Eşimin bekçi olmasını istemiyorum suç mu?

7 yıldır özel bir banka da çalıyor eşim bende aynı bankada 5 yıldır çalışıyorum. Pandemiden sonra eve geçtik 2 yıldır evden çalışıyoruz. İş yeri aylık 800+800 yemek parası yüklüyor sodexo ya. Bilen bilir yemek kartı. Elektrik ve yakıt parası olarak maaşa ekliyor. 1 yaşında kızımız var evde oldugumuz için ona da rahat bakıyoruz. Ben 8 5 sabit çalışıyorum eşim vardiya dönüyor haftalık değişiyor. 2 yıldır ailesi illa bekçilik sınavına gir bekçi ol dedi durdular ben eşimin bekçi olmasını istemiyorum 2 yıldır hayır diyordu eşim bı sene artık yeter dedi ve tamam giricem dedi. Onların amacı devlet işi olsun eşimle konuştum ben istemiyorum dedim, bekçilik öyle rahat böyle güzel vs dedi ben giricem dedi. Beni dinlemedi girdi. Gece çalışıp gündüz evde olmayacak böyle bir iş istemiyorum ben. Hiç denk gelmiyoruz bile. Seneye ofise geçiyoruz artık evden çalışmayacagiz. Ama ailesinin baskısı yüzünden girdi bugün ön sağlık mülakatı var şu an orada. Kalben istemiyorum kazanmasını ama çok heveslendirdiler beni bile dinlemedi girdi ailesinin her konuda olduğu gibi kariyer konusunda da üstümüzde baskısı var. Sürekli bize devlet işi bulmaya çalışıyorlar ben sert cevap verdim bana diyemiyorlar eşime diyorlar. Benim pısırık kocam da sözlerini dinliyor. Bekçi olursan ben yokum dedim ailen senin bir baba olduğunu hala kabul edemedi hala sana kariyer planı yapıyorlar sırf bu yüzden ben artık istemiyorum dedim. Ben bı bekçi olayım da bakarız dedi ciddiye bile almadı. İstemediğimi bile bile girdi sınava. Benim bı hükmüm yok demek ki ailesi daha ağır basıyor onlarla gitti mülakata nasıl olsa isteyip istemediğimi soran yok. Aynı çatı altında kalmanın bir anlamı yok ayrılmak daha doğru geliyor sizce?
Eşimin bekçi olmasını istemiyorum suç mu?