YYuva yikan kız için intikam almalı mıyım?

benim konum şu çok sinirliyim evliydim 20 yılllık karimi çok seviyordum. Benim çocuğum olmuyordu ama karım hiç bi zaman terk etmedetmedi zor günlerinde yanımda oldu ama bir gun ben bi hata ettim ben boşluğa düştüm. bi de arkadaş çevrem bozuktu. Eşlerini aldatanlar vardı ben kendi kendine dedim bende mi aldatsam çünkü boşluğa gelmiştim bi kizla tanıştım. Kıza evli olduğumu ve zorla evlendirildigimi bosanamayacagimi boşanırsam ailemim yaşatmayacağını (yalan tabiiki ) söyledim beni böyle kabul et seni çok seviyorum dedim kıza yalanlar attım tavlamak içinn kızla bi takım şeyler yaşadık sonradan çok pişman oldum kıza söyledim biz hata yapıoruz dedim aradı ısrar etti yapma etme ben seni çok seviyorum dedi. Bende kapatmak zorundayım dedim aradi açmadım. Sonra kız çok defa aradı iste engelledim başka numaralardan aradi bende dayanamadım yine yaptım yazacağımi her seferinde böyle olsu baktım kız güvenilir güvendim ama kız darbe attı esime her seyi söylemiş mesajları bile yollamış inkar etsem de olmadi. Yuvam yıkıldı, bu kızın şu an da hayatında biri var ben intikam aak istiyorum sevdiğimi bir omur boyu elimden aldı aldım aslında kız degildeğil artık ve evlenmedim kızlığını aldim elimden evleneceğim deyip ama bu bile yetmiyor gidip erkek arkadsina her seyi söyleyip mahvetmek istiyorum kızı takip ediyorum bi kız var tanıdık onun yaşlarında kızla anlaştık kız yuva yika n kızla arkadaş oldu bilgi alsın diye ben şimdi onun da mutsuz olmasını istiyorum erkek arkadaşlarını elinden almak istiyorum mesela bu erkek arkadaşına arkadaşıma anlattım gitti başka erkek arkadaşı da olacak onun da alacağım başkada olacak onu da alacağım elinden ki bir omur boyu mutsuz olsun ben gibi ben mutsuzken o orada mutlu olamaz sizce yapmali mıyım?
YYuva yikan kız için intikam almalı mıyım?