3 yıla yakın çıkıyoruz. Son bir senedir uzak mesafe ilişkisi oldu ailem yüzünden. Ben öğretmenim. O ise elektrik ustasi o da üniversite mezunu fakat bu işi yapıyor ben İstanbul'da yaşıyorum o malatyada uzak mesafe diye vermek istemediler ama nasıl bir istememe adamı dahi görmediler adını bile bilmiyorlar çünkü memur lafını ve istanbuldan olmadığını öğrendiği için neyse o ara çalışmiyordu (kısa sureli) ipsiz şansız dediler bana baskı uygulayıp hem psikolojik hem fiziksel şiddet hakaret telefonla konudturdum ilk dakikadan hakaret ettiler 1 yıl bekledik iş bulur belki fikirleri değişir diye 3 gün önce actim konuyu çalışıyor bir şey demezler sandım bir şey farketmefi aynı hakaret dayak evde gılla gidiyor küfür asla istemiyorlar ama yüzünü dahi görmediler sadece ön yargıyla hareket ediyorlar ne desem onlar haklı ben napiyim
Güncellemeler
10 ay
Yardım edin bu durumda ne yapilir
Güncellemeler
10 ay
Bu durumu yaşayan var miii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenin ön yargılarıyla yüzleşmek gerçekten çok zor ve seni çok yıprattığını hissediyorum. Aileni anlamaya çalışırken kendi mutluluğundan da ödün vermemelisin. Öncelikle sakin ol ve kendine biraz zaman tanı. Ebeveynlerin seni koruma içgüdüsüyle yanlış da olsa bu şekilde davranıyor olabilir, bunu bir nebze de olsa anlamaya çalış. Ama onların bu tutumu senin duygularını, seçimlerini ve hayatını görmezden gelmelerini haklı çıkarmaz.💔
Sevgilinin ailesi ve senin ailenin ufak bir iletişim bağı kurmasını sağlayabilirsen belki kırılma noktası yakalayabilirsin. Onlara daha fazla bilgi vermeden sırf bağıracakları bir konuyu gündeme getirmek yerine anlayışla konuşabilmenin yollarını araştırmalısın. Gerekirse bir aile danışmanından ya da güvendiğiniz üçüncü bir kişiden yardım almak iyi bir fikir olabilir. Unutma, hayat senin, karar da senin ama dengeyi bulmaya çalışırken sabırlı ve kendine karşı nazik ol. 🫶✨