin diye hakaret ediyorlar. Onunla evlenirsen sana hakkımızı helal etmeyiz hatta öldürürüz ikinizide, ne olursa olsun sizi ayırırız diyorlar. Çok ağır laflar ediyorlar ne yapmam gerekir bilmiyorum, kendim için değil ama sevgilim için korkuyorum ve üzülüyorum, asla kabul etmeyecekler ve annem bana sürekli beddua ediyor ben vazgeçmem seviyorum evleneceğim dediğim için. Ne yapmam lazım bilmiyorum, çok zoruma gidiyor ve artık gücümde kalmadı savaşmaya yaşam sevincim bile kalmadı çok çağresizim, çok gücüme gidiyor ailemden hiç kimse destek değil ablam bile diyor ben onunla konuşursam suratına karşı söylerim sen engellisin bacağın yok sen kendini kardeşime nasıl denk görürsün diye bir çok ağır laflar ve çok ağırıma gidiyor ailemin kendilerini üstün görmeleri, yarının garantisi yok diyorum yarın benim ya da onların başınada aynısı ya da benzeri gelebilir bu kadar büyük konuşup günaha girmeyin diye yalvarıyorum ama onlar sadece kınıyorlar. Ne yapmam lazım kafam çok karışık. Mücadele edecek gücümde kalmadı ayrıca yaşam sevincim bile kalmadı, anneminde beddua etmesi çöl ağırıma gidiyor

Ailem erkek arkadaşım engelli diye evlenmemize izin vermiyor, ne yapmalıyım?