Benim profil resimlerimi izliyor sürekli bunu biliyorum. Fotoğraf paylaşmayı seviyorum ama o salak yüzünden atamıyorum başka yerlerde copy paste yapar diye ne yapicam engellesem "demekki beni farketmiş" Derse?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Eski sevgilim yüzünden foto paylaşmaya korkuyorum ne yapayım?
Onun yüzünden instagram sildim numarami değiştirdim face kullanıyordum orada da beni bulmuş mesaj yazmasa bile benimle aynı tarihlerde resim atıyor 12 sinde atıyorsam o da 12 sinde atıyor 15 inde atoyorsam o da aynısını yapıyor
Kardeşim lisede ki arkadaşıma ulaşıp eminenin numarası sende var mı demiş, çalıştığım marketin etrafında dolanıp çalışanlarla muhabbet etmiş son olarak Spora yazıldım zayıfladım sporla hiç alakası olmayan adam "sporcu ugur "yazmış profiline bu adam çatlak sakat değilde ne sence?
Onun yüzünden ınstagrami sildim face kullanıyordum bu sefer face açmış önerilerden bildirim geldi bana inat o da pyalsim yapıyor engellesem demekki o da farkında der
Ben o salak yüzünden ınstagramida sildim numarami da değiştim faceye geçiş yaptım bu sefer orda da rahat yok ben foto paylaşsam o da paylaşıyor mal midir nedir 1.5 sene oldu mala bağladı peşimde hâlâ
Ama sınavım olduğu için başımdan def etmek uğraşmak istemedim cünkü onu sevmiyorum ve görmezden geliyorum fakat o kendini her şekilde hatırlatıyor dengesiz sakat
Ama şu an mesaj falan yazmıyor herkese açık tabanca fotosu koymus ben resim atsam örn 9 martta foto atıyorum o da 9 martta atıyor 12 sinde atıyorum o da aynısını yapıyor 20 sinde atıyorum o da 20 sinde atıyor
Spora yazıldım 6 ay spora gittim benim spora gittiğimi duymuş profiline o da "sporcu ugur "yazmış alakası bile yok o salagin sporla hep bana inat ediyor yaa😒
Ortada söyle bişey var ben ınstagrami onun yüzünden sildim face kullanıyordum ama beni orada da bulmuş şuradan anlıyorum önerilerde karşıma çıkıp benimle aynı tarihte foto atıyor iyice tik oldum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bana sorarsan yeni hesap aç ınstagram hesabi gizle bi süre sonra vazgececektir
Tanimadigin kimseyi ekleme kabul etme
Hesabi da gizli yap
ya da kökten çözüm sosyal medyayı kullanma bi süre fotoğraf atmak istiyorsan whatsap duruma at
Onun yüzünden instagram sildim numarami değiştirdim face kullanıyordum orada da beni bulmuş mesaj yazmasa bile benimle aynı tarihlerde resim atıyor 12 sinde atıyorsam o da 12 sinde atıyor 15 inde atoyorsam o da aynısını yapıyor
Takıntı yapmissin bence
Beni korkuttuğunu sanıyor ben korkmuyorum aslında tik oldum hep etrafımda
Ne sanıyor ne sanmıyor aranızda ne oldu bilmiyorum dediğim gibi en kötü sadece whatsap durumuna at
Bi süre en azından
Kardeşim lisede ki arkadaşıma ulaşıp eminenin numarası sende var mı demiş, çalıştığım marketin etrafında dolanıp çalışanlarla muhabbet etmiş son olarak Spora yazıldım zayıfladım sporla hiç alakası olmayan adam "sporcu ugur "yazmış profiline bu adam çatlak sakat değilde ne sence?
Tm da sana yazmıyor bişey yapmıyor yani ne biliyim büyütuyorsun bence
Yani sen foyograf paylasmadigin zaman o paylaşmıyor mu mesela
Hayır
Iyi geceler 🖐
Engeli bas her yerden
Yeniden hesap açıyor
Oradan da engele al gitsin ya da kendine yeni hesap al
Engelle gitsin niye korkuyon
O da beni takip ediyormuş derse nolucak yine hesap açarsa takıntılı biraz
Hatta fazlaca
Benim anlamadığım niye korkuyorsun engelle profilinide gizliye al
Onun yüzünden ınstagrami sildim face kullanıyordum bu sefer face açmış önerilerden bildirim geldi bana inat o da pyalsim yapıyor engellesem demekki o da farkında der
Telefon numaranı kullanıcı adını mail adresini hepsini değiştir kökten çözüm o zaman bulamaz
Telefon numaram değişti mailim gizli ad soyad aratarak buluyor beni ruh hastası
Adını soyadını değiştir
Yeni face mi açayım diyorsun
Aç adını soyadını değiştir bulamaz
desin ya engelle geç..
Engelesen yeni jesap acag bakar sende foto koyma
Öyle yaptım bir düşmedi yakamdan
Aynen öyle çok haklısın ki profil gösteren uygulamalar var.
Bak güzel kardesmya hic foto koymicsn
Ya instayi dondurcan
ya da silcen yenk accaksin
Yeni açarsan da bulabilir ki. Bence sen ortalık sakinleşene kadar uzun süre sosyal medyadan uzak dur
@Mesrinnazide ayn ztn hic bisi kaybetmez jfjjf
Aynen bence de ckemzmemdj
Ben o salak yüzünden ınstagramida sildim numarami da değiştim faceye geçiş yaptım bu sefer orda da rahat yok ben foto paylaşsam o da paylaşıyor mal midir nedir 1.5 sene oldu mala bağladı peşimde hâlâ
Ya başkası girerse hayatına belki. O zaman Bile burakmaz belki belli olmaz
Girdi ve ona dedi ki ben onunla ilişkiye girdim o kız @rsubu dedi ortada ilişkiye girme falan yok oysa 🤦♀️
Of sorunlu imiş gerçekten. Hata en başında olmuş ilişkinizin olması hata imiş
Ohaaaa
Evet ne yapayım siz soyleyin fotoğrafımı kullanrak instagram bile açmış
Ama sınavım olduğu için başımdan def etmek uğraşmak istemedim cünkü onu sevmiyorum ve görmezden geliyorum fakat o kendini her şekilde hatırlatıyor dengesiz sakat
Kardesm polise git bilmiyorm ama 1. Hayarin tehlikde bile olablr 2. Evlensen bkle musallat olck sana polise git acil
Ama şu an mesaj falan yazmıyor herkese açık tabanca fotosu koymus ben resim atsam örn 9 martta foto atıyorum o da 9 martta atıyor 12 sinde atıyorum o da aynısını yapıyor 20 sinde atıyorum o da 20 sinde atıyor
Elimde delil yok net
Ölsün diye dua edin.
Hatta 😂😂😂
😂😂
Spora yazıldım 6 ay spora gittim benim spora gittiğimi duymuş profiline o da "sporcu ugur "yazmış alakası bile yok o salagin sporla hep bana inat ediyor yaa😒
Bas engeli gitsin...
Yeni hesab acamicak demi
O zaman insta'ya ara ver 2 ay kadar
@Niljim Hesabını gizli yapsa göremez
@Xyxy19 ama arkadas engelle dedi
@Niljim peki
Ortada söyle bişey var ben ınstagrami onun yüzünden sildim face kullanıyordum ama beni orada da bulmuş şuradan anlıyorum önerilerde karşıma çıkıp benimle aynı tarihte foto atıyor iyice tik oldum ya