6 AYLIK EVLIYIM ALDATILDIM , UZERINE SÖZLÜ VE FIZIKSEL SIDDET GORDUM NE YAPACAGIMI BILMIYORUM 😪 Bana bi akil verir misiniz?

Merhaba; Oncelikle. aslinda benim ki pek soru degil de dertlesme gibi cunku kimseye anlatmadim henüz.
28 yasindayim 6 ay onceye kadar calisiyordum ,6 ay önce ailemin karsi ciktigi bi evlilik yaptim esimi seviyordum gozum kimseyi gormedi karsi ciksalarda evlendik evlenince Istanbula yerlestim Eskisehirde yasiyordum oncesinde yani ailem uzakta biraz :(
15 gun once esimi gece gunduz isyerinden bi kadin arkadasi ariyordu kadin isten ayrildi halâ aramaya devam etti bir yere is gorusmesine gidecek ariyor, herseyde ariyor , en sonunda cildirdim kavga ettik hemde baya evden cikti gitti gelmedi o gece ertesi gun geldi konusmaya calisti konusmadim hala o kadin yok is bakiyormus yok is bulur musun diyormus v. s.
Biz 2. kez yine tartistik bende telefonu kirdim parcaladim belki 10 parcaya ayrldi. Yine cikti gitti sabah 4 te geldi heryer kapali zaten pandemiden dolayi geldiginde zil zurna sarhostu dusunun.
Aldatmak yerine ayrilmak istedigini soyle, ben bunu kabul edemem bitsin dedim. Klasik aldatmiyorum ne alakasi var arkadasimin evindeydim dedi sızdi uyudu zaten.
Sabah toplandim gidiyordum bagirdi bana küfretti , bende ben seni aldatsam sen kalirmiydin bu evde, ben geceleri bir erkegin yanında sarhos olana dek icsem , geceyi onla gecirsem kalir miydin dedim bu sefer bogazimi sıktı hala parmak izleri duruyor 2 gundur oteldeyim burada kimsem yok, nereye kadar otelde kalabilirim ki dönsem Eskisehire ailem uzelecek ben demistim diyecekler ama bosanacagim mecburum tekrar orada eski hayatima isime donecegim ama bu mumkun mu becerebilirmiyim blmiyorum 😒
6 AYLIK EVLIYIM ALDATILDIM , UZERINE SÖZLÜ VE FIZIKSEL SIDDET GORDUM NE YAPACAGIMI BILMIYORUM 😪 Bana bi akil verir misiniz?