AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye özelinizi güvenipte atıyonuz anlam vermiş değilim
O da bana atmıştı ve beraberde olmuştuk
Sende onu tehdit et o zaman
Ben onun fotoğraflarını sildim
Zahmet Olcak ama acaba şikayetçi mi olsan Bi zahmet ol yani.
Olucam ama sevişirken videomuzu çekmiş bunu ortaya sunup beni tecavüz etti derse o mu haklı çıkar
Böyle bir fırsatı nasıl eline verirsin! Bunu düşünmesi bile utanç verici... Derhal savcılığa başvur! Bu senin mahremiyetini ihlal etmektir ve bu bir suçtur!!!
Öyle yapıcamm zaten ama kız olduğu için ona hak vermelerinden korkuyorum bu gider yalan şeyler söyler inandırır
aşkım havlayan köpek ısırmaz.. de ki küçücük götü varsa yaysın direkt polise gitmekle tehtid et ve sakın korktuğunu belli etme rahat davran
kız mı seni tehdit ediyor genelde erkekler tehdit eder?
Paylaşsın kim umursarki çığlak erkek fotosunu
Tanıdıklarıma atıcam diye tehtit ediyor onu da geçtim siz kızların mahremiyeti önemlide erkeklerin önemli değil mi size böyle bir tehtit alınca olay oluyor bizde olmaması mı gerekiyor ne istiyorsun anlamadım
Yo ben bunu demedim. Belki bir erkek kızın fotosunu atınca ona bakmak isteyen olur veya tepki verilmez nasıl oluypr erkekler arası bilemem. Ama kız cevresinde kimsenin bakmak isteyeceğime veya tepki göstermeyeceğine sanmıyorum. Yani bana bir kız tanıdıgım veya tanımadıgım bir erkeğin çıplak fotosunu atsa iletişimi keserim kavga ederim. Bir kızda bunu bilir ve boş tehdittir. Ayroca kıza bi sorarlar sende ne geziyor diye
Herkes siz gibi değil @Edannur hanım
O zaman şikayet et
Onun için uğraşıyorum şu an ilk korkuttum ama ben kızım benim başıma bir şey gelmez dedi ama korktuğuna eminim elinde ki telefonu polisler almaya gelecek senide götürecekler dedim
Tamam deki annene mesaj atıyorum de annesine kendi açıkladın senin neden fotoların var
Annesine mesaj atsam daha büyük olay olur hiç uğraşamam sonra başıma zorla evlilik felen çıkartırlar
At demedim tehdit et dedim
Bunu umursamaz ki biliyor benim bunu yapmayacağımı çünkü
Ya ne saçma mevzular annesi bilirse evliliğe gider diyosun sanki siz mahkemelik olunca bilmicek
İşte saçma sapan olay
Sende çocuk değilsin başa çıkabil bi tehditle
Evet çocuk değilim ama böyle durumlada ilk defa karşılaşıyorum yaşım 22 bilgim yok napıcağım hakkında onun için buraya yazdım sağolasın bazı kişilerde güzel fikirler verdi
Kolay gelsin
Sağolasın
aynen. suç duyurusunda bulun
Peki bir şey hak edebilir miyim? Sevişirken felen videolarımızıda çekmiş sonrada tecavüz etti felen der mi
dese bile kanıt olarak sayılmaz bu. senden habersiz videolar çektiyse dava da açabilirsin
Anladım şu an aşırı sinirim bozuldu paylaşırsa bütün hayatım rezil olur
paylaşırsa yüksek derecede ceza yer yüksek ihtimalle. bununla alakalı gönüllü bir avukattan bilgi alıp kendisine iletirsen tutuşa tutuşa siler her şeyi diye düşünüyorum
Bunları yazdım zatenn yüksek suçla yargılanacaksın dedim hapise atılırsın felen dedim dediği şu ben kızım benim tarafımda dururlar biraz korktu ama delilik yapıp paylaşırsa sıkıntı
Paylaşırsan demeyeceksin zaten. İznin dışı seni çekmiş olması suç zaten. tamamen silmesi gerekiyor
Söyleyeyim mi bunu seni polise şikayet edicem gelip elindeki telefonu el koyup senide götürecekler siciline işleyecek diye
"İzinsiz fotoğrafımı ve videolarımı çekmen özel hayatın ihlaline giriyor. Bunun için dava açabilirim. Ayrıyetten tehditlerin için de dava açınca paçayı kurtaramayacaksın." Falan de
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim. kolay gelsin
İnşallah kolay gelir
evet bu bir suçtur polise gitmelisin
Ne yapacak pipini mi paylaşacak?
Yüzümde gözüküyor
Sen kız mısın?
Böyle bir durumu yaşamak için kız mı olmak gerekiyor
Knk me korkuyon la o zaman
Onun özel fotosu sen de yok mu?
Ayrıldıktan sonra ona karşı midem bulandığı için her şeyini sildim
Knk git döv anasını satim elinde teli al zorla sil
Bunu yaparsam bütün suçu üzerime almış olmaz mıyım sence eline kanıt veririm
Ya öff bakma sen ciddiye binersen korkar o kızlar şiddete ölüm korkusuna gelemez asla yelkenleri indirir
Ama kızın gözünü korkut ona bisi yapma
sende onu tehdit et
Ben onun fotoğraflarını sildim
yapmaz bence ya yapar mi ki
Bilmiyorum ama yaparsa rezil olucamm bir daha kimsenin yüzüne bakamam
polise git o zmn
Polise şikayet et