Aşk İlişkileri Yaşınız kaç ve sevdiğiniz insanla yaş farkına takılır mısınız. Eşinizle-sevgilinizle aranızdaki yaş farkı kaçtır? _sacmasapanadam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haydin bakalım. Dökülsün etekteki taslar Güncellemeler+1 yıl Girik girin çıkın Yaşınız kaç ve sevdiğiniz insanla yaş farkına takılır mısınız. Eşinizle-sevgilinizle aranızdaki yaş farkı kaçtır? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dağlarınNefesii Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl 25 . Dikkatimi çeken tipler genelde benden 10_15 yaş büyük oluyor yaşça . 1 4 Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Olgunsun ve olgun seviyorsun. Güzel bisey bu Yorumla dağlarınNefesii +1 yıl 25 mi olgun jhjh. Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Fikir olarak olgunsun demek istemiştim ama. Yazmamışım yahu Yorumla dağlarınNefesii +1 yıl 🌸 Yorumla
Hazalınızm18 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaşım 18 sevgilim 19 buçuk. Yaş farkına takılırım max 3 yaş olmalı. 1 2 Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Yaş neden önemli olsun li Yorumla Hazalınızm18 +1 yıl Benim için önemli anlaşma ve düşünce yapısı bakımından hemde kendimden fazla büyük birini istemem. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben 35 ilşkim 52 yaşında 1 7 Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Seninki de iyiymiş bilader Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zengin Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Dökülenleri de ben toplasam mi bilader. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaliteli bir spor salonuna yazıl Kesin düşer Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Mutlaka ama, fuckbody olayı mi seninki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle başladı ama şu an daha ileri boyuttayızEv kurduk ikimiz için Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Hadi bakalim. Yaş yakılacak bir olgu değil. Kadın da erkek de kendine bakıyorsa her şey olur Yorumla
Lalisaa122 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet takılırım 1 2 Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Biraz büyüdüğünde fikrin degisecektir Yorumla Lalisaa122 +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
BenAşıkHatun Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Çok fazla olmamalı 1 3 Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Mesela kaç yasa kadar yolu var Yorumla BenAşıkHatun +1 yıl Altı yedi en fazla Yorumla _sacmasapanadam_ +1 yıl Sonrası zaten kuşak farkına mi girer diyosun 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
25 . Dikkatimi çeken tipler genelde benden 10_15 yaş büyük oluyor yaşça .
Olgunsun ve olgun seviyorsun. Güzel bisey bu
25 mi olgun jhjh.
Fikir olarak olgunsun demek istemiştim ama. Yazmamışım yahu
🌸
Yaşım 18 sevgilim 19 buçuk. Yaş farkına takılırım max 3 yaş olmalı.
Yaş neden önemli olsun li
Benim için önemli anlaşma ve düşünce yapısı bakımından hemde kendimden fazla büyük birini istemem.
Ben 35 ilşkim 52 yaşında
Seninki de iyiymiş bilader
Zengin
Dökülenleri de ben toplasam mi bilader.
Kaliteli bir spor salonuna yazıl
Kesin düşer
Mutlaka ama, fuckbody olayı mi seninki
Öyle başladı ama şu an daha ileri boyuttayız
Ev kurduk ikimiz için
Hadi bakalim. Yaş yakılacak bir olgu değil. Kadın da erkek de kendine bakıyorsa her şey olur
Evet takılırım
Biraz büyüdüğünde fikrin degisecektir
Sanmıyorum
Çok fazla olmamalı
Mesela kaç yasa kadar yolu var
Altı yedi en fazla
Sonrası zaten kuşak farkına mi girer diyosun 🤣🤣