Kız beni yüzüstü bıraktı intikam alcam?

3-4 haftalık bi tanışıklığımız oldu
bu süreçte flört, sevgili gibi konuştuk
ilk günden iltifatlar etmeye g*tünü kaldırmaya başladım. 4-5 kez flnda buluştuk, Sarıldım, elini kısada olsa tuttum, ilk haftadan açıldım
daha erken dedi. Tamam biraz daha tanıyalım birbirimizi dedim ve devam ettik. O da bana iltifatlar, imalarda bulunuyordu hoşlanıyor sandım. Ama bu salı okula gittim, konuşmamız gereken bir şey var dedi.
"Ben senden hoşlanmıyorum, Senin duyguların gün geçtikçe büyüyor uzatmayalım konuşmayı keselim" dedi. Ikna etmeye çalıştım, en yakın arkadaşına da ne olduğunu sordum ama kararı kesin gibiydi.
Story attım o gün aşağılayıcı, o da atmış fakat aşağılayıcı değildi fotoğrafta dudakları büzük, ağlamış gibiydi gözleri. Bende akşam umarım bir daha asla görüşmeyiz dedim. Umrumda değil gibi yaptım. Dün numaramı silmiş ve instadan çıkarmış. Arkadaşı bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı bu süreçte, acaba başkasımı var dedim ama yokmuş sordum arkadaşına şimdi onu öyle bir üzmek istiyorum ki anlatamam. Bu dökdüğüm gözyaşları için en yakın arkadaşıyla takılacağım umrumda değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Hep üzülen ben mi olacağım?
Kız beni yüzüstü bıraktı intikam alcam?