Bana or*spu demeye hakkı var mı?

4 yıl süren bir ilişki içerisinde iki kez ayrıldık ilk seferinde benim için bir travmaydı çünkü defalarca kez görüşme dediğim eski sevgilisi ile bana görüşmediğini söylediği halde gizli gizli görüşmeye devam etmiş. Bunu öğrendiğimde kendimi aldatılmış, kandırılmış ve değersiz hissetmiştim ki ondan ayrıldım. Yaklaşık 7 ay kadar ayrı kaldık ve ben bu süreçte başka biriyle tanıştım onunla bir kaç kez birlikte oldum fakat ne olursa olsun gözüm eski sevgilimi arıyordu bu yüzden görüştüğüm kişiyle ilişiğimi kestim. bir süre sonra eski sevgilimle tekrar görüşmeye başladık ve her şeye sıfırdan başlayacağımıza dair bir söz verdik. Neyse birleştikten sonra bana başkasıyla bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorup duruyordu ben de hayır diyordum , bunu bilmesi gerekmiyordu diye düşünmüştüm ama sonunda itiraf ettim her şeyi bir bir anlattım geçen zaman içinde her kavgamızda bana başkasının altına yattın sen or*spusun diye zaten pişman olduğumu söylediğim bir olayı başıma kakmaya devam etti. Bu ithamları yuttum ilişkimi devam ettirmeyi sürdürdüm ta ki geçtiğimiz 4 ay öncesinde büyük bir kavga da bana tekrar bacım diyene kadar sonuçta tekrar ayrıldık. Hayatıma devam etmeye çalıştım yine başkasıyla tanıştım bir süre görüştüm ve eski sevgilim tekrardan eski sevgilisiyle görüşmeye başlamıştı bakın başka biriyle tanışabilirdi benim gibi önüne bakabilirdi ama tekrar aynı kişiyle görüşmesi benim için ikinci bir travmaydı. Bende o sıra görüştüğüm kişiyle birlikte oldum hiçbir şey hissetmeden onunla ilişkiye girdim ama yine olmuyordu onu unutamıyordum ne yapsam yine günün sonun da onu düşünürken buluyordum kendimi anlayamıyordum belki de gözümü onunla açtığım için onun yerine kimseyi koyamıyordum evet köpek gibi seviyordum onurdan, gururdan bir haber hatalar yapmaya devam ediyordum sanki başkasıyla birlikte olmak bana unutturacak sanıyordum ama hayır unutamıyordum, her yolun sonu ona çıktı ve ben o yoldan hiç vazgeçmeyerek bir kez daha eski sevgilime dönmek istedim sağ olsun beni kabul etti. Fakat gerçekten safmışım her hatamı, pişmanlığımı geride bırakıp bu sefer kendimi ona adamak istemiştim artık büyümüştüm sorumluluk almaya hazırdım. O ise beni araştırmaya başlamış o yokken neler yaptığımı bilmek istemiş, yine başkasıyla birlikte oldun mu soruları alıyordum ve cidden onu kaybetmemek için hayır diyordum, bildiğini söylediği halde inkar ediyordum. Bütün bu olanları öyle olmamış saymak istemişim ki bir türlü itiraf edemiyordum ya yine bana or*spu derse, onu kaybetmek korkusuyla son ana kadar inkar ettim. Ama yalanlar içinde kaybolmuşken itirafım geldi. onu ne kadar değersiz hissettirdiğimi, salak yerine koyduğumu söyleyip duruyordu kendince haklıydı tabi, fakat sen or*spusun benim açtığım delği başkaları genşletmiş falan diyordu o kadar ağır konuştu ki onun hissettiği değersizliği hissetmek için bunları dinleyip yuttum artık kendime saygım yoktu. şimdi bana durumu eşitle ki beni kazan diyor Onu kazanmak için her şeyi yapacağımı söylemiştim şimdi ise çıkar bir yolum yok
Bana or*spu demeye hakkı var mı?