Eşim BANA YALAN SÖYLEDİ VE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAMIŞ NE YAPMALIYIM?

5 yıl önce severek evlendim. Genç güzel bir kadınım. Eşimle evlenmeden önce borcumuz yoktu. Eşim birçok borcu ile hayatıma girmiş ben bunu sonra öğrendim. Seviyoruz diye bırakmadım romantik iyi biriydi şiddet yanlısı asla değildi. Evde herzaman bana yardım eder güzel bir adamdı. Fakat cin.. sel hayatımız azdı onun bazı sorunları oluyordu yine sabır gösterdim ve asla başına kakmadım. Beni başından beri ailesi kabullenmedi başım açık diye. İkili oynadılar napsam olmadı büyük bir olay yaşadım ve sildim onları. Eşim yanımda olsada çoğu zaman ailesi ile konuştuğunu benden saklamış. Ben ona ailen konuşabilirsin ama beni ezdirme dedim. Gece sabaha karşı işten gelmişti hemen salonda uyumuş görünce kızdım. Elinde telefon düşmüş. Telefonuna baktım zamanında oynadığı iddia siteleri, annesi babası ile görüşme kaydı, bide por,, no sitelerine girmiş hikayelerine girmiş. Bana söz verdiği halde kredi çekmiş benden gizli 3000 TL. Bu güne kadar çok fedakarlık yaptım konuştum ama zamanında affettiğin şeyler ile karşılaştım. Yıkıntıdayım. Bunları hak edecek biri asla değilim. şu an uyuyor. Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Çalışan kariyer sahibi bir kadınım. Ve hala çocuğum yok bunu kafaya taktığı bile yok. Her ne kadar sevsekde bana iyi davransa da bunlar yıktı beni. Ne yapmam lazım lütfen mantıklı karar vermem lazım.
Eşim BANA YALAN SÖYLEDİ VE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAMIŞ NE YAPMALIYIM?