Siz olsanız ne yapardınız?
Bana olabilir dedi ama Aralık sonunda arkadaşından öğrendim ki hayatında biri varmış.
"Benimle ilgili şeyleri bana sor arkadaşıma sorma" diye de mesaj atmış. Hiç cevap vermedim hikayelerimi de gizlemedim en mutlu anlarımı, onsuz da mutlu olduğum özel anlarımı görsün diye.
Bana olabilir dedi ama Aralık sonunda arkadaşından öğrendim ki hayatında biri varmış.
"Benimle ilgili şeyleri bana sor arkadaşıma sorma" diye de mesaj atmış. Hiç cevap vermedim hikayelerimi de gizlemedim en mutlu anlarımı, onsuz da mutlu olduğum özel anlarımı görsün diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence önüne bak boşver, sende mutlu ve güçlü ol ki o da ilerde belki pişman olur ama sonucta hiç konusmadıysanız flirt etmediyseniz pişman olma olasılıgıda yok gibi
hiç flört etmedik ama pişman olmasını kahrolmasını çok isterdim. Canım çok yanıyor çünkü
Yani flirt etmemişsin o yüzden pişman olma olasılıgı yok anca söyle hayal kırıklıgına ugratabilirsin bir gün sana yazarsa sende geri cevirirsen başka türlü pişman olmaz bence
geri çevirmek derken mesela ne yazarsa ne yazabilirim tavsiyeni alabilir miyim?
Önce şunu bilmem lazım, sen bu kızla sevgili olmak istiyor musun istemiyor musun? Ayrıca Gürkan Keçicinin youtube videolarını izlersen çok iyi tavsiyeler veriyor
yok hayır. O defteri kapattım. İsmini not aldım bakacağım teşekkür ederim.
O defteri kapdıysan eger oldu ya kız sana geri yazarsa sende sadece sorularına net ve kısa cevapler ver ki uyuz olsun ve gec cevap ver hatta goruldu yap bırak mesela napıosun diye sorarsa eve gidiyorum gibi yani bir daha soru ona sormuyorsun muhabbeti ilerletmiyorsun
Anladım çok teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim kesinliklee 🙏
Rica ederim
Mesaj attı bugün. Utanmadan "hayatımda biri var diye arkadaşlığımız bitmesin" falan diye yazmis. 2 kere aradı açmadım. İplemedim. Önerin ne olur?
Durup dururken mi mesaj attı yoksa sen bir şey mi yazdın da öyle dedi? Ona göre öneri vericem
Yok bir şey yazmadım ona. Tamamen rastlantısal şu sözü paylaştım Instagram story mde. Bu da üstüne alındı sanırım. www.google.com/search
Ayrılık sonrası yanlışlardan bir tanesi böyle özlü sözler paylaşmak, paylaşma ki cool ol biraz, sonra karşı taraf bak bana laf atıyor hala beni unutamamış cart curt der ama sen her zaman böyle sözler paylaşıyorsan mesela ilişki zamanındaykende o zaman sorun yok demektir. Eski kız arkadaşına gelecek olursak o da sana durup dururken ben artık yeni sevgili yaptım diyorsa bu seni kıskandırmak için söylediği bir yalan olabilir, ya da biriyle konusuyordur kıskan diye öyle demiştir, kız tamamen senin ilgini çekmek istiyor. Ayrılık sonrası arkadaş kalma kısmıda cok sacma cunku bu ancak cocuklu evli ayrılan insanlarda mümkün olabilir. Ben senin yerinde olsam kız arkadasına hiç cevap vermezdim, umursamazsan, oyle ozlu sozler paylaşmazsan onun yerine arkadaşlarınla mutlu storyler paylaşırsan kız çıldırır
Aslında mutlu hikayeler attığım da oluyordu. Bende pek değişen bir şey olmadı. Bir kez "yağmurun sesine bak" şarkısını paylaşmıştım. Bu da görüp kendi üstüne alinmasin diye sildim direkt. Ben ciddi ilişki arıyorum artık. Gerçekten benim ilişkiden beklentim kaçanı kovalamak değil. Birlikte mutlu olacağım ve anlasacagim birini bulmak ve onunla devam etmek.
İnsan birine kırılabilir alttan alta nazlanir da ama sevgi keskin bir çizgi. İnsan sevgisinde net olmali.
Ramazancinar24 hesabımın ismi. En son attığım iki hikaye tamamen birbirinin zıttı bile diyebilirim 😂
Normal davranırdım kasarsan önemsediğini düşünür salla
kasmıyorum da pişman olmasını dilerdim çok.
Aman ya boşver
intikam saplantısı işte. Doğru söylüyorsun onu böyle kabul edip yoluma devam etmem gerek.
Aynen öyle yine kendimize yapıyoruz
Teşekkür ederim hayatın çok güze geçsin arkadaşım 🙏
Şeninde, hepimizin
Kızlar hep böyleler ilgi arsızlığı yaptığı seni çok fena kullanmış
niye acımı tazeliyorsun ki? sorum ne sen ne yazıyorsun kardeşim
Kusura bakma kardeşim benimde aynı acı tecrübelerim var buraya kusmuşum kendimi işte. Ben zamana bıraktım artık kızlara güvenmemek gerektiğini biliyorum tecrübe işte hayat böyle