Sevgilimle 1.5 senedir beraberiz öncesinde de 5senedir çok yakın arkadaştık ve fotoğrafımızı paylaşmak istemiyor ne yapmalıyım?

Daha öncesinden ben onunla sevgili olmak istemiyordum ama kendisi çok istiyordu Beni gerçekten sevdiğini düşündüm ona bir şans tanımak istedim şimdi 1.5senedir beraberiz yazın iki sene dolacak. Fotoğraf paylaşsın istiyorum kendi içinden gelerek paylaşmıyor defalarca dile getirdim. Ben canim istediğinde paylaşırım diyor bekliyorum hala yapmiyor sonra ben koymak zorunda mıyım diyor. Neden koymak zorundaymisim gibi davraniyosun evet kaç senedir beraberiz haala icinden gelmiyor dedim. Sebebi nedir bana sebebini söyle diyorum benle gelecek düşünmüyor musun her şeyi açık açık şöyle hayır sebebi yok diyor. Biriyle konuşmadığıni biliyorum ve kıskandığından da değil kaç senedir birlikteyiz bir hafta sonra da askere gidecek fotoğraf için ayrılmak doğru mu? Başka sevgilileri görünce çok özeniyorum ve seneler geçti ne yapmalıyım? Lütfen bana güzel cevaplar verin saçma cevaplar istemiyorum.
Sevgilimle 1.5 senedir beraberiz öncesinde de 5senedir çok yakın arkadaştık ve fotoğrafımızı paylaşmak istemiyor ne yapmalıyım?