Aşk İlişkileri Rahibe olmak istiyorum ama eşim bana karşı çıkıyor sizce romaya kaçmalımıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben küçüklüğümden beri rahibe olmak istiyorum zorla evlendirildimbu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mifavori filmim conjuring Rahibe olmak istiyorum ama eşim bana karşı çıkıyor sizce romaya kaçmalımıyım? Cevapla Film Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mertgünaay Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bende rahibe olmak istiyorum bilgilendiğin zaman bana söylersen sevinirim iyi günler 2 9 Yorumla Soran +1 yıl cinsiyetini değiştirdiğinde bana söylersin iyi geceler Yorumla Mertgünaay +1 yıl Ne yani şimdi erkeğim diye rahibe olamayacak mıyım? bu resmen cinsiyetcilik ayrımcılık. ! Yorumla Soran +1 yıl bencede çok haklısın Yorumla Mutlusonsuz0 +1 yıl Mert beni de götür yanında Yorumla Mertgünaay +1 yıl Gel gülüm gidelim Yorumla Mutlusonsuz0 +1 yıl Mesaj atamıyorum sana gitmeden önce onu mu halletsek Yorumla Mertgünaay +1 yıl Neden atamıyosun ki Yorumla Annakareninaaa +1 yıl Kadınlar için rahibe erkekler için rahipler vardır. Yorumla Mertgünaay +1 yıl Ben rahibe olucağım hanımefendi hayallerimin önünde duramazsınız iyi günler. Yorumla
Annakareninaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Rahibe olman için en başta Hristiyan olman lazım en önemlisi bakire olman lazım evliysen bakire değilsin demektir yani istesende rahibe olamazsın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1. hristiyanım2. bakireyim zorla evlendim3. olucam görürsünüz Yorumla Annakareninaaa +1 yıl O nasıl oluyor? Evlisin ve bakiresin? Yorumla Mutlusonsuz0 +1 yıl Abla trol soru ya boşver Yorumla
hayallerdebikız Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Ya emin misin ilişkiye falan girmiolar he 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sorun değil ben sevmem öyle şeyleri Yorumla hayallerdebikız +1 yıl Kaç o zaman bu kadar tutkuluysan dinine agam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende rahibe olmak istiyorum bilgilendiğin zaman bana söylersen sevinirim iyi günler
cinsiyetini değiştirdiğinde bana söylersin iyi geceler
Ne yani şimdi erkeğim diye rahibe olamayacak mıyım? bu resmen cinsiyetcilik ayrımcılık. !
bencede çok haklısın
Mert beni de götür yanında
Gel gülüm gidelim
Mesaj atamıyorum sana gitmeden önce onu mu halletsek
Neden atamıyosun ki
Kadınlar için rahibe erkekler için rahipler vardır.
Ben rahibe olucağım hanımefendi hayallerimin önünde duramazsınız iyi günler.
Rahibe olman için en başta Hristiyan olman lazım en önemlisi bakire olman lazım evliysen bakire değilsin demektir yani istesende rahibe olamazsın.
1. hristiyanım
2. bakireyim zorla evlendim
3. olucam görürsünüz
O nasıl oluyor? Evlisin ve bakiresin?
Abla trol soru ya boşver
Ya emin misin ilişkiye falan girmiolar he 😳
sorun değil ben sevmem öyle şeyleri
Kaç o zaman bu kadar tutkuluysan dinine agam
Olur sana bişey sormak istiyorum
Müslüman değil msn?