Benim yaptıklarıma saygısızlık değil mi sizce?

Merhaba sevgilimle aynı evde yasıyoruz bir kaç yıldır. Ben ailemden uzaktayım. Sırf onun yanında kalabilmek için, köpeklerimizinde sorumlulukları için sacma canım bir sehirde sacma sapan işler yaptım iş bulamadıgım için ( chat sitelerinde bile calıstım ki basıma bela aldım ayrıca) o 2 tane köpek sahiplendi ( iyi bir sey evet ) ama ben hazır değildim sorumluluk olarak. Söyledim bunu da ama dinlemedi. Onlara alıstım bir daha hiç bırakamadım kariyer adına bir halt edemedim. O kadar maddi sorun yasadık yine de bırakmadım. Neyse gecen tartıstık bu konuyu içimde tutuyordum söyledim en sonunda. Ne yapabilirim? Gecti artık özür mü dileyeyim bunun için senden dedi ben de evet dile dedim. O da el hareketi yaparım kaba dille dilemeyeceğini söyledi. Bu zamana kadar katlandıgım stresler bosunaymıs gibi hissettim. Geldi özür diledi bir iki cümle kurarak. Ama samimi gelmedi. Ben ilişkimizi sorguluyorum 3 gündür ona soguk davranıyorum. O hala bilgisayar önünde sabahtan yatana kadar oyun oynuyor. Üstelemiyor bile beni yumusatmak için. Aşırı siniriliyim.
Benim yaptıklarıma saygısızlık değil mi sizce?